Iscare vo FN Martin. Máte niekto skúsenosti?
Ahoj, máte už niekto skúsenosti s novozaloženým centrom v Martinskej FN ?
@zuzulik85 veru v tom centre su sami prijemni ludia, aj na tej genetike bola taka mila doktorka. Som rada ze tam chodim.
@skaredekacatko ako dopadol testik?
@rojica ahoj. no ako tak citam tak si to umele este uplne nezavrhla. kedy mas ist ku galovi ze preco sa to teraz nepodarilo? urcite u neho pozistuj co ti anita radila. U nas kedze je problem u muza ale aj tak nas oboch objednal na genetiku pre istotu. tie isto ukazu aj skryte vady. sama som zvedava. ideme tam 14teho.
@sara 20 nic ale v piatok testnem este raz.
@skaredekacatko drzim palce.
ahojte prosím viete mi poradiť? je to pre moju kámošku Alenku ktorá je vydatá už 4 roky a márne sa pokúšajú o bábatko........on aj ona sú zdraví.......t.z. môžu mať deti.........a preto sa vám opýtam riešia v Martine aj takéto páry?........alebo urobia svoje vyšetrenia že kde je chyba a prečo nemôžu mať deti? ďakujem za odpovede................ 😉
@zuzulik85 ahoj, prepac ze vstupujem do diskusie ale kam ta gallo objednal na genetiku? lebo ak do m-genetik co je v martine tak tam ti je to zbytocne ist, jednak tam urobia len testy na 4 mutacie a zaplatis si za to, ak vam budu robit obodom testy ze teda aj partner pojde tak cez 30 e to bolo pred rokom za oboch ako prednostne vysetrenie,,,ak idete tam tak ak mozem poradit tam je to zbytocne,,,,dobre a podrobne robia v martine v hemomedike kde urobia testy na 8 mutacii , plus homocystein a milion dalsich vysetreni a neplati sa za to nic,akurat ze trosku dlhsie cakas na termin volny a na vyledok,,,ale to nechem mudrovat len poradit som chcela v dobrom 🙂
z vlastnej skusenosti ti napisem ze v m-genetik mi zitili len jednu nerizikovu mutaciu lebo ako pisem robia tam testy len na 4,,,no a v hemomedike mi zistili v podrobnejsich testoch az 5 mutacii aj homozygotne aj heterozygotne a este syndrom nelepivych dosticiek.,,nic z toho mi v m-genetik nezistili..
a este ste tu pisali aj o dr tomasovi, je to vinikajuci odbornik a prijemny clovek, davnejsie pracoval v iscare v mt , zial donutili ho odist, siel do londyna a teraz sa vratil a otvoril si gynekol,ambulanciu v mt ale umele oplodnenia uz nerobi,,,no napriek tomu myslim ze zeny co este neboli v centre umeleho oplodnenia a nepodstupovali ziadne ivf by ho mohli navstivit lebo vie dost dobre poradit, a snazi sa pomoct zene otehotniet aj jednoduchsie a netlacit hned do umeleho,,,teraz na jeho stranke som videla ze robi aj test plodnosti a tam sa vraj ukaze do akej miery je zena schopna prirodzene otehu alebo ci uz tuto shocpnost nema a ci je lepsie ist na ivf alebo uz aj to je zbytocne,,,tak zienky, drzte sa a nech sme plodne vsetky 🙂
Ahojte babenky tak ako sa dneska máme?...... 🙂
Mne to tak pripadá ako keby ten Tomáš bol nejaký kúzelník keď robí také zázraky, normálne sa divím že keď žena k nemu príde že hneď neotehotnie s tých jeho múdrych rečí.. 😀 ....však koľko je takých odborníkov ktorý sa stále zdokonaľujú ani Tomáš určite hneď nebol taký skvelý ako ho tu opisujú.... 😒
@pempusik...tak ako moja už mrcha dorazila?....
@sendy182 ahoj.boli sme v martine vzdy ked tam bol aj jeden manzelsky par..spriatelily sme sa a mozem ti povedat ze obaja boly zdravy len sa im nejak vyse dvoch tokov nedarilo..samozrejme ze robily vysetrenia aj im.no nakoniec sa dohodli na Ivf.Stale sme vkontakte a viem ze cakaju babo ako mi.oplodnovaly nas vten isty den.este aj termin mame rovnaky.takze urcite riesia aj taketo ne-problemy😀
@rojica ja som sa o ňom dozvedela tu, nikoho nepoznám z Martina. Ale mne asi nikto nepomôže s tým IV. stupňom endo mám to na jednom vaječníku- ten je úplne v trapu a že aj na čreve, druhý vaječník je údajne OK, ale keby som aj otehotnela tak endo by to udajne vypudila. Poviem ti chytám sa slamky. Len kde driemali tie cysty ked ich nebolo vidno ale to niekto odflákol tie moje kontroly?
@jagajaga skôr si myslím že to niekto odflákol lebo neverím že by gynkoš tie cysty nevidel....a čo je to vlastne ten 4 stupeň endo? to som ešte nepočula.....či že ti to poškodzuje vaječníky.......ale tak keby si ho navštívila tak však za to nič nedáš možno že by ti vedel poradiť, že čo ďalej.....
@jagajaga tak, ako pisu dievcata, Tomas ma ambulanciu v martine, mozes sa tam objednat. ma aj stranku, tu si o nom mozes precitat viac http://www.tomgyn.sk/
Ale v kazdom pripade ak jedinym riesenim bude asistovane oplodnenie, tak potom len centra.
@pempusik no ako vravím u mňa je vždy presná a zajtra už budem 28 DC....tak ak nepríde zajtra tak určite v piatok......ale ja už utroš len zapíjam tak ona vtedy vždy skôr dorazí ako keď ho vkladáš až do 14 dňa...ja som to vždy tak na konci robila už ma to nebavilo si to vkladať.....tak aj v tom niečo možno že bude
@mishka27 moja este nie.volala som do ba unionu a ta co to schvaluje tam nebola,tak mam zavolat zajtra.ale neviem cisi budem kazit tym narodky,ak mi nahodou povie ze to nemam schvalene.ale aj tak som ratala,ako mavam mrchu a 5.4idem natu krv koli stitnej,potom cakam5dni vysledky.a do mt mam ist 5den mrchy,ta mi vychadza az 24.4ak sa to nepoposuva.takze si pockam.ale ked mi bude volat tak mu musim povedat,zema brucho po tej operacii spodok boli,ci mi tam nieco nezabudli.a ty ako gulicka 😀

@skaredekacatko hej, doporucil nas do martina na genetiku. rovno nas galo objednal u nich. Inak galo je ozaj vlemi prijemny doktor. a som rada ze v tomto odvetví je vela prijemnych ludi. to sa uz dnes v nemocniciach nevidi. zial taka je doba. som rada ze aj vdaka tomuto foru som sa rozhodla prave pre martin