Iscare vo FN Martin. Máte niekto skúsenosti?
Ahoj, máte už niekto skúsenosti s novozaloženým centrom v Martinskej FN ?
@pempusik Áno, ďakujem , ja som to tu našla, keď som čítala rôzne príspevky, pôjdem sa najskôr poradiť do Iscare už som sa rozhodla. Strašne vám všetkým držím palčeky. Inak ja som sa tu prihlásila kôli spotrebičom a preklikala som sa v podstate k tomu čo ma trápi, tak som veľmi rada, že som troška viac v obraze.
ahojta babky.som nestastna,lebo neviem este vyrozumenie z poistovne.nic mi nevychadza.sama smola ☹
Ahojte baby, chceme sa objednat do ISCARU. Predvcerom som pisala Galovi mail, zatial sa neozval. Mam volat ci cakat? Ako dlho ste cakali na prve vysetrenie? Myslim, od mailu alebo telefonatu s nim az po osobne stretnutie... ?
@ema263 ahoj. ja som sa objednavala mailom. lebo telef. som sa nevedela dovolat. odpisal mi hned na druhy den. kedze som mu pisala uz vecer. na druhy den som nasla od neho odpoved s objednanim. pisala som mu tusim v utorok minuly tyzden a tento tyzden v pondelok sme uz boli u neho na konzultacii. Velmi príjemny a super doky 😀
@sara20 ze gulicka 😀 tak dakujem ale veru som zagulatena uz riadne.Naozaj si myslim ze sa nemas coho bat a urcite ti to schvalia..budes mat narodeninky?Tak ti zelam vsecicko najlepsie vrla vela vsetkeho..a hlavne nech sa ti splni to pocom tvoje srdiecko tuzi 😉
No je to narocne na cas to viem aj premna to bolo vsetko strasne zdlhave.ale neboj ubehne to ani mebudes vediet ako 🙂
@tinka9075 no nezblázni sa z toho docenta Tomáša.....ty si na každé centrum tu na Slovensku nadávala a na všetkých doktorov ako som si všimla príspevky tak čo si hneď nebežela do Brna tak sa láskavo do mňa nenavážaj OK.....a ja som bola s GF spokojná oni za to nemôžu že sa my nepodarilo otehotnieť......je to všetko o šťastí a psychike človeka......
@tinka9075 ja som o ňom nenapísala nič zlé je to určite skvelý doktor ale tiež sa musel len vypracovať ako každý doktor a si myslím, že každý doktor je dobrý a stále sa zdokonaľuje.....vidíš ja som to vyskúšala v Blave a nepodarilo sa tak som to chcela skúsiť inde a s Iscare som veru spokojná ale aj napriek tomu že sú tam skvelý a príjemný ľudia tak sa to aj tak nepodarilo.....skrátka je to len o šťastí ako som už napísala keď to raz telo nechce prijať tak to nepríjme..... ☹ a už sa do žiadneho iného centra veru nechystám lebo si myslím, že všade je to rovnaké......

@rojica IV. stupeň endometriózy-mám veľa cýst na tom vaječníku, skoro som odpadla ked mi to povedali. Ale dnes som to našla, že v Iscare robia aj laparoskopiu tak sa pôjdem tam poradiť.