icon

Iscare vo FN Martin. Máte niekto skúsenosti?

maja9
28. nov 2009

Ahoj, máte už niekto skúsenosti s novozaloženým centrom v Martinskej FN ?

sara20
14. mar 2013

@mishka27 ako moja,kedy idete uz domkou

sara20
14. mar 2013

@mishka27 uz len tu endokrin.krv,pockat na mrchu a sup stym do mna.uz sme prezerali vybavicku z malou 😀

mishka27
14. mar 2013

@sara20 ja som sa tesila ze dnes povelkej vizite ma pusti no nrchcel ma primar este pustit.takze uvidime dalej.No to sa uz rychlo suchne neboj nic to bysi teoreticky mohla mat vkladanie vmaji 😀 a potom uz lrn pockat 9mesiacov hih 😀 tesim sasteboooou

sara20
14. mar 2013

@mishka27 na 1maja ja budem na koze a iny hladat ceresnu a lasku si tam vyznavyt 😀

mishka27
14. mar 2013

@sara20 ty uz lasku mas .a na koze ti bude lepsie 😀 a ked budes moc chciet.odstavite niekde priceste s manzelom pri ceresni 😀

sara20
14. mar 2013

@mishka27 dohodnem sa z dr.ze vklad bude pod ceresnou 😀

sara20
14. mar 2013

@mishka27 nemam manzela.mozno az ked mu dieta dam.dotedy je nie,aby ma casom nevimenil,ak nebude babo 😀 co viem,ze uz bude.zaciatok buduceho roka mam batostek

mishka27
14. mar 2013

@sara20 hh no ten dr.nie je taky zly napad.veru ze ved on je riadny sympatak 🙂

sara20
14. mar 2013

@mishka27 tak ale taky ma byt aj dr.keby je tam daky qasimodo,tak neviem,neviem 🙂

zuzulik85
14. mar 2013

@mominko u nas ma problem manzel s pomalými a málo spermiami. Tak preto ci to nieje geneticke. aby sme nesplodili neplodne babo.

mishka27
14. mar 2013

@sara20 hih ze qasimodo 😀 sa smejeeeem.ved hej takto to ma byt.ja som bola velmi milo prekvapena ked sme knemu prvy krat isli.

mominko
14. mar 2013

@zuzulik85 no môj manžel ma zas zlý tvar spermii...tak nejako nam to vysvetlili... Dnes som volala do centra tak na budúci pondelok ideme na pohovor s koordinátorkou... hneď by som sa do toho aj pustila, len sa bojím ako to príjmu v práci...

zuzulik85
14. mar 2013

@rojica no, sama som zvedava ako dopadnu vysledky.. ale aj tak to este potrva kym sa "podarí" ide to dost pomaly. a kolko kočíkov si si uz vyhliadla na nete???? 😀 ja čakám len na to. dopredu pozerat nechcem, ale su take krasne ze sa neviem dockat vyberania "toho mojho"

zuzulik85
14. mar 2013

@mominko ja zas chcem z prace vypadnut cim skor. neber to ako to zoberu v praci. hlavne ber to ako sa citis. ja som uz taka netrpezliva.. to cakanie na vsetky vysetrenia ci vysledky ci schvalenie z poistovne je strasne!!!! dnes rano som pocula v radiu davali akurat ze 20% obyvatelstva ma problem počať dieta bez pomoci lekárov! a hlavne v poslednych rokoch extremne pribudaju prípady ze na chybe je muz a jeho spermie... co sa to deje v tomto svete???

sara20
14. mar 2013

my si ale zijeme na vysokej nohe.sprajtom podlahu mi dceruska umyva.je ze co sa mi ponozky lepia.opica mala 😀

sara20
14. mar 2013

@mishka27 aj ja.mne kamoska vravela,ze to je jebak 😀

sara20
14. mar 2013

@zuzulik85 aj ja mam uz kocik vybrany,este nemam vypln donho 😀

zuzulik85
14. mar 2013

@sara20 no ved to.. uz si zacinam mysliet ze to bude az v juny.. ale hlavne je ze sa na tom pracuje 😀

rojica
14. mar 2013

@zuzulik85 ja už nevyberam žiadny kočík ja som si už dávno vybrala a ten aj chcem.....a ešte nič také nepozerám je na to ešte skoro.....

mominko
14. mar 2013

@zuzulik85 samozrejme že to veľmi chcem a neviem sa dočkať, len teraz mi končí zmluva na dobu určitú a od prvého apríla mám zmluvu na dobu neurčitú a pracujem tam pol roka a nechcem aby to brali ako vychcanosť, zvlášť v dnešnej dobe chcem mať istotu že mi budú držať miesto lebo som tam spokojná... no my s manželom už máme aj vek aj diagnózy na to že je najvyšší čas... asi risknem pre to všetko, veď nie je nič krajšie na svete 🙂 len nás to aj dosť vyžmýka z peňazí tak strašne dúfam, že sa to podarí na prvé ivf... kam chodíte do centra?

zuzulik85
14. mar 2013

@sara20 ja uz by som chcela sediet pri pc a len vyberat kociky.. potom sa zacne zavyslost 😀

zuzulik85
14. mar 2013

@rojica skoro??? ja zacnem pozerat kociky ked bude embrio este pod mikroskopom 😀

mishka27
14. mar 2013

@sara20 hovado ze jebak😀 Tak ale ktora slobodna by odmietla zasa.si povedzme narovinu

zuzulik85
14. mar 2013

@mominko joj, ani mi nehovor o financiach.. tiez verim ze sa nam to podari na 1.krat. chodime do iscare v martine. vlastne na zaklade tohto fora som sa rozhodla pre martin. a zatial som spokojna. boli sme tam zatial na prvom sedeni, ziadost do poistovne mame podanu a teraz sme boli na geneticke testy kde nas objednal doky Galo z iscare. takze uz len cakat na vysledky a vybrat lieky, potom pichat injekcie atd....

mominko
14. mar 2013

@zuzulik85 aj my chodíme do iscaru v martine, keď sme začali tak tam bol dr.Tomas ale pri poslednej iui už bol Galo... dnes keď mi volala koordinátorka tak prvé čo mi povedala že si mám doniesť 11 eur za rozhovor s ňou, 44 eur za manželov spermiogram a peniaze na lieky...fuuuu a to nepovedala koľko...

maminka142
14. mar 2013

@zuzulik85 Ahoj prosím Ťa, to čo znamena, že ak bude mať muž zlu genetiku, že môžete splodiť neplodne babo? 😕

@mominko Ahoj, my sme boli na prvej konzultacii a bola som už aj na krv a platila som 12 € Teraz čakame na vysledky a potom na dalšiu konzultaciu 🙂 Nevedela som, že sa tam potom tolko platí za spmg manžela a aj konzultaciu 😕

pempusik
15. mar 2013

@maminka142 a manzelovi nerobili spermiogram hne dpri prvej navsteve? inak za ten sa plati 18 eur. ale inak za konzultaciu s lekarom neplatis nic.
@mominko nema na mysli konzultaciu s embryologickou a pripravu na ivf? tych 44 eur za spermiogram je asi preto, ak robia rozsirene parametre.

skaredekacatko
15. mar 2013

@moninko @zuzulik85 no nás to vyšlo okolo 800 bez liekov samotné IVF lieky okolo 200 plus tie konzultácie a spermiogram ešte niečo , ale keďže nám genetika nevyšla dobre tak sme museli absolvovať predimplantačnú genetiku a tá nás stála 1500 a nič z toho takže tak 😒

maminka142
15. mar 2013

@pempusik MM mal spermiogram urobeny ešte z oktobra, čo si tam bol spraviť sam zo zvedavosti, či sa mu to zlepšilo a to brali do uvahy a teraz na spmg. už nebol 😕 Vraj netreba...

pempusik
15. mar 2013

@maminka142 jaj, aha, no lebo ak by bol, tak by platil tak, ako som ti pisala. inak za vstku tu krv a tak uz nebudes platit nic. iba ak by robili nejake specialne vysetrenia, ale to by ti povedali dopredu. no a za iui sme platili 82, 50 tusim. to som sa pytala, ci tam je zahrnuty aj spermiogram, tak ze nie, ze v tomto pripade urobia spermiogram, aby vedeli stav, ale ten poplatok je za vykon.