Iscare vo FN Martin. Máte niekto skúsenosti?
Ahoj, máte už niekto skúsenosti s novozaloženým centrom v Martinskej FN ?
ahojte bambulky.konecne mam volno,ziadna nervozita.dnesidem na pretetovanie obocka,ak pojdem na ivf,aby som nemala ziadne zasahy na sebe.neni to potom dobre.uz som sa poucila,piat.hodim este farbu a stredu hor sa do iscaru.aj vam brali ked ste boli s koordinatorkou krv obom?co vam este robkali.uvidi co povedia,ci cakame natu stit.alebo nie.uz mam take zmiesane pocity.mojmu som povedala 😀 ak chce babo,nech sito cvaka.ja uz mam. 🙂 nie som svina,ale nahneval ma lebo mal ist z malou cvicit do nemoc.ale radsej isiel z brachom dodavku kupovat.povedala som mu ze dieta nieje tovar,ktorym sa takto manipuluje,ze ma sklamal.vsetko musi ist vzdy bokom,pre su deti. 😉 tie sa nemozu zanedbavat,tak pojdem ja z malou cvicit,pojdeme labzovat 🙂 ako to bambulka vravi.babska jazda.toto bola 2hadka za 3,5roka.
@sara20 aj mňa tento týždeň môj muž nasral, u nás bola jeden deň tichá domácnosť 😀 Som povedala, že ešte raz tak týždeň bude o suchých rožkoch aj to si ich bude musieť kúpiť 😀 Lebo ja nebudem kupovať nič
@skaredekacatko typicky chlapi 🙂
ahojte babule tak ako pokracujete povedzte mi nejake dobre spravicky ze zase to niekomu vyslo hm? drzim vam moc palce 😉
babenky plati sa za konzultaciu s koordinatorkou?aj vam brali obom vtedy krv?
dake toto je smutne.malo sa tu pise uz.vsetky su uz asi tehulky,tak sa vyvaluju. 🙂 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
@tatinka ďakujem za info, presne to sa mi nepáči, že to tam beží ako na páse, ja keď vojdem do ordinácie tak od stresu zo všetkého čo som zažila zabudnem čo som sa chcela opýtať 🙂 A ty si chodila ku ktorému doktorovi konkrétne? Tiež si bola v Heliose aj v Iscare? Prečo si bola v oboch, teda ak sa môžem opýtať?
babky to uz kazda odychujete? 😒 nikoho tu niet
☹ v pondelok máme pohovor s koordinátorkou a mňa dnes položila choroba do postele ☹ viete mi poradiť či budem musieť odložiť stimuláciu na ivf ak by mi nasadili antibiotiká?
@femibion bola som najskor v heliku u dr gatovej, este tam vtedy bol krajkovic alebo krajcovic neviem uz presne meno , no a gallo tam bol, odisla som preto co som napisala pred tym , gatova bola super a sikovna ale slo to ak na pase, nikto sa cloveku poriadne nevenoval,,,,sla som do iscare, tam bol vtedy dr tomas ale uz tamnerobi, no a dr culbova ta je teraz v heliku,,,v iscare je gallo,,,teraz nechodim nikam lebo davam pauzu ale v budbucnosti zatial planujem ostat v iscare
@sara20 ako sa mas?
@sara20 to je veru debil. By som ho vykopla na ulicu 😲

@mishka27 stredu ideme o 10.aj s koordinatorkou.som zvedava,aj dnes mi volala koordin.ze teraz ma papier,ze sa tesi.taka prijemna.