icon

Iscare vo FN Martin. Máte niekto skúsenosti?

maja9
28. nov 2009

Ahoj, máte už niekto skúsenosti s novozaloženým centrom v Martinskej FN ?

zuzulik85
15. mar 2013

@maminka142 no, ked jeho problem so spermiami bude geneticky. tak ked splodime chlapca je velmi pravdepodobne, ze v dospelosti tiez bude mat problem so spermiami a teda aj nas syn by mohol mat velky problem počať dieta prirodzenou cestou. cize v takom pripade sa bude zvazovat aj anonimny darca spermii. takze uvidime co nas este caka.

zuzulik85
15. mar 2013

@skaredekacatko uf. no pekne. nam galo tiez hovoril ze ivf bude stat 800 € (ale samozrejme ratam so sumou okolo 1200€) vdaka vsetkym info ktore som tu nacerpala. Je velka skoda ze vam to nevyslo. drzim palce pri dalsom pokuse.. Myslim ze kazda z nas verí ze to výjde na 1.pokus! no kazda z nas tiez verila ze sa to podari hned po vysadení antikoncepcie...no realita je vzdy ina 😒 ale som rada ze je tu toto forum kde sa mozem vela dozvediet. a su tu baby, ktore sa navzajom podporuju! 😉 takze sa to cele znasa onieco lepsie.
VSETKY BABY STE TU SUPER!!!!! 😉

maminka142
15. mar 2013

@rojica
@pempusik Dievčata prosím vas prave mi volali z Iscare z MT, že sa im nepodarilo vyhodnotiť ten amh hormon, (neviem presne ako sa vola, ale byva ako posledny vyhodnoteny..) A vraj ma prísť ešte raz, na krv, že im to nevyhodnotilo 😢 😢 😢 Prosím Vas čo to znamena? Stava sa niekedy niečo taketo? Alebo je to nejaky problem? 😕 😢 Ďakujem

pempusik
15. mar 2013

@maminka142 no este nebud vystrasena, nic sa nedeje, to mohlo by kludne aj kovli nejakej "technickej" zavade. a kedy sa chystas teda do mt? ten amh sa neviaze na den cyklu, takze mozes ist kedykolvek.
No a ak chces byt kludnejsia, kludne napis galovi malik a on ti urcite odpovie, co sa mohlo stat.

maminka142
15. mar 2013

@pempusik Idem ku Galovi v stredu na konzultaciu som objednana na 12 h, musela som sa už objednať, lebo som z toho akosy na prašky 😅 Tak uvidím, čo mi povie 😕 Chcela som ísť už v utorok, ale tam vraj utorky Galo nie, ale nejaka doktorka, tak som to dala na stredu 😅 Ale ošediviem do stredy 🤐

pempusik
15. mar 2013

@maminka142 aj ta doktorecka je vraj dobra, dievcata ju chvalia. ale i tak, ak chces, kludne mu napis 🙂.

mominko
15. mar 2013

@maminka142 ahoj no predtým sme ani my toľko neplatili ale toto že je nejaký rozšírený pred ivf tak neviem... 😖

mominko
15. mar 2013

@pempusik ano koordinatorka hovorila že to je nejaký špecialny pred ivf...

skaredekacatko
15. mar 2013

@zuzulik85 vsetko je take drahe, ale co by sme nespravili pre nasich drobcov. Aj ja wom rada tejto teme dozviem sa tu vzdy nieco nove. 😀

pempusik
15. mar 2013

@mominko a to som netusila, ze aj za take konzultacie treba platit. no co uz :(

mominko
15. mar 2013

@pempusik no to som netušila ani ja dosť ma to šoklo, ale potom som si na stránke caru pozrela cennik a je to tam... 😒 nuž len dúfam, že budeme úspešný na prvý krát, lebo tých peňazí v dnešnej dobe je akosi pobiedne...

pempusik
15. mar 2013

@mominko no to hej. a najhorsie na tom je, ze ta druha strana vie, ze za to sme ochotne zaplatit cokolvek.
a kedy teda ides na tu konzultaciu? a kedy zacinas stimulovat?

mominko
15. mar 2013

@pempusik 25teho v pondelok a uvidím čo nám povedia, chcela som to riešiť až v lete, ale hlavne preto, že som sa bála ako sa k tomu postavia v práci, dnes som to ale povedala kolegyni a ta mi povedala či mi šibe, že nemám váhať a ísť do toho a na nikoho nebrať ohľad... a keď si predstavím ten malý uzlíček tak by som išla aj dnes... 😉

pempusik
15. mar 2013

@mominko dobre, ze ta povzbudila. hlavne je, aby ty si bola vyrovnana. a ked teraz citis, ze je na to uz cas, tak urcite chod do toho. no a v lete si uz budes uzivat tehotenske satocky 🙂

mumlicek7
15. mar 2013

@mominko nevahajte a chodte do toho cim skor aj tak to ma dlhy proces stalen nejake odbery krvy a vysetrenia 🙂

mominko
15. mar 2013

@pempusik jaaaj bodaj by si mala pravdu, ale mňa to chytilo akosi veľmi... 🙂 až mám pocit, že si manžel myslí, že to akosi veľmi tlačím...a to chudák nevie, že mu budú brať aj krv...z toho má hrôzu, tak som radšej nepovedala... 😝

mumlicek7
15. mar 2013

všetkym baby co ste tu prosim držte mii palce zajtra iden na odber vajičok už konečne je po vsetkych tych injekciach 🙂 😵 dakujemm

mominko
15. mar 2013

@mumlicek7 no veď áno aj keď vyšetrenia máme viac menej za sebou ešte z iui, ale mám z toho také zmiešané pocity a neviem ako zvládnem, keď sa to náhodou nepodarí... 😒

mominko
15. mar 2013

@mumlicek7 držííííme aj na noháááách 😉

mumlicek7
15. mar 2013

@mominko a akym sposobom idete oplodnovat mimotelove alebo to druhe

mumlicek7
15. mar 2013

@mominko dakujem ale mam taky mensi strach

mominko
15. mar 2013

@mumlicek7 mimotelové...mali sme raz pregnyl a pokus doma, potom dva krát neúspešné iui a teraz vraj už ostáva len ivf... keď mi to povedali, tak som rezignovala, prešiel rok a pól a teraz by som išla na to hneď teraz, to bude asi tým že všetky moje kamarátky majú doma bábätká alebo sú akurát pred pôrodom... 😉

mumlicek7
15. mar 2013

@mominko kedy mate termin na ivf

mominko
15. mar 2013

@mumlicek7 no to ti verím ja už teraz o ničom inom nepremýšlam, ale neboj bude to všetko v poriadku si v dobrých rukách, veď sú to všetko odborníci, ktorý si nemôžu dovoliť niečo zanedbať 😉 navyše všade sa píše o OHSS a kadejakých strašiakoch a ako katastrofalne môže žena dopadnúť ale ešte som nenašla ani jednu čo by až tak zle dopadla... a prečo ste išli na ivf? aký máte problém?...ak teda chceš o tom hovoriť...

mumlicek7
15. mar 2013

@mominko aj mi sme vyse roka vahali a všetci mali male a len mi nie potom som manžela dokopala na urologiu a tam nam opdprucili inaskare a sli sme a potom konzultacie a branie krvy a cakanie na poistovnu ale chvala bohu schvalili to rychlo a ten mesiac sme zacali injekcie pichat a dva tyzne a vcera poslednu finalnu a zajtra idem na odber rano 🙂

mominko
15. mar 2013

@mumlicek7 to neviem na budúci pondelok máme pohovor s koordinátorkou a tá mi povedala aby sme si doniesli aj peniaze na lieky...ale nepovedala koľko...

mumlicek7
15. mar 2013

@mumlicek7 manžel ma mensi pocet spermi a vy aky mate problem

mominko
15. mar 2013

@mumlicek7 to si mala krátky alebo dlhý protokol? a ako si sa cítila? koľko ťa to stálo? prepáč že sa takto vypytujem ale chcem sa na to pripraviť a hlavne manžela... 😝

mominko
15. mar 2013

@mumlicek7 nám povedali niečo také akože má manžel zlý tvar spermíí...

mominko
15. mar 2013

@mumlicek7 respektíve nízky počet dobrých...