Iscare vo FN Martin. Máte niekto skúsenosti?
Ahoj, máte už niekto skúsenosti s novozaloženým centrom v Martinskej FN ?
@zuzulik85 to uz neviem, ale muz tvrdi ze hej, ale len oco mama a surodenci teta ujo a bratranci to uz nie, to by som si ja nemala ako pamatat 😀, vsak ich je ako hadov 😀
@skaredekacatko no ved to, ja popravde neviem presne ani kolko ma mamina. nejako mi ten cas tak nenormalne leti ze niekedy rozmyslam kolko rokov mam vlastne ja 😀 takze si to pozistujem. dakujem za info. urcite sa to zijde 😀
@zuzulik85 ak ides v martine na genetiku, tak oni su tam velmi mili, ta pani doktorka bola super.
ahojte babenky, tak vy ste v Iscare? Som tu nová a neviem sa rozhodnuť, luskam to tu riadok po riadku každý deň do noci, som totiž po LPS v Martine. Mali mi urobiť cystektomiu ale len sa pozreli a napísali IV.stupen endo 😢 . Ked ma prepúšťali vôbec som nevedela, že mi cysty nevybrali.Až môj gyn z prepúšťacej správy mi to povedal. Odporučili mi UO ale neviem kde ísť. Poradťe, ďakujem.
@jagajaga ahoj moja tak ja si Iscare v Martine neviem vynachváliť je tam veľmi dobrý a príjemný personál čo ti dodá odvahu a silu bojovať tiež som zvažovala že kde ísť ale babenky ma tu povzbudili a musím povedať že k dobrému 🙂 ....ja som pred tých chodila do Blavy do jedného centra ale s MT sa to nedá ani len porovnať.....ale samozrejme je to len na tebe a hlavne že kde to máš bližšie.....
@skaredekacatko ahoj moja tak ako už si testla?...... 🙂
@rojica nič moc ani len duch , tak sa asi pridám k tebe
@jagajaga iscare je sukromna institucia a myslim,z e nema nic spolocne s martinskou nemockou, akurat ze sidila v ich budove. ak to tam nemas daleko, tak urcite za to nic nedas, tak tam zaskocis a porozpravas sa s doktorom. a vytvoris si vlastny nazor. ale my sme tam zatial vsetky spokojne 🙂
@skaredekacatko tak to my je ľúto ale ešte treba počkať na krvičku.... 🙂 .....a pôjdete hneď do ďalšieho kola?...
@skaredekacatko
@rojica baby a to dajako skoro ste testovali, ci?
@rojica preco ulavilo?uz si to uplne vzdala?pozri viem ze je to moc tazke ale neskusili ste IVF tam je asi vacsia sanca neboj sa bude to dobre a podari sa to raz len chce to cas a pevne nervy, budem na vas mysliet baby aby vam to vyslo vsetkym, ktore po tom tak velmi tuzite a nedari sa 😉
@rojica noo my mame dnes potvrdene srdiecko je to 7 tyzden uz tak leti to strasne rychlo a zatial vsetko nastastie ok hadam sa to podari az do konca 🙂 a hlavu hore aj my sme mali velmi zly spermiogram a pozri sa podarilo sa a jednym znamim dali papier ziju v nemecku ze on je neplodny a cakaju uz druhe babo tak aj taka ta vyzsia sila je tu niekde nad nami 😉
@poppy28 mne sa uľavilo po bolestiach v krížoch....a nemám si čo iné o tom myslieť len že to zase nevyšlo ale čo už narobíme to sa dalo čakať....a ja na IVF nepôjdem to som definitívne zamietla za prvé je to drahé a za druhé ani to nemusí vyjsť je tu dosť takých báb......tak ešte možno že skúsim IUI ešte je tam pár pokusov......ešte som sa ťa chcela opýtať že či nevieš náhodou že či v centre robia aj prefuk vajcovodov? lebo to v cenníku neviem nájsť.....či tam niektorá bola.....
@poppy28 tak oni mali všetky papiere čo som mala robené tak asi to u nich nebolo za potrebné aspoň v Blave sa s tým nezaoberali ale teraz to už len tak ľahko nenechám.....ja som im aj hovorila, že je to už dávno čo my to robili ale nejako im to asi bolo jedno len nech platím a peniažky im išli....predsa sú tie centrá len biznis....
@poppy28 ja som to Gaťovej na prvej konzultácii naznačila že v čom bude asi problém keď sa nám to nepodarilo 3 x ale ona my to vysvetlila že v tom problém nebude to bolo všetko čo sme prebrali.....a najprv my robili prefuk tam my zistili ľavý vajcovod nepriechodný a následne na to my robili laparku a povedali že je už všetko ok...ale že či im veriť tak to neviem teda....a je to tak moja nemám ti prečo klamať.....

@rojica no dufam ze to bude dobre. vysledky muzovych spermii nevyzeraju najschopnejsie. ale v podstate koli tomu sme tam. keby boli ok tak mame uz minimalne 2deti 😀