icon

Iscare vo FN Martin. Máte niekto skúsenosti?

maja9
28. nov 2009

Ahoj, máte už niekto skúsenosti s novozaloženým centrom v Martinskej FN ?

jagajaga
27. feb 2013

@rojica IV. stupeň endometriózy-mám veľa cýst na tom vaječníku, skoro som odpadla ked mi to povedali. Ale dnes som to našla, že v Iscare robia aj laparoskopiu tak sa pôjdem tam poradiť.

jagajaga
27. feb 2013

@pempusik Áno, ďakujem , ja som to tu našla, keď som čítala rôzne príspevky, pôjdem sa najskôr poradiť do Iscare už som sa rozhodla. Strašne vám všetkým držím palčeky. Inak ja som sa tu prihlásila kôli spotrebičom a preklikala som sa v podstate k tomu čo ma trápi, tak som veľmi rada, že som troška viac v obraze.

sara20
27. feb 2013

ahojta babky.som nestastna,lebo neviem este vyrozumenie z poistovne.nic mi nevychadza.sama smola ☹

zuzulik85
27. feb 2013

@rojica no pekne moja. tak papiernictvo si len pekne uchovaj.. keby vsetky baby tu mali odovzdat papiere bola by z toho riadna kniznica 🙂 😀

zuzulik85
27. feb 2013

@tatinka dakujem za nazor. urcite si to zapamatam. a prehodnotim. uvidime. ale dobre vediet. kazda skusenost je dobra v takychto pripadoch

rojica
27. feb 2013

@jagajaga tak majú tam aj jednodňovú chirurgiu tak sa popýtaj a oni ti povedia viac.......

rojica
27. feb 2013

@zuzulik85 no tak to by bola veru lebo stále mám nejaký nový papier a keď to všetko vybalím na stôl tak hrôza..... 😀

ema263
27. feb 2013

Ahojte baby, chceme sa objednat do ISCARU. Predvcerom som pisala Galovi mail, zatial sa neozval. Mam volat ci cakat? Ako dlho ste cakali na prve vysetrenie? Myslim, od mailu alebo telefonatu s nim az po osobne stretnutie... ?

rojica
27. feb 2013

@ema263 ahoj vitaj v klube.... 🙂 ...a neboj on sa ti určite ozve ale je dobré aj keď si zavoláš na recepciu a oni ťa objednajú a nečaká sa dlho zhruba do týždňa najviac dvoch by ťa mali objednať...... 😉

zuzulik85
27. feb 2013

@ema263 ahoj. ja som sa objednavala mailom. lebo telef. som sa nevedela dovolat. odpisal mi hned na druhy den. kedze som mu pisala uz vecer. na druhy den som nasla od neho odpoved s objednanim. pisala som mu tusim v utorok minuly tyzden a tento tyzden v pondelok sme uz boli u neho na konzultacii. Velmi príjemny a super doky 😀

sara20
27. feb 2013

@jagajaga ahoj.ja som po 2laparkach.dasato vydrzat.rezy mas pri oboch vajecnikoch a cez pupok,tade davaju kameru

mishka27
27. feb 2013

@sara20 ze gulicka 😀 tak dakujem ale veru som zagulatena uz riadne.Naozaj si myslim ze sa nemas coho bat a urcite ti to schvalia..budes mat narodeninky?Tak ti zelam vsecicko najlepsie vrla vela vsetkeho..a hlavne nech sa ti splni to pocom tvoje srdiecko tuzi 😉
No je to narocne na cas to viem aj premna to bolo vsetko strasne zdlhave.ale neboj ubehne to ani mebudes vediet ako 🙂

sara20
27. feb 2013

@ema263 on sa ozve,alebo odp.aj mne tak odp.na 2den

sara20
27. feb 2013

@mishka27 dakujem.ved vedsinu uz mas zasebou.uz mas pohyby?dakasom neista.vedaj galo mi meilom odp.ze sa ozve,len ta krv nas brzdi do 5.4.bojim sa aby nebolo nascakatelok viac a sa nezmestim do zoznamu .mala dnes skolke vravela ze bude mat sofinku.ucitelka sama pytala nato.

tinka9075
27. feb 2013

@rojica ked si docenta Tomáša nepoznala tak ho neopisuj fakt to je jeden super človek ktorý spravil z Iscare centrum také aké je 🙂 🙂 vidíš ty si tiež vychvalovala Ginfiv v Blave aká je dobrá dokina a čo z toho len vytiahli od teba peniaze a nič nespravili 😒 😒

rojica
27. feb 2013

@tinka9075 no nezblázni sa z toho docenta Tomáša.....ty si na každé centrum tu na Slovensku nadávala a na všetkých doktorov ako som si všimla príspevky tak čo si hneď nebežela do Brna tak sa láskavo do mňa nenavážaj OK.....a ja som bola s GF spokojná oni za to nemôžu že sa my nepodarilo otehotnieť......je to všetko o šťastí a psychike človeka......

tinka9075
27. feb 2013

@rojica ja sa do teba nenavážam len ma štve ked niekto píše o docentovi také veci 😖 😖 áno pochodila som skoro všetky centrá na sk skúšat musíš všade 😉 😉

rojica
27. feb 2013

@tinka9075 ja som o ňom nenapísala nič zlé je to určite skvelý doktor ale tiež sa musel len vypracovať ako každý doktor a si myslím, že každý doktor je dobrý a stále sa zdokonaľuje.....vidíš ja som to vyskúšala v Blave a nepodarilo sa tak som to chcela skúsiť inde a s Iscare som veru spokojná ale aj napriek tomu že sú tam skvelý a príjemný ľudia tak sa to aj tak nepodarilo.....skrátka je to len o šťastí ako som už napísala keď to raz telo nechce prijať tak to nepríjme..... ☹ a už sa do žiadneho iného centra veru nechystám lebo si myslím, že všade je to rovnaké......

sara20
27. feb 2013

@rojica ahoj,ako moja

rojica
27. feb 2013

@sara20 ahoj moja stále rovnako brucho už pobolieva tak že očakávam mrchu..... ☹ a ty ako?

tinka9075
27. feb 2013

@rojica presne každý doktor sa učí 🙂 🙂 ale neboj podarí sa ti otehotniet uvidíš 🙂 🙂 pozri aká som bola ja velmi zúfalá a tiež som si povedala že kašlem už na to 😠 😠 len potom som šla do Brna a vyšlo to mne asi pomohlo len zmenit centrum a doktora 🙂 🙂

sara20
27. feb 2013

@rojica moja niekazdy dr.je dobry ja viem o 2 z pe co stoja za h... 😒

sara20
27. feb 2013

@rojica ja mam po nej a strasne ma bolieva hlava,brucho.nechapem tomu alieky nechcem aby bola krv ok.tak trpim.ide mi hlavu roztrhat,pijem cistec

rojica
27. feb 2013

@tinka9075 ja som tiež zmenila a vidíš nepodarilo sa a popritom Galo bol veľmi príjemný a povzbudil ma že to dobre dopadne, ale nestalo sa tak.... ☹ tak že to bude len vo mne skrátka my asi nie je súdené mať deti......

rojica
27. feb 2013

@sara20 tak ja hovorím len o tých u ktorých som bola nemôžem posúdiť každého doktora...... 😒

sara20
27. feb 2013

@rojica moja to tak neber.trpezlivost ruze prinasa,budes mat batostek 😀

rojica
27. feb 2013

@sara20 tak keď si dáš nejakú tabletku od bolesti tak si myslím, že by to nemalo nejako veľmi ovplyvniť krv......

sara20
27. feb 2013

@rojica jasne moje.ale v mt su super,dokazu povzbudit.a to je hlavne

rojica
27. feb 2013

@sara20 batôžtek ale jedine ak tak s prádlom..... 😀 😀

sara20
27. feb 2013

@rojica to neviem 😒