icon

Iscare vo FN Martin. Máte niekto skúsenosti?

maja9
28. nov 2009

Ahoj, máte už niekto skúsenosti s novozaloženým centrom v Martinskej FN ?

mumlicek7
15. mar 2013

@mominko no mi sme za lieky platili 400 eur ale v lekarny a tam v ten den sme len platili odbery krvy ale neviem ake mate liaky lebo ja som mala puregon a ten je najdarahsy potom cetrotajn ten sa da a lieky tabletky

mumlicek7
15. mar 2013

@mumlicek7 a odkial ste

mumlicek7
15. mar 2013

@mominko to iste povedali aj nam ale že dlho by trvalo kym vy ma oplodnyl normalym sposobom nevadi rada sa podelim so skusenostami

mominko
15. mar 2013

@mumlicek7 bývame pri žiari nad hronom a chodíme do iscare v martine a vy?

mominko
15. mar 2013

@mumlicek7 no to povedali aj nám, že možno by sa to niekedy podarilo ale to by mohlo trvať aj desať rokov, alebo skôr že by sa to asi nepodarilo...

mumlicek7
15. mar 2013

@mominko mi skoro v ca a ties chodime do inskare martin

mominko
15. mar 2013

@mumlicek7 a idú vám robiť ICSI? vieš koľko ťa to ešte bude stáť?

mumlicek7
15. mar 2013

@mumlicek7 a to este sme platili konzultaciu s enbiologickou 11 eur a potom s abude platit cely zakrok to vam daju cenyk aj nam ho dali

mumlicek7
15. mar 2013

@mumlicek7 ked to spocitam aj s liekmi co stali 400 eur a potom asi nejakycch 400 eur za zakrok a na zmrazenie vajicok oplodnenich jeden rok 60 eur a tak
a vy viete kolko by ste chceli v lozit enbri ci jedno alebo viac

mominko
15. mar 2013

@mumlicek7 tých 11eur budeme platiť v pondelok a ešte 44eur za nejaký rozšírený spermiogram...všetko je to o tých peniazoch keby to nebolo také drahé tak aj ženy sú kľudnejšie a zákroky úspešnejšie... veď povedzme si na rovinu polovičku stresu máš z toho že za to dáš kopec peňazí a čo ak sa to nepodarí, kde vziať na ďalší pokus... 😖

mominko
15. mar 2013

@mumlicek7 no asi dve ale to uvidíme koľko bojovníkov sa podarí... a stimuláciu si zvládala v pohode? ako často sa musí chodiť na kontroly?

mumlicek7
15. mar 2013

@mominko no celkom dobre som to zvadla a ked som zacla krvacat tak som volala a oni nastavili davku injekcie a potom za dva dni som sla na krv a sono ta tento tyzden sme tam boli tri krat kazdy druhy den krv a sono a potom injekcie aj tie druhe spolu stou prvou a ukoncila sa injekcia vcera o deviatej posledna a vobec ma zo zaciatku nic nebolelo ale až po case ked to zacalo ucinkovat tak na treti den bolest podbrusku a trochu nervozna a bolest hlavy ale pohoda da s ato zvladnut

mumlicek7
15. mar 2013

@mominko no ved toto keby si nemal peniaze tak si to ani nemozes dovolit

mominko
15. mar 2013

@mumlicek7 tak to si mala krátky protokol a nevieš kedy sa dáva krátky a kedy dlhý? ty si zdravotne úplne v poriadku?

mumlicek7
15. mar 2013

@mominko no ja som mala kratky a ja som hej uplne v poriatku

mumlicek7
15. mar 2013

@mumlicek7 🙂

mominko
15. mar 2013

@mumlicek7 no ja mám aj polycystické vaječníky ale to mi ešte nepovedal žiadny gynekológ, to mi povedali až v centre... tak neviem či je to niečo čo ovplyvňuje plodnosť... a teraz ešte aj bojujem s nikotínovým absťákom... 🙂

mumlicek7
15. mar 2013

@mominko a to ti nepovedali ci to ovplivnuje plodnost to by ti mali povedat

mumlicek7
15. mar 2013

@mumlicek7 si fajciarka

mominko
15. mar 2013

@mumlicek7 už si nepamatám čo mi na to povedali... som fajčiarka ale snažím sa prestať, už len vyjedám cukríky a keksíky...

sara20
16. mar 2013

@zuzulik85 zatial len pri pozerani sme

sara20
16. mar 2013

@mumlicek7 ahoj.co ides podstupit.ivf.

zuzulik85
16. mar 2013

@mominko to poznam ked su vsetky kamosky naokolo tehotne a vsetci z rodiny cakaju kedy im zavolas ze si uz aj ty.. je to istym sposobom natlak z okolia, ale tiez trosku závisť, ktorú potom strieda smútok. aj ja chcem bábo!!!!

mominko
16. mar 2013

@zuzulik85 ahoj no to ti poviem po každem iui sa každý vypytoval že ako, každý videl príznaky tehotenstva a nakoniec keď som zistila že sa to nepodarilo tak sa viac nik na nič neopýtal a ja som sa cítila akoby som zlyhala... ☹ teraz to radšej nikomu nepoviem...

mominko
16. mar 2013

@mumlicek7 ahooooj no ako si dnes dopadla? od rána som na teba myslela...daj vedieť 😉

zuzulik85
16. mar 2013

@mominko ja sa tiez toho drzim.. nech to vie co mozno najmenej ludi, aj ked mam chut to povedat kazdemu. napr. moja rodina o tom ani len netusi. a manzelova sestra s bratom uz vedia, lebo sestra je sestricka cize mi bude pichat injekcie a brat mal podobne problemy tak sa s nim muz radil. a vie o tom este jedna suseda. nasi muzi sa navzajom prekecli pred sebou, lebo aj ona ide na IVF. je o krok vpred, ona si uz pichá injekcie. tak som zvedava

mominko
16. mar 2013

@zuzulik85 no veď aj ja mám nutkanie povedať to každému, lenže je veľa ľudí ktorí sa nebudú s tebou tešiť, len budú mať novú pikošku na klebetu... ☹ už to chcem mať za sebou a hlavne úspešne!!!...ale to chce asi každá z nás...

zuzulik85
16. mar 2013

@mominko ja mam hrozne nutkanie povedat to sestre a mame...no vacsiu radost mi spravy ked im oznamim ze budeme mat babatko bez toho aby o tom tusili 😉 a uz viac krat som zazila ze ked som sa na nieco tesila napr ked som mala pohovor do prace a kazdemu som o tom povedala tak som tu pracu nedostala. a ked som do dalsej prace o pohovore nikomu nepovedala tak ma zobrali.

mominko
16. mar 2013

@zuzulik85 je to tak... 😒 ja sa strašne teším...ale aj sa bojím čo bude ak sa to nepodarí... ☹

mumlicek7
16. mar 2013

@mominko
@mominko ahojky dopadla som celkom dobre mala som do 10 vajicok a len trochu bolest podbrusku ale v pohode som to zvladla 😉