Iscare vo FN Martin. Máte niekto skúsenosti?
Ahoj, máte už niekto skúsenosti s novozaloženým centrom v Martinskej FN ?
@sara20 ja by som do toho sla a neodkladala to tie predoperacne robi internista
@skaredekacatko uvidi cenik a podla toho sa rozhodnem 😉
@sara20 ahojkaj no chvalabohu sme domka.no uvidim nakolko.akurat som bola vcera zaniest u svojho prepustaciu spravu a tlak zas 146/91 uz sa mi vyhrazal ze ma posle naspat. ☹ No a vnemocnici ma upozornily nato ze toto byva len horsie stym tlakom zo stupnujucim sa teh.a vacsinou su radi ked tehulky udrzia aspon do 35tt.a ukoncuju tehotenstvo cisarskym ☹ som stoho sklamana.lebo naozaj som chcela normalny porod kedze je to takbako to je a neviem ci este malinka bude mat aj nejakeho surodenca.Ale tak uvidim.este nehadzem flintu do zita.A hlavne nech je nase vytuzene a tazko vypracovane babo vporiadku to je teraz to najhlavnejsie.ty zatial nic nove?
babky moje poradte ni ako mam toto chapat.union vam schvalila 1cyklus. 😒 a co dalej,ak sa neujme.
@sara20 no, bohuzial s tym nic nespravime. aspon teda myslim,z e to takto funguje. poistovna preplaca tri pokusy a na vsetky treba zvlast ziadosti. ale teda v pripade ket asi nie, tam to funguje nejako inak. to uz ti baby pocedia. najlepsie bude vediet @anika142 ona tych pokusov mala habadej.
No a ja teraz oddychujem a od dalsieho cyklu cheme ist na dalsie iui.
ahojte baby dneska mi moja MUDr. odporucila ISCARE tak sa chcem spytat na vase dojmy a hlavne na cakacie doby na IVF, ako dlho sa caka v poradovniku. ci sa nemam obzriet radsej po ceskych CAR pride mi ze tam sa caka kratsie.
VšZP to musím? nie je to hradené? :(
ale co uz, objednam sa na konzultaciu tam nam povedia co a ako
@misaelka cakacie doby na ivf v car ako take nie su. na prvu konzultaciu s lekarom spravidla objednaju tak do tyzdna, zalezi, v ktorej faze cyklu si. ak nemas urobene vysetrenia, tak si spravia vlastne a potom to vyhodnotia. no a ak doporucia ivf, tak sa posle ziadost do poistovne, ta to schvali, tak cca do mesiaca, niekedy to trva aj dlhsie. zakrok v ceskych car u nas nie je hradeny, pokial viem.
a uz si si ista, ze teda musis absolvovat ivf? v kazdom pripade nic nedas za to, ak sa tam objednas a porozpravas sa s nimi 🙂

@sara20 mi asi vyse roka lebo ajskor liecba u urologa drahe lieky a po nejakom case nam doporucil toto centrum a tam sme cakali tri mesiace na schvalenie od poijstovne ale hned po vianocach nas kontaktovali a na zaciatku marc a som v nedelu vecer volala