icon

Iscare vo FN Martin. Máte niekto skúsenosti?

maja9
28. nov 2009

Ahoj, máte už niekto skúsenosti s novozaloženým centrom v Martinskej FN ?

rojica
11. mar 2013

@pempusik no dúfam, že hej.... 😀

poppy28
11. mar 2013

babulky ahojte tak ako pokracujete kukam ci sa nieco nezmenilo?
@rojica fotecka je krasna 🙂

rojica
11. mar 2013

@poppy28 ďakujem moja ešte raz ale je to ešte také malinké....ako rybička... 😀

poppy28
11. mar 2013

@rojica neboj to bude rast ako z vody ani sa nenazdas ja som sa smiala ze je to este ten morsky konik 🙂

pempusik
11. mar 2013

@poppy28 ja striehnem na ovulku, drahy uz vyzera byt v poriadku, tak predsa nebudeme zahalat 🙂

rojica
11. mar 2013

@poppy28 no presne tak moja trafila si mne to tiež tak nejako pripadá......ale doky ma ubezpečil že inak je všetko ok.... 🙂

poppy28
11. mar 2013

@pempusik tak to je parada drzim moc palce aby vam to tiez vyslo uz konecne 😉

poppy28
11. mar 2013

@rojica tak to je super nech len pekne rastie 🙂

pempusik
11. mar 2013

@poppy28 dakujem 🙂. no ak nie teraz, tak urcite dalsie iui bude 🙂

poppy28
11. mar 2013

@pempusik presne netreba to vzdavat raz sa podari urcite 🙂

rojica
11. mar 2013

@poppy28 no dúfam, že bude...... 🙂

pempusik
11. mar 2013

@poppy28 uz to sklamanie spred tyzdna troska pominulo, obaja s manzelom sa tesime na dovolenku a more a ja pritom tajne dufam, ze tento rok nikam nepojdeme 🙂

rojica
11. mar 2013

@pempusik určite tento rok budete musieť dovolenku vynechať..... 😉

mishka27
11. mar 2013

@sara20 ahoj moja.mame nieco nove?ta nestastna poistovna sa este neozvala?
Ja lezim v nemocnici.ako som ti spominala tlak..tak je horsi a horsi naposledy som mala 150/96. No hroza ☹

poppy28
12. mar 2013

@pempusik no aj ja dufam ze sa vam to uz podari predsa len tento rok je celkom uspesny hlavne zaciatok co povies tak to stastie sadne isto uz aj na vas ste na rade totizto 🙂

poppy28
12. mar 2013

Inak mi uz mame dovcu zajednanu ideme autom do Chorvatska ja sa totiz ani toho mora neviem vzdat 🙂uz sa tak tesim letecky som sa bala ale takto sme to vymysleli 🙂
@rojica
@pempusik

rojica
12. mar 2013

@poppy28 no tak to je super tak drobec bude prvý krát pri mori.....tak aspoň si oddýchnete..... 🙂

rojica
12. mar 2013

@poppy28 anika sa ti ešte neozvala?....že čo je s ňou a ako dopadla.... ☹

poppy28
12. mar 2013

@rojica hej bude ale este len v brusku 🙂 a treba ist nacerpat energiu ja stale robim dokial sa bude dat a potom pride mimi tak uz nebude cas oddychovat tak posedny krat sami na dovolenke bude to sranda 🙂
@rojica no dnes rano pisala mala nejaky vytok tak sa boji asi lezi a poobede chce zabehnut k doktorovi co sa deje tak hadam bude to ok

rojica
12. mar 2013

@poppy28 však to aj mne písala ale tak hádam to dobre dopadne......a ty stále chodíš do práce?.....a čo vlastne robíš?

poppy28
12. mar 2013

@rojica pracujem v obchode ale skor pri pc 🙂 tak to mam veget, urcite to nebude vazne to by viacej krvacala

rojica
12. mar 2013

@poppy28 no už napísala, že je všetko ok že to nebolo nič vážne..... 🙂 .....tak to máš super, že chodíš do roboty aspoň ti to rýchlejšie ubieha....

pempusik
12. mar 2013

@poppy28 dobre ste to vymysleli 🙂. ja by som tiez nikam neletela, ja aj tak zle znasam lietanie, takze mozeme chodit na dovcu len niekam, kde sa lieta tak do dvoch hodin.

skaredekacatko
12. mar 2013

Caute ako sa tu mate? No ja beham po doktoroch kvoli tej laparke proste unas umenie zohnat internistu co by mi spravil predoperacne vysetrenie, nakoniec musela pomoct kamoska, inac by som rusila vo stvrtok operaciu. 😉

pempusik
12. mar 2013

@skaredekacatko no tak to je uzas. na jednej strane su ochotni urobit operaciu, ale ty si zozen doktora a porob si vysetrenia. nechapem, preco sa to neplanuje spolu aj s predoperacnym vysetrenim. no budis, hlavne ze to uz vsetko mas vybavene.

poppy28
12. mar 2013

@rojica hej doma by som dlho asi nevydrzala ale uvidime casom ked sa zvacim ako mi bude 😀
@pempusik ja mam tiez s tym problem ale nie ze by som sa bala ale byva mi hrozne zle ako a kolotoci musim si davat kinedril ale tento rok pojdeme autom a bude super urcite ved kde na dovolenke je uz zle 🙂

pempusik
12. mar 2013

@poppy28 mne ani tak nebyva zle, ze sa mi hlava toci, ale je to skor o psychike. ked som tam zatvorena a zrazu si spomeniem, ze nemozem ist von,t ak ma chyta panika. je to divne.
aaale pri mori je vsade dobre 🙂

poppy28
12. mar 2013

@pempusik no to mavam aj ja radsej sedavam pri okne a ked mi je zle kukam sa von a nevnimam ludi neznasam ani preplnene discoteky vzdy ma obleje horucava na odpadnutie 🙂

skaredekacatko
12. mar 2013

@pempusik no su mi k nicomu vysledky zo sterou nedopadli dobre operacia sa nekona takze teraz uzivam niejake globule 12 dni potom sa uvidi a to som sa nahanala za internistom jak pako a zbytocne. ☹

vlasatica
12. mar 2013

ahojte.nema tu niekto skusenosti s heliosom?