icon

Iscare vo FN Martin. Máte niekto skúsenosti?

maja9
28. nov 2009

Ahoj, máte už niekto skúsenosti s novozaloženým centrom v Martinskej FN ?

sara20
5. mar 2013

@skaredekacatko ahoj,,ako si sla dom.taxikom

skaredekacatko
5. mar 2013

@sara20 mala uz doma? Uvidis v stredu to uz budes mat schvalene. 😔

sara20
5. mar 2013

@skaredekacatko bodaj by.aj som chcela dnes fotky brat a zabudla som ked som prala.ta laparka boli tak tyz.kym su stehy.ak vyberu stehy aj bolest ta prejde

skaredekacatko
5. mar 2013

@sara20 no niejako to prezijem.

sara20
5. mar 2013

@skaredekacatko dasa to vydrzat.jasom hned fungovala pri malej,je tam potom 600nedelie. 😉

skaredekacatko
5. mar 2013

@sara20 a kolko trva kym vytiahnu stehy? A v nasledujucom cykle by som mohla ist na iui? Ci sa musi cakat?

sara20
5. mar 2013

@skaredekacatko na 7 den idu von.ak nebudes spinit,tak asi hej.

zuzulik85
5. mar 2013

@skaredekacatko no to verim ze popri stavbe domu nieto vela nazvys. u nas je to prvy pokus IVF tak verím ze sa to podari. ak nie isto budeme skusat znova, len fakt to berie dost peniaze tak dufam ze sa to podari na 1.pokus. a hej, internet je fakt super vec. vo vela veciach netusim o com si pisala 😀 . priechodnost vajíckovodov nerobili este ani mne. ked sme hladali problem tak moja gyn mi robila vselijake testy a este ostalo vysetrit tie vajickovody, no dohodli sme sa ze najprv poslem na vysetrenie muza kezde moje vysledky boli vsetky v poriadku. ze keby bol v poriadku aj on tak posledna moznost su tie vysetrenia vajickovodov. no zistilo sa ze problem je u muza, tak soms a uz k tym vajickovodom nedostala. jo, a inak. na ivf sa kde pichaju tie injeksie.. doky povedal ze pod kozu, ale kde pod kozu?

zuzulik85
5. mar 2013

@sara20 ideme na ivf, kedze manzelovym lenivcom sa nechce plavat samostatne. treba ich doslova napichat do spravneho miesta 😀 (aj koli tomu vlastne ideme na genetiku aby sa zistilo ci to nieje geneticke jeho problemy s vaječníkmi) a aku mas zdravotnu? galo povedal ze Union robi najmensie problemy, teda ze nerobia ziadne problemy. My máme union tak dufam ze to pojde rychlejsie. co sa injekcii tyka bude mi ich pichat svagrina, je sestrička v nemocnici. sama by som to nedokazala. nedokazem sa pozerat ani ked mi beru krv. preto mam z toho trochu obavy.

sara20
5. mar 2013

@zuzulik85 mam union 😀 uz cakam vyse mes.ake lieky budes brat.ja mam puregon,cetrotide.a ty?

zuzulik85
5. mar 2013

@sara20 no zatial mi nehovoril ake lieky budem brat. len tie ijekcie mi hovoril ze si mozem vybrat z takych co sa miesaju alebo taka injekcia ktoru len natiahnem a pichnem. 😀 ja to len tak viem. nazov som si nezapamatala. tie co sa miesaju ze su o 100eur lacnejsie. tie som si vybrala, kedze mne to bude pichat sestrička tak ona si to vie uz namiesat. zatial sme boli u gala len 1x. po genetike uvidime co dalej.

sara20
5. mar 2013

@zuzulik85 to mas ten orgalutran.my smesa pre pero rozhodli.je to prakticke a aby to mala nenasla.tielieky su nap.na tom papiere co ti dr.dal a posielal do poistovne

rojica
5. mar 2013

@zuzulik85 no to by som chcela aj ja sama vidieť že aký ksicht som hodila lebo doky sa len zasmial a ja som mu len povedala, že to naozaj že to chcem vidieť a on hneď aj fotku vám urobím a potom keď som to videla tak som sa rozrevala aspoň že v čakárni ešte vtedy nikto nebol.....ale boli to veru slzy šťastia..... 🙂

skaredekacatko
5. mar 2013

@zuzulik85 inekcie pichas do brucha jedno kde mne to striedaki prava lava strana, najprv sa picha jedna inekcia a neskor uz dve po sebe jedno v akom poradi, mne pichala kamoska sestricka lebo ja som mala obavi pri ivf nepotrebujes priechodne vajickovody a preto to ani mne nerobili, ja son mala ostatne vysledky tiez super, ale teraz pri iui je to dobre zistit, nechcem tam zbytocne davat 200 eur a nema sa to kvoli tomu podarit,takto aspin budem vediet co ako.

sara20
5. mar 2013

@rojica uz sa patrilo 😉

skaredekacatko
5. mar 2013

@rojica to musel byt super pocit, ked ti to vravel, a ty pripravena na najhorsie. 😀

rojica
5. mar 2013

@skaredekacatko však práve ja som nič také nečakala a keď som mu povedala že mám bolesti brucha už 4 dni a že krámy nikde tak sa len usmial a potom povedal ja vám poviem, že z čoho vás to bolí ste tehotná skoro som aj z tej kozy spadla.... 😀 no fakt riadny šok aj keď veľmi príjemný

zuzulik85
5. mar 2013

@sara20 to pero by bolo urcite lepsie keby som sa odhodlala si to pichat sama. ale to nedokazem. galo povedal ze je to uplne to iste, len to pero je pohodlnejsie. no kedze mi to bude pichat sestrička z nemocnice tak som si povedala ze aspon usetrim 100eur. v sprave mame pisane nieco ako menopur neviem presne ci toto je nazov toho lieku. kde si to budes pichat ty? neznasam injekcie. nebojim sa ich, len neznasam ten pocit ako sa mi ihla dostava pod kozu. je mi z toho zle 😒

skaredekacatko
5. mar 2013

@rojica ja som ti vravela, ze budes tehotna, uz 9 mesiacov budes doma teraz nie?

rojica
5. mar 2013

@skaredekacatko no od zajtra čerpám dovolenku a potom pôjdem na PN až do konca ak všetko pôjde tak ako má.... 🙂

zuzulik85
5. mar 2013

@rojica tak to ti verim ze slzy stastia. ja by som hadam aj skričala od šťastia. netušim ako by som reagovala. a uz si bola aj u svojho gynekologa? ci ku galovi budes teraz chodiť?

rojica
5. mar 2013

@zuzulik85 no ešte v pondelok idem ku Galovi na sono a uvidím že či my už dá záverečnú správu alebo tam ešte pôjdem....ak nie tak už potom pôjdem ku svojmu gynkošovi si pre knižku..... 🙂

zuzulik85
5. mar 2013

@skaredekacatko a v akom čase sa to pichá? pre mna to bude utrpenie. neznasam ihly, len na to myslim a uz ma zacina boliet hlava..

zuzulik85
5. mar 2013

@rojica a ako to zvladol tvoj partner? ze bude babatko?

rojica
5. mar 2013

@zuzulik85 tak zo začiatku nevedel že čo má povedať a keď som mu ukázala fotku tak ani nevedel, že čo mu ukazujem ale potom už pochopil a hneď my vystískal a večer sme spolu ležali pri sebe a hladil my bruško no úúúúúúúúúúúžasný pocit musím povedať...... 🙂

zuzulik85
5. mar 2013

@rojica tak to je krásne!!!! joj, či sa ťa ešte nahladká... bol s tebou u gala? ci si mu to s nadsenim povedala az doma? ja mam nachystane take prekvapenie pre muza ked sa to podari.. dala by som mu krabičku v ktorej by boli drobne cupačky s foto z ultrazvuku a testíkom s //
no ked bude v dany moment so mnou u gala... tak budem improvizovat 😀

pempusik
5. mar 2013

@skaredekacatko a ta laparka je u teba nutna? to ti navrhol doki?

rojica
5. mar 2013

@zuzulik85 bola som sama v MT lebo mladému sa nedalo ísť a tak som ho prekvapila doma urobila som si ešte test kým nebol doma a potom som mu to pekne pred neho predložila....a to bude teda krásne prekvapenie že mužík bude tiež asi z toho riadne v šoku... 😀 ......a budeme si navzájom hladkať brušká lebo môj má také brucho ako žena v 9 mesiaci tak si potom budeme spolu porovnávať že kto má väčšie brucho.... 😀

zuzulik85
5. mar 2013

@rojica 😀 z toho by mohla byt pekna fotka.. viem si to predstavit. vy dvaja, sedite chrbtom k sebe na zemi. obaja velke brucho.. super profílovka! ty na brusku cupačky a on na bruhu plechovka piva 😀 ja by som sla hned si dat taku foto. super pamiatka..

rojica
5. mar 2013

@zuzulik85 no však ja určite niečo také vymyslím chcem si dať urobiť nejaké foto na pamiatku.....tak uvidíme zatiaľ je to ešte ďaleko aby som to náhodou nezakríkla..... ☹