icon

Iscare vo FN Martin. Máte niekto skúsenosti?

maja9
28. nov 2009

Ahoj, máte už niekto skúsenosti s novozaloženým centrom v Martinskej FN ?

poppy28
1. mar 2013

ahojte kocky tak toto ma napadlo vam sem dat aby ste si kukla kazda ci to nechcete brat ja som to brala pred tou stimulkou a neviem ci aj toto mi nepomohlo 😉 http://www.koloidne.sk/-Koloidny-zinok-300ml,14...

rojica
1. mar 2013

@skaredekacatko ja to v pondelok už budem mať chvalabohu za sebou.......🙂

pempusik
1. mar 2013

@poppy28 tak o koloidnom striebre som uz pocula, ze je to dobre na zapaly a tak, ale o zinku este nie.
Ja som si akurat objednala vlekarni inofolic, jeden z dalsich zazracnych liekov, tak uvidim. v podstate je to len kys. listova, aj to len 200mcg (doteraz som brala 400) a este nejaka latka, co podporuje aby boli vajka kvalitnejsie.

skaredekacatko
1. mar 2013

@rojica no aspon to ja sa v pondelok objednam ja mozem len v utorok a stvrtok

rojica
1. mar 2013

@skaredekacatko ja si myslím, že ťa objednaju hneď v utorok......budem držať palce aby to dobre dopadlo.....😉

pempusik
1. mar 2013

@skaredekacatko a uz si teda aj testovala? ci este len budes? som to nejako nepostrehla v predchadzajucich prispevkoch.

poppy28
1. mar 2013

hej kyselina listova je dobra to beriem tiez stale, aj koloidne striebro mame od nich je super to bral mm na spermie zase a je aj na zapaly a kadeco ine ja mam tento zinok lebo striebro sa v tehu uz nesmie a este chcem kupit zelezo to ale oni nerobia a aj zlato som mala od nich pomohlo mi na depky 🙂 myslim ze tie ich vyrobky su uzasne nam teda zabrali urcite dufam ze to admin nestopne koli stranke neh si aj ine babule precitaju 😉

rojica
1. mar 2013

A kde sa nám stratila....@anika142.....:-/.....už tu dávno nebola...

poppy28
1. mar 2013

@rojica no v nasej teme oktobrovky ale isto sem tam nakukne co mate nove 😉

rojica
1. mar 2013

@poppy28 aha tak na nás netehulky už zabudla....☹.....a mám sa celkom dobre brucho už boli len mrcha nie a nie sa spustiť....a v pondelok už idem na krv.....

skaredekacatko
1. mar 2013

@pempusik ano a nic sa neukazalo ale este mam test tak testnem bud v nedelu alebo pondelok ak nedobehne mrcha @rojica . Ja by som bola rada ze by to bolo uz v utorok

poppy28
1. mar 2013

@rojica no mohla by sa aj nespustit co povies 🙂 som rada ze je ti lepsie poviem jej aby vas prisla kuknut isto nezabudla dnes bola u Dr.

rojica
1. mar 2013

@skaredekacatko tak mňa sa opýtali že kedy my to vyhovuje tak som im hneď povedala, že v pondelok lebo ja v utorok už idem do práce......

rojica
1. mar 2013

@poppy28 no nemusela by sa bola by som rada, ale to nebude lebo ako som napísala už ma spodok pobolieva......no pekne od nej a ani sa nepríde pochváliť, že čo má nové.....☹

skaredekacatko
1. mar 2013

@rojica mrcha este nedorazila? A drahy kde robi?

rojica
1. mar 2013

@skaredekacatko no ešte nie ale už jej veľmi netreba......a mladý my robí na železnici aj preto stále do MT chodíme vlakom lebo on to má zadarmo......🙂

skaredekacatko
1. mar 2013

@rojica Aha jasan to ma dobre. Aspon neminiete vela na cestu, moj muz sa venuje modelovej zeleznici 😲 On je blazon do vlakov.

anika142
1. mar 2013

@rojica ahoooooj, uz som tu, ako sa mi mas?
dostala som od poppy odkaz 😉 testila si?

anika142
1. mar 2013

@rojica dnes ma tak boli hlava ze zabudam na vsetko, aj na foto drobca.

rojica
1. mar 2013

@skaredekacatko však aj ten môj oni dvaja by si rozumeli 😀 doma už máme riadnu zbierku vlakov.....

rojica
1. mar 2013

@anika142 ahoj moja no slava že sa tu aj ukážeš.....🙂 a mám sa dobre kríze už poľavili ale pre istotu už pobolieva brucho tak už očakávam mrchu.......

rojica
1. mar 2013

@anika142 tak šup šup sem s foteckom......a netestovala som však na čo aj a v pondelok už idem na krv......

anika142
1. mar 2013

@rojica joooj moja a su to velke bolesti? a na krv kedy ides? Prepac no baby sa ma pytali veci, potom som odbehla do obchodu, potom som kus pospala, takze tak pestro mam dneska. Drobec sa ma fajn, vsetko je ok, ma 1,64 cm a srdiecko bije o 106 zobral mi stery a dal mi tehu knizku.

anika142
1. mar 2013

@rojica zabudla som pytat fotecku takze nemam ☹ no ale najblizsie 27.3 uz budem pytat, to nesmiem zabudnut, lebo to uz bude vyzerat ako riadne babo, teraz vyzera tak ako na predchadzajucej teda podobne to bolo, len vacsie.

skaredekacatko
1. mar 2013

@rojica mas mail poslem mu foto 😀 Moj muz to ma tiez dost, ale este stale nie tolko co by chcel. 😀

rojica
1. mar 2013

@anika142 tak ešte to nie sú také strasne bolesti len sem tam dostanem kŕče.......tak to je skvelá správa, že je všetko v poriadku a krásne rastiete.......ja sa zase akurát chystám do nočnej a tak sa my nechce......☹

rojica
1. mar 2013

@skaredekacatko email je rojica@azet.sk....určite sa poteší keď to bude vidieť.....my toho tiež zase až tak veľa nemáme len pár vlacikov.....

skaredekacatko
1. mar 2013

@rojica posielam, som to teraz fotila. Je to trochu tmave, ale ostatne fotky su uz na kluci.

anika142
1. mar 2013

@rojica no tak ked su to bolesti len sem tam tak je to normalne aj v tehu, mne dodnes pobolieva podbrusko aj vajecniky ale je to normalne no uz to nastastie nie je taka bolest ako pri mrche ale je slabsia. No je to neprijemne lebo clovek sa zlakne, no pokial to nie su prudke bolesti tak je dobre.

skaredekacatko
1. mar 2013

@rojica poslala som to.