icon

Iscare vo FN Martin. Máte niekto skúsenosti?

maja9
28. nov 2009

Ahoj, máte už niekto skúsenosti s novozaloženým centrom v Martinskej FN ?

rojica
2. mar 2013

@skaredekacatko no ja mávam vždy pravidelný cyklus tak neviem že čo sa deje ale určite je to z toho utroša tak ho budem brať pokiaľ nedorazí mrcha len dúfam, že my to nejako veľmi neoddiali lebo potom budem mať riadne rozhádzaný cyklus..... ☹ ....ja som si včera upratala aj som si šalát spravila tak už môžeme očakávať návštevu....no dneska budeme doma a zajtra by sme sa chceli ísť s mladým niekde prejsť......a fotka my neprišla moja

skaredekacatko
2. mar 2013

@rojica posielam este raz

rojica
2. mar 2013

@skaredekacatko OK... 😉

rojica
2. mar 2013

@skaredekacatko stále nič neprišlo..... ☹

skaredekacatko
2. mar 2013

@rojica asi je to velke zmensim

zuzulik85
2. mar 2013

@tatinka dakujem. si zlata.

sara20
2. mar 2013

@skaredekacatko o kolkej by ti ten utor.vyhovovsl

pempusik
2. mar 2013

tak baby,ziadne iui sa nekona ☹. drahy si rusim prechladil mocove cesty,tak asi nebude mat zmysel brat clostyl. v pondelok pisem dokimu,ze to odkladame na neurcito. manzel rotiz byzera,ze chce "pauzu". ani velmu nevuem id coho,ked sa zas az tak velmi nenahaname. no co uz. doteraz som vas tu pivzbudzovala,ale dnes som smutna. ☹

tajas1
2. mar 2013

@pempusik nebud smutna, vsetko dobre dopadne, chce to asi cas, a nic netreba nahlit, uvidiš, ono to pride - len nech sa ti drahy vylieči, aby bolo vetko OK, a hlavne v prvomrade je zdravie, a potom sa bude šírit dalej (teda babätkom ) 😉

rojica
2. mar 2013

@pempusik joj moja tak to ma mrzí a tak si sa tešila ale tak sa zregenurujete mm sa vylieči a určite potom pôjdete ďalej....asi treba na to len čas a tí naši chlapi to vždy horšie znášajú ako my ženy predsa my sme silnejšie.....

poppy28
2. mar 2013

@pempusik ahoj tak to je smola nic si z toho nerob ozno ked bude teplejsie budete mat aj viacej energie aj lepsiu naladu ako teraz v zime a zelam mu skore uzdravenie 🙂

poppy28
2. mar 2013

@rojica a ty ako moja uz si dostala ci nie?ja este dufam ze sa to mohlo podarit 😉

pempusik
2. mar 2013

@tajas1
@rojica
@poppy28 dakujem koceny za povzbudenie. urcite mate pravdu,len som sa namotala na to dalsie kolo,tak mi to prislo luto. urcite nie je dobre nic zbytocne unahlovat,ale zasa ani cakat donekonecna nemozeme.

rojica
3. mar 2013

@poppy28 ahoj moja tak u mňa ešte stále nič neprebehlo nemám z toho dobrý pocit ale tak dneska je ešte len tretieho určite dorazí ale neskôr.....ale však zajtra už idem na krv tam sa to potvrdí, že kde je problém.....mám mierne pochybnosti,že či tam náhodou nebudú cysty..... ☹ ......a ty ako moja?

rojica
3. mar 2013

@pempusik neboj moja o mesiac sa do toho s veľkou nádejou vrhnete..... 🙂

rojica
3. mar 2013

@poppy28 alebo to ešte môže byť aj s zo štítnej žľazy akurát som to čítala tak že už viem, že kde je problém.....som strašne zvedavá, že koľko bude meškať...... 😒

skaredekacatko
3. mar 2013

@rojica ty toho niejak vela citas, uvidis co ti povedia zajtra, mne tiez mrcha este nedosla, tak som zvedava kedy.

rojica
3. mar 2013

@skaredekacatko tak človek je zvedavý tak si chce kadečo pozistovat......a ty si kolky Dc dnes?

skaredekacatko
3. mar 2013

@rojica 29 aj ja som zvedava, ale uz necitam vsetko 😀, lebo by ma porazilo.

rojica
3. mar 2013

@skaredekacatko ja tiež nie len som chcela vedieť niečo viacej o štítnej žľaze a tam to bolo písané......ja som dneska 31 DC

skaredekacatko
3. mar 2013

@rojica a tabletky este beries? A co pisali o tej stitnej zlaze, aj predtym ked si mala iui, tak si mala taky dlhy cyklus

rojica
3. mar 2013

@skaredekacatko od včera už neberiem.......a ty ich ešte beries?

skaredekacatko
3. mar 2013

@rojica ani ja vcera vecer posledna

rojica
3. mar 2013

@skaredekacatko ja som včera ráno zjedla poslednú.....tak som zvedavá že kedy sa tej mrche mrchavej uraci prísť......

skaredekacatko
3. mar 2013

@rojica dufam ze pride coskoro

rojica
3. mar 2013

@skaredekacatko no mne je to teraz v podstate aj jedno, že kedy dorazí keď nejdem do ďalšieho kola.......

skaredekacatko
3. mar 2013

@rojica no mne ani nie ked nebiem, co sa deje. Dufam, ze v utorok uz dorazi

pempusik
3. mar 2013

@rojica no musim sa s tym troska zzit,ale ak bude drahemu lepsie,rak mozeme aspon snazilkovat doma.

pempusik
3. mar 2013

@skaredekacatko a uz vies ako dalej?

skaredekacatko
3. mar 2013

@pempusik vobec uvidime co povedia ked tam pojdem akebude riesenie.