Iscare vo FN Martin. Máte niekto skúsenosti?
Ahoj, máte už niekto skúsenosti s novozaloženým centrom v Martinskej FN ?
@mumlicek7 tých 11eur budeme platiť v pondelok a ešte 44eur za nejaký rozšírený spermiogram...všetko je to o tých peniazoch keby to nebolo také drahé tak aj ženy sú kľudnejšie a zákroky úspešnejšie... veď povedzme si na rovinu polovičku stresu máš z toho že za to dáš kopec peňazí a čo ak sa to nepodarí, kde vziať na ďalší pokus... 😖
@mominko no celkom dobre som to zvadla a ked som zacla krvacat tak som volala a oni nastavili davku injekcie a potom za dva dni som sla na krv a sono ta tento tyzden sme tam boli tri krat kazdy druhy den krv a sono a potom injekcie aj tie druhe spolu stou prvou a ukoncila sa injekcia vcera o deviatej posledna a vobec ma zo zaciatku nic nebolelo ale až po case ked to zacalo ucinkovat tak na treti den bolest podbrusku a trochu nervozna a bolest hlavy ale pohoda da s ato zvladnut
@mominko ja sa tiez toho drzim.. nech to vie co mozno najmenej ludi, aj ked mam chut to povedat kazdemu. napr. moja rodina o tom ani len netusi. a manzelova sestra s bratom uz vedia, lebo sestra je sestricka cize mi bude pichat injekcie a brat mal podobne problemy tak sa s nim muz radil. a vie o tom este jedna suseda. nasi muzi sa navzajom prekecli pred sebou, lebo aj ona ide na IVF. je o krok vpred, ona si uz pichá injekcie. tak som zvedava
@mominko ja mam hrozne nutkanie povedat to sestre a mame...no vacsiu radost mi spravy ked im oznamim ze budeme mat babatko bez toho aby o tom tusili 😉 a uz viac krat som zazila ze ked som sa na nieco tesila napr ked som mala pohovor do prace a kazdemu som o tom povedala tak som tu pracu nedostala. a ked som do dalsej prace o pohovore nikomu nepovedala tak ma zobrali.

@mominko no mi sme za lieky platili 400 eur ale v lekarny a tam v ten den sme len platili odbery krvy ale neviem ake mate liaky lebo ja som mala puregon a ten je najdarahsy potom cetrotajn ten sa da a lieky tabletky