icon

Iscare vo FN Martin. Máte niekto skúsenosti?

maja9
28. nov 2009

Ahoj, máte už niekto skúsenosti s novozaloženým centrom v Martinskej FN ?

pempusik
28. feb 2013

@poppy28 a oredstav si, ze vcera som poslala draheho po pregnyl do lekarne a on dosiel s dalsimi dvoma krabicnami novych vitaminovych doplnkov pre seba, co si len tak vygooglil 😀

sara20
28. feb 2013

@pempusik dakujeme.to zo skolky vsetko donesie domou.ma slabu imunitu

pempusik
28. feb 2013

@sara20 no vies jak to je, ked je uz raz dieta chore, nestihne sa dat poriadne dokopy a hned zasa daco chyti.

tatinka
28. feb 2013

@zuzulik85 no ved ja preto som ti to napisala reku nech zbytocne neplatis henatm ak tam nahodou ides lebo to bude nekompletne a zbytocne, ale samozrejme rozhodnutie je len na tebe 🙂 ako dlho uz chodis do centra?

poppy28
28. feb 2013

@stella25 tak super ze mas zase chut pokracovat drzim vam moc palce aby to uz dopadlo s

poppy28
28. feb 2013

@pempusik no snahu ma 🙂

poppy28
28. feb 2013

@sara20 urcite sa to podari chce to cas 🙂 drzim palce

poppy28
28. feb 2013

@sara20 urcite ona ta rada aj sama od seba popluje 😀 ako mna

sara20
28. feb 2013

@poppy28 vedaj ich to tesi ked to vyde

skaredekacatko
28. feb 2013

@rojica co nove? Tak ja zajtra testnem a uvidim, zatial sa necitim na mrchu ale naposledy bola az na32den a to vychadza na stredu az ale pred ivf chodila na 28 az 29 tak sa to mozno upravi.

rojica
28. feb 2013

@skaredekacatko ahoj moja nič nie je nové....dneska ma v robote celý deň bolelo brucho tak verím, že tá mrcha je ráno tu.... ☹

skaredekacatko
28. feb 2013

@rojica tak uz aby teda dosla a odisla co najskor. Ja bud v sobotu alebo teda az tu stredu, ja nemam ani vlozky jedna mi ostala ale uz som nechcela, ze naco 😀

rojica
28. feb 2013

@skaredekacatko ja som sa hneď zásobila ako som vedela, že to nevyšlo aby som potom nepanikárila že nemám doma vložky......

skaredekacatko
28. feb 2013

@rojica jasne aj ja pojdem zajtra kupit aby som mala na vikend.

rojica
28. feb 2013

@skaredekacatko a kedy budeš volať do Martina?....ja tam cinknem zajtra.....

zuzulik85
28. feb 2013

@tatinka no minuly tyzden sme boli na prvom sedeni. ale vypisali sme uz ziadost do poistovne tak cakame mesiac a potom sa uvidi ake budu dalsie kroky. Rozpravala som o tom s manzelom. a nakoniec sme dosli k tomu ze uz ked sme objednaní do mgenetik tak uz tam pojdeme. a uvidi sa. my vlastne chceme len zistit ci manzel ma vrodenu chybu vajecnikov. co sa nam ale nezda kedze nikto z rodiny s tym problem nemal. ale keby nieco nevyslo tak pri druhom pokuse by sme uz vyuzili tvoje rady. nechcme teraz predlzovat dobu cakania objednavanim sa do inej kliniky. tam sme objednaní na stvrtok. ale aj tak ti dakujem.

skaredekacatko
28. feb 2013

@rojica ja neviem pockam na mrchu a potom, ak bude pozitivny tak zajtra 😝

rojica
28. feb 2013

@skaredekacatko ja aj napriek tomu tam zavolám ako kázali......

skaredekacatko
28. feb 2013

@potom mi daj vediet co povedali. Zajtra si doma?

sara20
28. feb 2013

@rojica
@skaredekacatko takze babenky chystate sa na mrchu?

tinka9075
28. feb 2013

@rojica ahoj tak sono dopadlo dobre len sa drobci neukázali ale všetko v poriadku tak sa teším 🙂 🙂

sara20
28. feb 2013

@skaredekacatko moja ako ty robievas?ze by smedali stretko na buduci tyz.

rojica
28. feb 2013

@skaredekacatko neviem či to bolo mne poslané.....ale tak určite dám vedieť a zajtra som doma až večer idem do nočnej....

rojica
28. feb 2013

@tinka9075 no to je super hlavné je že sú v poriadku a krásne rastú..... 🙂

rojica
28. feb 2013

@sara20 no veru už ju očakávam..... 😀

tinka9075
28. feb 2013

@rojica ved to som rada že sú ok 🙂 🙂

skaredekacatko
28. feb 2013

@rojica hej tebe. sara20 Ja mozem v utorok a vo stvrtok cely den inac poobede

tajas1
28. feb 2013

@pempusik ahojky, tfuj tfuj tfuj mi gaťová povedala včera na IUI a povedala, že som už tehotná, aj tebe to dobre dopadne, 😉 hlavne preto, že na tejto téme šíriš pozitívnu energiu, tu ste ma iba povzbudili, a teraz čakáme 2 týždne, čo bude...všetkým nám to vyjde a BASTA, tak to má byť... 🙂

sara20
28. feb 2013

@skaredekacatko ja mam tiez utorok volno.stredu,stvrtok uz robim.

skaredekacatko
28. feb 2013

@sara20 este sa dohodneme cez vikend, ale utorok by to slo