icon

Iscare vo FN Martin. Máte niekto skúsenosti?

maja9
28. nov 2009

Ahoj, máte už niekto skúsenosti s novozaloženým centrom v Martinskej FN ?

rojica
3. mar 2013

@anika142 no že vraj aj sono aj keď neviem vlastne na čo.....ktovie že či to bude od spodku alebo cez pupok...... 😒

anika142
3. mar 2013

@rojica ja ked som isla na krv tiez robili aj sono, som sla na 13ty den od transferu a bolo vidiet dutinku, tak preto to robia lebo to moze ale nemusi byt vidiet ak si tehu. Robia lebo su zvedavi 😉

skaredekacatko
3. mar 2013

@rojica ja to už viem jedna veľká diera a kopec malých ☹ , tak to ju poteší

rojica
3. mar 2013

@anika142 aha tak teraz už viem na čo to je dobré ale u mňa tam veru nič nebudú vidieť ale však nech robia keď sú zvedavý...... 😀

rojica
3. mar 2013

@skaredekacatko ja mám len samé diery ale ja mám panický strach zo zubára..... 😢

skaredekacatko
3. mar 2013

@rojica tak to ja tak menej ale kedze je to známa tak urcite si neodpusti poznamku ze kde som bola ked viem v akom dezolatnom stave to mam

rojica
3. mar 2013

@skaredekacatko mne by to aj rodina mohla ísť aj tak by som k nemu nešla ja už idem len vtedy keď trpím od bolesti.....

anika142
3. mar 2013

@rojica robila si si test, ze si si ista?

rojica
3. mar 2013

@anika142 no iba ten jeden čo som mala doma....a ten to ukázal jasne.....

anika142
3. mar 2013

@rojica joooj ale to bolo na 9ty den, to ani nemozes brat do uvahy, nepoviem keby si rano dnes urobila a bol negativny tak by to bolo skor jasne ale na 9ty den, vies kolkym babam sa ukazal az na 10,12 ty den joooj tych je. ten vysledok este nemozes akceptovat, potom krvicka bude definitivna.

rojica
3. mar 2013

@anika142 no presne taký výsledok očakávam ale bude to lepšie už to nebudem brať až tak tragicky budem síce z toho trochu smutná ale prejde to taký je život......a ešte aby toho nebolo málo tak ma bolí žalúdok...... ☹

sara20
3. mar 2013

@mishka27 ahoj gulicks.ako brusko,aj vies co to bude?

anika142
3. mar 2013

@rojica ako vidim uz to beries definitivne, neviem preco ale ja mam z teba pocit ako keby si bola predsa tehu, aj ten zaludok dalsi priznak tehu, to bolieval kazdu z nas v zaciatkoch ale samozrejme nemusi byt z toho, no sak sa nechas na zajtra prekvapit, potom mi daj vediet, ale aj tak drzim palce, lebo mam zvlastny pocit z toho.

sara20
3. mar 2013

Ahojte babky.aj vam zavidim ze ste domka.ja cakam,nech odbyje 21hod.a idem domkou.3dni 12nastky je dlho.

skaredekacatko
3. mar 2013

@sara2o to ti verim v utorok este neviem presne kedy zajtra idem volat do martina a podla toho kedy nas objednaju by sme to dali

rojica
3. mar 2013

@anika142 to že ma pobolieva žalúdok je len z toho že som pažravá už druhý raz som jedla tortu ktorú som včera dostala na 33ku..... 😝 .....no poviem ti pravdu ja nemám z toho dobrý pocit vôbec sa necítim na to že by som mohla byť tehu aj keď vlastne ani neviem že aké to je..... 😒 ....a určite dám vedieť......a ty sa my ako máš?

rojica
3. mar 2013

@sara20 joooooooj moja tak to ti nie je veru čo závidieť....a po tých 3 dňoch máš potom voľno alebo ako to je?

skaredekacatko
3. mar 2013

@rojica bodaj by aspon u teba bola pozitívna správa

rojica
3. mar 2013

@skaredekacatko no nechám sa zajtra prekvapiť že čo my zahlási Galo.... 😀

skaredekacatko
3. mar 2013

@rojica budem netrpezlivo cakat

rojica
3. mar 2013

@skaredekacatko neboj hneď dám vedieť ako budem vedieť výsledok..... 🙂

anika142
3. mar 2013

@rojica ale ujde to, vcera ma boleli priedusky no som sa nahrievala tak to akosi preslo, teplotu nemam, nos suchy, dnes ma uz len hrdlo skriabe, no dufam ze to neprejde do horsieho stavu ale ak hej tak budem musiet zajst k doktorke, no uvidim ako bude zajtra ale dufam ze som chorobu zachytila. Snad bude dobre.
Inak som furt unavena, vkuse by som spala, cakaju ma este vysetrenia na downov syndom z krvi a 27.3. skriningove sono, dufam ze vsetko bude ok. este musim ist aj na EKG ale to su take behacky v norme.
Joooj dufam ze uz konecne sa riadne otepli a ze uz zima nepride, uz by som chcela len krasne pocasicko, zlepsuje to naladicku.

rojica
3. mar 2013

@anika142 tak to máš pravdu moja nech je už teplo aby sa mohli vyhrievať na slniečku a tešiť sa s krásneho slnečného dňa a aspoň už nebudem stále len doma sedávať......tak nech ťa tá choroba rýchlo obíde a sú to krásne behačky keď vieš že pre koho to robíš,.... 🙂

rojica
3. mar 2013

babenky čo je dobré na žalúdok? nejako ma morduje.... ☹

skaredekacatko
3. mar 2013

@rojica no ja mam rano doucko a potom tour de bank , tak mi celkom aj ujde den , akurat sa do toho pozeram ze co budeme robit, ale nechce sa mi moc a ak mrchca sa zajtra spusti tak to bude na doučku ze perfektne hodinu a pol tam sediet

sara20
3. mar 2013

@rojica moja 2dni a potom 2dni robim 12nasky.uz nech som doma.ja ak budem tu robit o ivf tak ma tu dibnew

rojica
3. mar 2013

@sara20 tak pôjdeš radšej na PN to tam nevydržíš byť tak dlho moja......

sara20
3. mar 2013
anika142
3. mar 2013

@rojica to jasne ze su to krasne behacky. len nech dopadnu dobre. to teplo by sa uz zislo, dost bolo zimy a chripok okolo,

rojica
3. mar 2013

@skaredekacatko no tak to ti verím ja keď mám mrchu prvý deň tak by som sa neviem kde najradšej videla.... ☹