icon

Iscare vo FN Martin. Máte niekto skúsenosti?

maja9
28. nov 2009

Ahoj, máte už niekto skúsenosti s novozaloženým centrom v Martinskej FN ?

mishka27
13. mar 2013

@sara20 ale tak lezkame.pchaju do nas lieciky.beru krv.kontroluju tlak este mam aj bakteriu vmoci.takze super..no uz chcem ist domkov.☹ ale jasne uz sa to pohne a budes maminka zachvilu.

sara20
13. mar 2013

@rojica uvidim kedy budu z iscaru volat

sara20
13. mar 2013

@mishka27 ale dvojnasobna.v nemoc.to je hroza.este pred ivf idem na pretetovanie obocka,dam si farbu a moze sa ist nato. 🙂

skaredekacatko
13. mar 2013

@sara20 veru nemam sa kam ponahlat byt tehotna zo zapalmi neni dobre to moze dostat aj dieta potom som vcera citala, tak si radsej pockam.

rojica
13. mar 2013

@sara20 Jáááááj a už žiadosť dorazila aj do centra?....

skaredekacatko
13. mar 2013

@rojica ako oddychujes?

rojica
13. mar 2013

@skaredekacatko ahoj no veru oddychujem lebo bývam dosť často unavená a stále by som len spala.... 😀

mishka27
13. mar 2013

@sara20 ake naplanovane 🙂 super..tak nech to uz je.no vien viem ze dvojnasobna..a teraz chces chlapceka?

skaredekacatko
13. mar 2013

@rojica to som aj ja unavena stale a niesom tehotna 😀

rojica
13. mar 2013

@skaredekacatko hmmm tak ja už neviem potom....asi je to tým počasím.... 😀

skaredekacatko
13. mar 2013

@rojica dnes ma chlapik na doucku skoro presvedcil, ze gramaticky je to tak ako povedal 😀 , pritom to bolo cele zle.

rojica
13. mar 2013

@skaredekacatko tak teraz som ťa bohužiaľ nepochopila že čo si mala na mysli.....

skaredekacatko
13. mar 2013

@rojica ale doucovala som nemcinu gramatiku a tak som bola zaspata ze chlapik mal nieco urobit gramaticky spravil to zle a ja som mu pritakala skoro ze takto sa to robi 😀

sara20
14. mar 2013

@rojica este nie.do unionu som volala.7tyz.pekne som si pockala 😠

sara20
14. mar 2013

@mishka27 nie radsej babu,moj chlapca.ale u nich maju 1vnuka avnucka chyba.chcem aj 2babu a taku dobru ako bola sarinka.nevedela som ze ju mam.ako medik,teraz ako certik 😀

sara20
14. mar 2013

mile tehulky,snazilky,maminky.uz mi volala z iscaru,zeto ivf mame schvalene.takzepo krvicke u endokrinolog.ideme nato.ratam,ze zachvilu som natom ako vy. 😀 budem priperat 🙂

sara20
14. mar 2013

@pempusik ako moja, 🙂

pempusik
14. mar 2013

@sara20 noo, dobre, vyzera, ze ovulka prebehla v tychto dnoch, tak pockame a uvidime, co sa bude diat. a ak nic, tak o tri tyzdne dame iui zasa. ale citam,z e ty uz mas ziadost schvalenu, tak to je super 🙂

zuzulik85
14. mar 2013

@rojica no, tak uz mame genetiku za sebou. aj tam v Mgenetik bola super doktorka. No ako sme tak odpovedali na jej otazky tak sme zistili ze muza by som mala dat na "reklamáciu" 😀 ked sa pytala na moju rodinu, vsetko ok, ziju, maju deti, ziadne choroby.. pytala sa muza, tak otec umrel na rakovinu, mamina ani nevieme naco, brat ma tiez problemy so spermiami, robí vodiča čo je vraj na "vajka" najhorsie...ked sa ho pytala ci nahodou neposiloval a nebral nejake "posilnováky" tak on ze posiloval, pichal si ani neviem co.. no vsetko zle. Ale nakoniec povedala ze zrejme nebude geneticky problem. tak uz len cakat cca 6tyzdnov 😝 fu... a ty ako tehulka? co noveho? knizocku uz mas?

zuzulik85
14. mar 2013

@sara20 blahozelam. super spravy.. ja sa k vam pridam tak v maj-jun 😉

sara20
14. mar 2013

@pempusik aj schvalenu a tiez mam ovul.teras.strasna bolest.idema roztrhat,aleto jeasi tym,ze nie su vajcovody 😖

sara20
14. mar 2013

@zuzulik85 dakujem.aj mi to podstupuime az v maji. 😠 jedine ze by sa mrcha poposuvala,tak by to slo v aprili.

pempusik
14. mar 2013

@sara20 no fakt, to u teba ovulka nie je ziadna vyhra :(. no ale uz len kusok a uz budes mat brusko 🙂

sara20
14. mar 2013

@pempusik este uvidim ako mrcha.aleasi vklad najskor maj.niektorysabudu boskavat pod ceresnou,abyim laska vydrzala aja 😀 budem v iscare na koze

pempusik
14. mar 2013

@sara20 no hej, na koze, ale potom, cestou domov, si nechas pobozkat brusko pod ceresnou :D

rojica
14. mar 2013

@zuzulik85 ahoj moja fuuuuu tak ten tvoj mužík teda toho ale prekonal ale nemalo by to mať nejaký vplyv na genetiku......my sme si tam tiež dlho posedeli pokiaľ môj povedal všetko o rodine lebo ich je ako habešanov.... 😀
a inak sa mám dobre zatiaľ my zle vôbec nie je len bývam unavená a vždy poobede si musím pospať a ešte stále ma bolia prsia zle sa my spí na boku ale inak my nič nie je......a tehu knižku ešte nemám na to je ešte skoro okolo 25teho idem len na sono a ak bude všetko ok tak hádam už potom dostanem knižku s ktorou sa určite moja pochválim..však to bude moja najkrajšia knižka akú som v živote mohla dostať...... 🙂

sara20
14. mar 2013

@pempusik aj poboskat,aj oplut,len nech sa chyti. 😀

mominko
14. mar 2013

@zuzulik85 Ahoj môžem sa opýtať prečo vás poslali na genetiku? nas vôbec... 😨

stella25
14. mar 2013

Baby, neostal vam nahodou niektorej MERIONAL 75. Dakujem

mishka27
14. mar 2013

@sara20 jeeej to sa tesim.tak vidis uz je to zas onieco blizsie 🙂