icon

Iscare vo FN Martin. Máte niekto skúsenosti?

maja9
28. nov 2009

Ahoj, máte už niekto skúsenosti s novozaloženým centrom v Martinskej FN ?

rojica
3. mar 2013

@anika142 neboj sa určite všetko dobre dopadne...... 🙂

sara20
3. mar 2013

@skaredekacatko dobre zajtra sa dohodneme.dako blbne inernet v korze

sara20
3. mar 2013

@rojica ale pn je onicom platena.

skaredekacatko
3. mar 2013

@sara2o aj unas doma ale to vtedy ked sme obaja na nete

rojica
3. mar 2013

@sara20 no ja to viem ale ja tiež nebudem mať na výber keď raz budem tehu ako ísť na PN a určite my je to prednejšie ako keby sa malo niečo stať.....lebo je to riskantnejšie chodiť do roboty ale každého je to osobný názor

skaredekacatko
3. mar 2013

@rojica to mas pravdu, ja keby mam taku robotu, tak som tiez na pn aj kamoska bola co ine jej ostavalo

rojica
3. mar 2013

@skaredekacatko tak u nás to ešte ide aj tak že by ma preradili na inú prácu trebárs do kancelárii ale ja tam nechcem ísť radšej budem doma oddychovať.....

skaredekacatko
3. mar 2013

@rojica jasne ked mozes preco nie. A je vas tam vela zien

rojica
3. mar 2013

@skaredekacatko tak robíme na 3 zmeny a na každej zmene sme po 2 ženy......

skaredekacatko
3. mar 2013

@rojica to dost zien v takom odvetvi, inac foto doslo? ja uz pol hodku pozeram do knihy a este som nic poriadne nevymyslela

sara20
3. mar 2013

@rojica aj ja som bola z malou pn cele tehot.lebo ma chceli prepustit.urcite by som nieco porieda

rojica
3. mar 2013

@skaredekacatko no pre jednu ženu by to bolo dosť veru lebo je to ťažká robota....a foto nedošlo neviem vôbec, že prečo.....

rojica
3. mar 2013

@sara20 no keď je žena tehotná tak nemajú právo ju prepustiť ja by som sa len tak ľahko nedala....

skaredekacatko
3. mar 2013

este raz posli mail

rojica
3. mar 2013
sara20
3. mar 2013

@skaredekacatko ja som na korzovej wifi.nevyuzijem,ked sa da

sara20
3. mar 2013

@rojica ja viem.to bol sukromnik,myslel si zeto len tak podp.smola

rojica
3. mar 2013

@sara20 to by si bola urobila riadnu blbosť....niektorý si myslia, že sme úplne blbé alebo čo...

skaredekacatko
3. mar 2013

@rojica ale poslem az zajtra lebo na tablete je momentalne muz a tam je ta fotka

rojica
3. mar 2013

@skaredekacatko ok moja som zvedavá, že či už konečne príde...

sara20
3. mar 2013

@rojica tento bol este aj drzi ak plostica.a ty ako.

rojica
3. mar 2013

@sara20 no necítim sa najlepšie začal ma pobolievať žalúdok už 3x ma prehnalo asi mám nervy na zajtrajšok....idem ráno do MT na krv a sono.....

pempusik
3. mar 2013

@rojica no tak zaludok teda trapi aj mna, v utorok v noci som sa zobudila na neskutocnu bolest. tak musim jest len opatrne, aj ked mam chut, alenejakomi netravi. dnes som si dala aj troska pivecka od draheho 🙂. no a inak pijem fatru a matovy cajik mi pomaha.

sara20
3. mar 2013

@rojica drzkam palceky,daj vediet ako si dopadla 😀

mishka27
4. mar 2013

@sara20 ahojkaj no veru som uz riadna gulicka 😀 dva krat mi uz povedal ze to bude dievcatko..no teraz vostvrtok idem na poradnu a ma mi robyt nejake velke sono merania a tak.ze to potvrdime som zvedava ci tomu medzi nozkami zatial nieco nenarastlo 😀 .no od minuleho tyzdna zacinam citit pohyby hlavne rano ked vstavam a vecer ked zaspavam.. 🙂 je to krasne aspon viem ze je vsetko ok.. A ty ako moja?

sara20
4. mar 2013

@mishka27 ajoj.ja este neviem nic viac.ale aj mas uz mena vybrate 😀 nemam sa kam ponahlat.aj tak som ratala najskor april.aspom si telo odychne 😒 dievcatko jelepsie,chlapci maju problemi z bruskom,vetrami.

mishka27
4. mar 2013

@sara20 no ved este uvidime ci sa to nezmeni..hlavne nech je zdrave.polovicka by chcela Paulinku.este ani v brusku nebola a uz mi rozpraval este na zaciatku ako by on chcel somnou nie babo ale Paulinku..tak jej to asi ostane 😀 ak byto bol chlapcek tak to zas ja chcem Jakubka.Ved hej telo si oddychne a potom to uz pojde jak pomasle 🙂 a ty nepracujes?

poppy28
4. mar 2013

@pempusik jasne ze cakat nikto nechce ale urcite to rychlo ubehne ani sa nenazdas 🙂

poppy28
4. mar 2013

@pempusik jasne ze cakat nikto nechce ale urcite to rychlo ubehne ani sa nenazdas 🙂
@rojica ahoj tak ako si dopadla cystu teraz nasli aj mne asi sa mi urobila pocas stimulky ma 5 cm bola som prekvapena ze pocas takej kratkej doby sa mi vytvorila taka velka ale hadam zmizne a nebude robit problemy som zvedava ako dopadnes drzim palce 😉

pempusik
4. mar 2013

@poppy28 asi mas pravdu, ale mam pocit, ze takymto cakanim uz sme premarnili celkom dost vela casu.