icon

Iscare vo FN Martin. Máte niekto skúsenosti?

maja9
28. nov 2009

Ahoj, máte už niekto skúsenosti s novozaloženým centrom v Martinskej FN ?

tinka9075
4. mar 2013

@rojica no super vidíš aj pekné čiarky na testíku 🙂 🙂 teraz len pekne oddychovať 🙂 🙂

rojica
4. mar 2013

@tinka9075 ďakujem moja...no budem sa snažiť....a po akej dobe ťa prestalo pobolievať brucho?...lebo ja ho aj teraz cítim..... 😒

anika142
4. mar 2013

@rojica aku velku dutinku si mala na sone? Jeeeej ohromne si mi zlepsila naladicku. Len sa setri, Bud opatrna a vela oddychuj.

tinka9075
4. mar 2013

@rojica asi po 3 dnoch ma prestalo bolieť potom som ho už ani necítila 🙂 🙂

anika142
4. mar 2013

@rojica neboj sa ze ta boli brusko, je to normalne, len clovek je taky nekludny lebo sa boji o drobca, no casom si zvyknes, aj zaludok pobolieva najma spociatku, to sa ti natahuje maternica aj ked je drobec malinky tak si robi miestecko uz teraz.

rojica
4. mar 2013

@anika142 no ja neviem že ako to vyzerá ja sa z toho doteraz neviem vyznať......tak sa na mne doky aj smial..... 😀 ...a ďakujem ti moja veľmi pekne....

rojica
4. mar 2013

@tinka9075 ja ho sem tam ešte pociťujem aj keď to nie je stále ale občas prídu mierne bolesti...som zvedavá, že kedy to prejde....

rojica
4. mar 2013

@anika142 aj doky my to tak povedal, že po umelom je to normálne keď bolí brucho......už sa na mne aj smial lebo ja som nevedela zo seba povedať normálne slovo tak ma zaskočil..... 😀

anika142
4. mar 2013

@rojica a nepovedal ti ake velke to bolo? Joooj normalne ma prestava hlava boliet. Si ma ohromne potesila, mne to poppy prv oznamila lebo som si to nevsimla ze si pisala, no potom hod ake si mala hcg cko ale neboj ak bolo vidno bude fajn, Normalne super den. 😉

rojica
4. mar 2013

@anika142 no na fotke je 4,49mm ale neviem že či je to ono len my povedal že sme 6tt čo ma dosť zaskočil však po IUI som len dva týždne....to sa od kedy vlastne ráta......

anika142
4. mar 2013

@rojica ja som bola teraz v piatok u gynekologa na poradnu a zopakoval mi to iste, je normalne ze ma boli brucho, casom to ustupi, len u kazdej je to inak, ja dodnes mavam obcas mierne bolesti, ale netrapim sa lebo viem ze babo rastie. Keby boli take prudke bolesti, a velmi silne tak vtedy treba ist na pohotovost, ale inak nie. Tak pekne ber utrogestan a oddychuj. A prajem ti nadherny den, len to najprv rozdychaj.

anika142
4. mar 2013

@rojica rata sa to od menstruacie, alebo niekedy rataju od vkladu spermii cize oplodnenia, neviem presne v ktory den cyklu si. Ja som mala na 13 ty den od vkladu to som bola 32 DC a som mala 2mm dutinku. Takze to bude urcite dobre. Si v 6 tom tyzdni to znamena ze budes 5tyzdnov a par dni po menstruacii vsak?

rojica
4. mar 2013

@anika142 však ja to stále predychávam a keby si ma bola videla keď som vyšla z centra stále som sa len usmievala lebo sa to nedalo ľudia si ale museli o mne pomyslieť tá nie je čistá čo sa stále smeje..... 😀

anika142
4. mar 2013

@rojica to ti verim, taka som bola aj ja, no dnes si ktory den cyklu?

rojica
4. mar 2013

@anika142 ja som dneska 17 DPO a 32 DC a zhruba to tak vychádza ak sa to ráta od poslednej menštruácie ktorá bola 1.2.....a to že ako sa to ráta tak to neviem..... 😒

sara20
4. mar 2013

@pempusik to budetemat pauzu,oni ostavaju dlksie v tele

sara20
4. mar 2013

@mishka27 smutno mije doma tak som bolas kamos.z nemocnice nakavu a malej som riflove leginy kupila 😀

sara20
4. mar 2013

@poppy28 cakam stale.potom sa aspom lepsie seme 😀 uchyti.taka doba

sara20
4. mar 2013

@rojica ja som ti vravela ze budes,ked si ten liek davala.gratulujem,uz jerada potom namna 😀

rojica
4. mar 2013

@sara20 neboj čoskoro sa aj ty k nám pridáš..... 🙂

sara20
4. mar 2013

@rojica to dufam,ze hej.moje telo inak prijme ejakulat 😀 urcite bude nenazrane.vedtaka pauza 😀 potesila si ma.myslela som na teba.a skaredekacatko je ako natom?

lenkove
4. mar 2013

Baby, vedeli by ste mi poradit? Ako to je v Iscare s vysetrenim SPG? ake vysetrenia tam muzom (so zlym SPG) robia? A kto je tam adrolog? dakujeeem.

rojica
4. mar 2013

@sara20 neviem ti povedať pravdepodobne ide zajtra na krv niečo také spomínala.....

sara20
4. mar 2013

@rojica ved hedam sa ozve.zajra sme chceli dat stretko.tak uz pani mama 🙂

pempusik
4. mar 2013

@lenkove priznam sa, ze neviem, ci to tam vyhodnocuje androlog, alebo to vyhodnocuju strojovo. v kazdom pripade tma pouzivaju miernejsie referencne hodnoty. My sme tam sli s OAT a tam sme mali normospermiu.

pempusik
4. mar 2013

@sara20 nuz asi budeme musiet pockat, co uz nam ine ostava. pisala som aj dokimu, tak cakam, co odpise, ako dlho budeme musiet cakat.

sara20
4. mar 2013

@pempusik mi budeme asi inventare v cakani.najlepsie na koniec 🙂

pempusik
4. mar 2013

@sara20 no, tiez si tak hovorim, ze na dobre sa stale dlho caka 😀

sara20
4. mar 2013

@pempusik ja som dnes mojmu vravela,zeak pridez pois.papier abudem mat krv vysledky zo stitnej tak zaciname pichat. 😀 jasne ze suhlasil,a ked som mu povedala ze bude mat post,koli kvaluite spermosiek,skoro mi skolaboval.ze preco zase 🙂

lenkove
4. mar 2013

@pempusik aha... a tm nerobili ine vysetrenie.. krv a tak, ked ste boli "normos" inak, potesi taka zmena 😵 a vdaka za odpoved