icon

Iscare vo FN Martin. Máte niekto skúsenosti?

maja9
28. nov 2009

Ahoj, máte už niekto skúsenosti s novozaloženým centrom v Martinskej FN ?

pempusik
12. mar 2013

@skaredekacatko jak, co zasa? :( oooch, to furt sa musi daco pritrafit :(. to ti robili vytery v iscare?

12nana03
12. mar 2013

len tie naj-15 mesacnu dcerku,cakala som 12 rokov

sara20
12. mar 2013

@mishka27 ajoj moja.tak to si ma nepotesila.hadam je vsetko o.k.ja este neviem nic viac.ale teraz som mala malu choru,alergiu jej zistili na travu,ocka opuchali tak som to niejak neregistrovala. 🙂

skaredekacatko
13. mar 2013

@pempusik nie stery mi robila moja gynda primár si to žiadal, pred tou laparoskopiou, že by nebolo dobre keby tam šmátral a boli by tam zápali, že to by mohol spôsobiť komplikácie, čitala som papiere a niejaký streptokok a niejaká E coli čo mi tam našli ani neviem čo to je. Som zvedavá primár dnes bude nadšený 😢

rojica
13. mar 2013

@skaredekacatko ahoj moja tak to my je ľúto, že máš také komplikácie....stále sa musí niečo zlé pritrafiť.....

skaredekacatko
13. mar 2013

@rojica laparka sa nekoná našli mi v steroch niejaké zápali či čo tak sa to musí odložiť namiesto tocho pchám do seba niejaké globule 😀

rojica
13. mar 2013

@skaredekacatko tie určite zaberú a budeš čoskoro v poriadku a potom šup na laparku.... 🙂

skaredekacatko
13. mar 2013

@rojica dúfam, že hej bo ma už šibne z toho

rojica
13. mar 2013

@skaredekacatko verím ti ale neboj bude to dobré..... 😉

skaredekacatko
13. mar 2013

@rojica ja verím, že to bude dobré , len sa to všetko posúva a včera som ešte aj internistovi nechala fľašku, že ma zobral mimo a nič z toho a to ja také to veci nerobím je mi to blbé ale včera som musela , dúfam, že tie vyšetrenia platia aspoň dva mesiace , lebo isť tam znova za ním sa mi nechce

skaredekacatko
13. mar 2013

@sara20 tak ako už ti to schválili, u mňa sa laparka odkladá mám zápaly tak teraz sa liečim.

mishka27
13. mar 2013

@sara20 no aspon tito rychlejsie ujde.ked si zamestnana inymi vecami.a coze to uz kolko je?este to neni mesiac?no hadam budeme ok.ved sme podkontrolou.beriem stale tie lieky natlak a este sami pridala aj nejaka bakteria v moci.no uz chcem ist domkov.je mi tu dlho.a smutno uz ☹

pempusik
13. mar 2013

@skaredekacatko aha, ale neboj, vsetko bude ok, toto mala aj kamoska a nakoniec vsetko dobre dopadlo, aj na laparku isla, aj sa zadarilo a uz ma doma babatenko 🙂

sara20
13. mar 2013

@skaredekacatko nie este stale nic.mam nervy stoho len

sara20
13. mar 2013

@mishka27 uz to je 7tyz.ja nemam nato slov.jamam sade smolu,este aj tu.

skaredekacatko
13. mar 2013

@sara20 to môj muž povedal že máme mi smolu včera keď som mu zahlásila že nemocnica sa odkladá

mishka27
13. mar 2013

@sara20 preboha coze to jak dlho ved to uz ste mali mat nie?a neskusala si tam volat?

sara20
13. mar 2013

@skaredekacatko nieste sami

sara20
13. mar 2013

@mishka27 volala som,nahrava program a povedala ze to maaaaam 😀 🙂 schvalene jupiiiiiiiiii 😀 konecne viem nieco viac.7tazkych tyz.

skaredekacatko
13. mar 2013

@sara20 tak super aspoň jedna pozitívna správa

sara20
13. mar 2013

@skaredekacatko a ty doked cakas teraz.lebo kamoska chodi do heliosu,tiez ju poslali na laparoskopiu k durcenkovi a stale ma 5mes.zly vysledok zo steru,tak ju jej dr.objednal do sninya tam ziadny ster nepotrebuju.caka na manzes a potom ide nato.

mishka27
13. mar 2013

@sara20 jeeej no super😀 tak vidis.uz je to zas onieco blizsie. A co teraz?Galo ti bude volat?

skaredekacatko
13. mar 2013

@sara20 no aj 12 dní budem brať lieky a uvidí sa , ja by som neriskovala, durčenka povedal, že by to mohlo narobiť šarapatu, vieš nechcem aby sa tam niečo pošahalo. Bol milý povedal, že mám prísť hneď ako to bude v poriadku, že potom ma šupne , však všetky vyšetrenia mám hotové len nech sa tom vylieči.

sara20
13. mar 2013

@mishka27 este mi nevolal.ale aspom zeuz viem.a vy ako

sara20
13. mar 2013

@skaredekacatko ved to je kazdeho rozhodnutie.naco sa ponahlat.aj mi cakame. 🙂

sara20
13. mar 2013

@rojica ako mamina novo pecatena 😉 co mas nove

rojica
13. mar 2013

@sara20 ahoj moja mám sa v pohode zatiaľ nemám žiadne príznaky.....🙂.....a u teba som si všimla, že www to konečne pohlo lebo to ste naozaj dlho čakali na žiadosť.....

sara20
13. mar 2013

@rojica ani nevrav,zachvilu budem sediva stoho

tajas1
13. mar 2013

ahojte, tak pokus nevyšiel, test negat. neviem, čo ideme robiť, či ísť hneď na 2.IUI, alebo čakať, alebo na IVF...netuším 😖

rojica
13. mar 2013

@sara20 ale neboj teraz sa to už pohne tou správnou cestou.....🙂