Iscare vo FN Martin. Máte niekto skúsenosti?
Ahoj, máte už niekto skúsenosti s novozaloženým centrom v Martinskej FN ?
len tie naj-15 mesacnu dcerku,cakala som 12 rokov
@pempusik nie stery mi robila moja gynda primár si to žiadal, pred tou laparoskopiou, že by nebolo dobre keby tam šmátral a boli by tam zápali, že to by mohol spôsobiť komplikácie, čitala som papiere a niejaký streptokok a niejaká E coli čo mi tam našli ani neviem čo to je. Som zvedavá primár dnes bude nadšený 😢
@skaredekacatko ahoj moja tak to my je ľúto, že máš také komplikácie....stále sa musí niečo zlé pritrafiť.....
@rojica laparka sa nekoná našli mi v steroch niejaké zápali či čo tak sa to musí odložiť namiesto tocho pchám do seba niejaké globule 😀
@skaredekacatko tie určite zaberú a budeš čoskoro v poriadku a potom šup na laparku.... 🙂
@rojica dúfam, že hej bo ma už šibne z toho
@skaredekacatko verím ti ale neboj bude to dobré..... 😉
@rojica ja verím, že to bude dobré , len sa to všetko posúva a včera som ešte aj internistovi nechala fľašku, že ma zobral mimo a nič z toho a to ja také to veci nerobím je mi to blbé ale včera som musela , dúfam, že tie vyšetrenia platia aspoň dva mesiace , lebo isť tam znova za ním sa mi nechce
@sara20 tak ako už ti to schválili, u mňa sa laparka odkladá mám zápaly tak teraz sa liečim.
@skaredekacatko aha, ale neboj, vsetko bude ok, toto mala aj kamoska a nakoniec vsetko dobre dopadlo, aj na laparku isla, aj sa zadarilo a uz ma doma babatenko 🙂
@skaredekacatko nie este stale nic.mam nervy stoho len
@sara20 to môj muž povedal že máme mi smolu včera keď som mu zahlásila že nemocnica sa odkladá
@skaredekacatko nieste sami
@sara20 tak super aspoň jedna pozitívna správa
@skaredekacatko a ty doked cakas teraz.lebo kamoska chodi do heliosu,tiez ju poslali na laparoskopiu k durcenkovi a stale ma 5mes.zly vysledok zo steru,tak ju jej dr.objednal do sninya tam ziadny ster nepotrebuju.caka na manzes a potom ide nato.
@sara20 no aj 12 dní budem brať lieky a uvidí sa , ja by som neriskovala, durčenka povedal, že by to mohlo narobiť šarapatu, vieš nechcem aby sa tam niečo pošahalo. Bol milý povedal, že mám prísť hneď ako to bude v poriadku, že potom ma šupne , však všetky vyšetrenia mám hotové len nech sa tom vylieči.
@skaredekacatko ved to je kazdeho rozhodnutie.naco sa ponahlat.aj mi cakame. 🙂
ahojte, tak pokus nevyšiel, test negat. neviem, čo ideme robiť, či ísť hneď na 2.IUI, alebo čakať, alebo na IVF...netuším 😖

@skaredekacatko jak, co zasa? :( oooch, to furt sa musi daco pritrafit :(. to ti robili vytery v iscare?