Iscare vo FN Martin. Máte niekto skúsenosti?
Ahoj, máte už niekto skúsenosti s novozaloženým centrom v Martinskej FN ?
@skaredekacatko ja to v pondelok už budem mať chvalabohu za sebou.......🙂
@poppy28 tak o koloidnom striebre som uz pocula, ze je to dobre na zapaly a tak, ale o zinku este nie.
Ja som si akurat objednala vlekarni inofolic, jeden z dalsich zazracnych liekov, tak uvidim. v podstate je to len kys. listova, aj to len 200mcg (doteraz som brala 400) a este nejaka latka, co podporuje aby boli vajka kvalitnejsie.
@rojica no aspon to ja sa v pondelok objednam ja mozem len v utorok a stvrtok
@skaredekacatko ja si myslím, že ťa objednaju hneď v utorok......budem držať palce aby to dobre dopadlo.....😉
@skaredekacatko a uz si teda aj testovala? ci este len budes? som to nejako nepostrehla v predchadzajucich prispevkoch.
hej kyselina listova je dobra to beriem tiez stale, aj koloidne striebro mame od nich je super to bral mm na spermie zase a je aj na zapaly a kadeco ine ja mam tento zinok lebo striebro sa v tehu uz nesmie a este chcem kupit zelezo to ale oni nerobia a aj zlato som mala od nich pomohlo mi na depky 🙂 myslim ze tie ich vyrobky su uzasne nam teda zabrali urcite dufam ze to admin nestopne koli stranke neh si aj ine babule precitaju 😉
A kde sa nám stratila....@anika142.....:-/.....už tu dávno nebola...
@skaredekacatko tak mňa sa opýtali že kedy my to vyhovuje tak som im hneď povedala, že v pondelok lebo ja v utorok už idem do práce......
@rojica mrcha este nedorazila? A drahy kde robi?
@skaredekacatko no ešte nie ale už jej veľmi netreba......a mladý my robí na železnici aj preto stále do MT chodíme vlakom lebo on to má zadarmo......🙂
@rojica Aha jasan to ma dobre. Aspon neminiete vela na cestu, moj muz sa venuje modelovej zeleznici 😲 On je blazon do vlakov.
@skaredekacatko však aj ten môj oni dvaja by si rozumeli 😀 doma už máme riadnu zbierku vlakov.....
@rojica joooj moja a su to velke bolesti? a na krv kedy ides? Prepac no baby sa ma pytali veci, potom som odbehla do obchodu, potom som kus pospala, takze tak pestro mam dneska. Drobec sa ma fajn, vsetko je ok, ma 1,64 cm a srdiecko bije o 106 zobral mi stery a dal mi tehu knizku.
@rojica mas mail poslem mu foto 😀 Moj muz to ma tiez dost, ale este stale nie tolko co by chcel. 😀
@skaredekacatko email je rojica@azet.sk....určite sa poteší keď to bude vidieť.....my toho tiež zase až tak veľa nemáme len pár vlacikov.....
@rojica posielam, som to teraz fotila. Je to trochu tmave, ale ostatne fotky su uz na kluci.
@rojica no tak ked su to bolesti len sem tam tak je to normalne aj v tehu, mne dodnes pobolieva podbrusko aj vajecniky ale je to normalne no uz to nastastie nie je taka bolest ako pri mrche ale je slabsia. No je to neprijemne lebo clovek sa zlakne, no pokial to nie su prudke bolesti tak je dobre.
@rojica poslala som to.

ahojte kocky tak toto ma napadlo vam sem dat aby ste si kukla kazda ci to nechcete brat ja som to brala pred tou stimulkou a neviem ci aj toto mi nepomohlo 😉 http://www.koloidne.sk/-Koloidny-zinok-300ml,14...