Iscare vo FN Martin. Máte niekto skúsenosti?
Ahoj, máte už niekto skúsenosti s novozaloženým centrom v Martinskej FN ?
@anika142 dakujem 🙂. po minule dni som bola taka nedobra, mi prislo viac smutno z toho, ze nemozeme ist na iui ako z toho, ze test bol predtym negativny. a predtym mi tehulky nejako nevadili, ale teraz sa citim dajak divne, ked vidim, ako okolo mna zeny rodia. ale to prejde 🙂
a ty ako tehulkujes? pozerala som na fotecku, tak uz sa ti brusko celkom nafuklo 🙂
@pempusik no to ti verim, ze ti nie je prijemne ked vydis okolo seba tehulky, poznam to velmi dobre. Neboj aj na teba dojde rad, musi. Tak ako aj na mna, rojicu tak aj ty budes tehulka urcite, musi sa to predsa uz podarit. Moje tehulkovanie je zatial OK. Vcera som sice utekala k dokimu lebo som sa zlakla, isla som z nakupu a take ine silnejsie bolesti, nastastie je vsetko OK. Este ma poslal na chirurgiu ci to nie je slepe crevo no aj tam to vyzera ok. pravdepodobne sa maternica natahuje ako moze. Tak mi dal magnesium nech maternici to ide lahsie a len s miernejsou bolestou. No ja do dnes nie som si ista ci to bola maternica alebo vajecnik. Totiz jeden mam este stale zvecseny tam kde som mala viac vajok. Tak uz poobede bolo ok aj dnes. Tak dufam ze to dopadne dobre. Ale drobcovi bije srdiecko o 106 takze som kludna. No brusko sa nafuklo, uvidime ako to pojde dalej, no bojim sa aby moc to neslo do extremnych rozmerov, meriam si obvod raz za tyzden. Tak uvidime, ako to pojde, uz som aj pribrala takze je tam aj tuk urcite ale aj drobcek.
@rojica ku svojej gynde som sla., kvoli tomu predoperacnému vyšetreniu, potrebuje internista vysledky krvi a zase v nemecko primar vysledky zo sterou, aby sa tam nehrabal, ked mam zapal alebo nieco, este v pondelok musim navstivit toho internistu a vstredu som objednana na anesteziologiu este tam ma budu skumat, a vo stvrtok uz idem na to,´@pempusik, ja som sa praveze o tom bavili s gatovou a nie galom a ta povedala, ze ked chcem tak to mam absolvovat., dufam ze to pomoze
@pempusik aha, ano mohla to byt maternica, ale doki ma ubezpecil ze je drobec ok aj som ho videla takze som rada, maternica rastie stale tak pobolieva je to normalne, len radsej som zasla aby nebolo nahodou neskoro, mne povedal radsej prist 2x zbytocne ako raz neskoro. takze som radsej sla za nim nech ho skontroluje.
Najblizsie idem az za 3 tyzdne takze musim vydrzat,
No moja postava nebola zla akurat mam sirsie boky, ale aj tak nechcem pribrat 20kg no uvidime ako to dopadne. Chuti mi papat, takze sa snazim krotit trosku lebo niekedy tie tehu chute su sialene. 😉
@skaredekacatko a ty sa už teda chystáš na IVF keď si robíš predoperačné?.....
@pempusik nie, nie dnes som len treti den cyklu takze zacinam s clostilom a objednali sme sa na 11-ty den cyklu to bude v piatok 15.3. a potom predpokladam 18.3. IUI. Inak po tom clostile a dufastone mam ale ze poriadne silnu mrchu, to som predtym nemavala-ale to je asi ok.A citala som ako pises o tehulkach, ze si smutna ked nejake nove tehulky pribudnu a ty nic--nebud smutna, ja som na tom rovnako, rovnake pocity. dokonca svagrina momentalne otehotnela tretikrat, a ja ani nemam silu sa s nou stretnut-vyhybam sa stretnutiu, viem ze by mi to neurobilo dobre...ale co uz snad aj na nas raz pride!!!musi!ja uz mam 35 takze najvyssi cas.Ale ja v podstate verim len IVF-ku.no uvidime.
@mtb22 aha, tak to bude dobre. v piatok odmeraju foliky a podla toho doki uvidi. ale podla mna, ak by uz boli zrele,t ak ta objedna urcite niekedy na vikend. no a co sa tyka tej silnej mrchy, tak tonemusi byt hned zle. moze byt, ze si mala dostatocne vysoku sliznicu maternice, takze pocas menzesu sa toho celkom dost poodlupovalo. 🙂
@rojica ja som sa objednala knam na laparku a prefuky, tak preto potom mozno pojde iui lahsie gatova spomynala ze by mohlo, ze ked teda chcem nech skusim, ak to nebude potom v tomto, tak ja uz neviem, mozno su moje vajka vyberave a hocico nechcu 😀
@skaredekacatko no tak určite moja lebo aj ja som to mala najprv prefuky a následne rok na to my robili laparku....tak to nie je zlá vec aspoň zistia príčinu a potom sa to už podarí na prvý šup..... 🙂
@rojica a co je to ten gynex? Ja neuzivam nic praveze, a asi by som to mala niejak podporit.
@skaredekacatko tak mne to poradili tu babenky je to pre snažilky upravuje to menštruačný cyklus a podobné veci.....www.energy.sk....ja som si aj s tade objednala tam je dosť vitamínov tak kukni a preštuduj si to keď budeš mať čas....

@anika142 tak ako som uz pisala vyssie, iui sa odlozilo, kedze drahy si prechladil mocove cesty asi. takze je teraz na atb, nastastie teploty ani nc podobne nemal. a ani urolog nebol nutny. Galo mi napisal, ze teda v dalsom cykle iui moze byt, tak to teda asi skusime. no a ja som si naordinovala inofolic, vraj zlepsuje kvalitu vajok, tak som zvedava. tento cyklus to chcem skusit aj tak, aspon prirodzene, aj napriek tym atb, vzdy si opakujem,z e poskodena spermia vajko neoplodni, tak snad sa najde nejaka zdrava 🙂