icon

Iscare vo FN Martin. Máte niekto skúsenosti?

maja9
28. nov 2009

Ahoj, máte už niekto skúsenosti s novozaloženým centrom v Martinskej FN ?

mominko
17. mar 2013

@rojica jaj moja z celého srdiečka ti to prajem!!! ja si ani nepripúšťam že by to nevyšlo proste budem tehotná a hotovo!!! 😉 vy ste mali aký problém?

pempusik
17. mar 2013

@rojica no tka snad ke duz mas tu vypoved podpisanu, tak nebudu ti robit naprieky a nejako sa dohodnete.

rojica
17. mar 2013

@pempusik hmmm ťažko povedať, že ako zareaguje zamestávateľ ale nech sa už deje čokoľvek určite robiť nebudem...to si radšej vezmem neplatené voľno

rojica
17. mar 2013

@mominko tak u mňa nebol žiadny problém ale môj mm má azoospermie a to už bol veru dosť veľký problém....3x sme podstúpili IUI v Blave ale neúspešne ☹ ...tak sme sa rozhodli ísť ešte do MT do Iscare a tam sa nám to podarilo na prvý šup.... 🙂 ...a vy čo máte za problém?

mominko
17. mar 2013

@skaredekacatko mala si povedať že v dvanástom... 🙂 boli by šoknutá tetuška...

mominko
17. mar 2013

@rojica ja neviem ako sa to vola ale laicky má manžel zlý tvar spermií...ja mám pco ale doteraz som o tom ani nevedela takže nič hrozné ale odporučili nám ivf...

skaredekacatko
17. mar 2013

@mominko ja som sa citila tak teapne ze som fakt nevedela ze co mam povedat uz tan radsej nechodim

rojica
17. mar 2013

@mominko no tak to je super a kedy sa idete do toho pustiť?.....

mominko
17. mar 2013

@skaredekacatko moja nič si z toho nerob moja kamarátka má dva týždne do pôrodu a vyzerám viac tehotná ako ona... 😉

skaredekacatko
17. mar 2013

@mominko mas pravdu ale ja uz kukam len na nete tam je to iste 😀 😀

skaredekacatko
17. mar 2013

#a @mominko a aky typ kociku sa ti paci

festina80
17. mar 2013

Ahojte baby ! Aj ja som chodila do Martina a bola som maximálne spokojná. Všetci boli milý a snažili sa nám pomôcť. KONEČNE som sa stretla s prístupom že ich neotravujem ale sú tam pre mňa. No po tom všetkom čo sme si prešli sme išli na prvé IVF a podarilo sa. V júni budeme mať naše vytúžené bábätko. Tak hore hlavu a všetkým držím palce 🙂 🙂 🙂

mominko
17. mar 2013

@rojica na budúci pondelok máme pohovor s koordinátorkou, krv a nový spermiogram a mám si doniesť euráčiky na tabletky tak snáď hneď...asi to záleží či dostaneme krátky alebo dlhý protokol...

mominko
17. mar 2013

@festina80 to je super!!! verím že aj nám sa to všetkým podarí... 😉

mominko
17. mar 2013

@skaredekacatko ani neviem 🙂 záleží či by bolo dievčatko alebo chlapček ale v prvom rade musí mať riadne kolesá bo bývame na dedine a na kopci... 😉

mominko
17. mar 2013

@skaredekacatko pozerám že si z PD aj ja pochádzam z okresu PD...a tiež kukám kočíky len na nete 😀

skaredekacatko
17. mar 2013

@momiko a z ktorej dediny si?ja tiez potrebujem velke kolesa ale chcem aj kvalitu comje za dobruncenu nerealne 😲

mominko
17. mar 2013

@skaredekacatko pochádzam z Ha a ty?

skaredekacatko
17. mar 2013

@mominko ja z Bojnic

mominko
17. mar 2013

@skaredekacatko Bojnice sú krásne...ja už som ale z Ha preč 9 rokov...

sara20
17. mar 2013

@mumlicek7 ajoj moja.aj ja mam puregon,cetrotide.aku davku si mala?mala si kratky protokol?kolko si doplacala za puregon?ja mam davku 150ml.

skaredekacatko
17. mar 2013

@mominko ja som z pd v bojniciach sme len rok. A teraz kde byvas?

mominko
17. mar 2013

@skaredekacatko v jednej dedinke pri ZH... vy idete tiež na ivf?

sara20
17. mar 2013

konecne volno po troch12nastkach. ☹

skaredekacatko
17. mar 2013

@mominko ja sa zbavim zapalov ci co to mam potom laparka ktora sa musela odlozit a nasledne iui

skaredekacatko
17. mar 2013

@sara20 kedy idete na to?

mominko
17. mar 2013

@skaredekacatko a aký máte problém...?

sara20
18. mar 2013

@skaredekacatko neviem.asi az maj.a ty dokedy cakas.este ze sa galo ozve,ratam ze tento tyz.bude volat.

skaredekacatko
18. mar 2013

@sara20 neviem kolko mi bude trvat liecba este 6 dni a idem na kontrolu tak uvidim. @momo manzel ma zo spermiami.

sara20
18. mar 2013

@mumlicek7 kde ti dali to pero puregon.kolko stalo?lebo za pureg.v lekarni je dopl.100ecok a tvdi ze tam musi byt aj pero.