icon

Iscare vo FN Martin. Máte niekto skúsenosti?

maja9
28. nov 2009

Ahoj, máte už niekto skúsenosti s novozaloženým centrom v Martinskej FN ?

sara20
21. mar 2013

@mishka27 stredu ideme o 10.aj s koordinatorkou.som zvedava,aj dnes mi volala koordin.ze teraz ma papier,ze sa tesi.taka prijemna.

sara20
21. mar 2013

@pempusik tesi ma ze nie sme sami.ale same chujoviny 😒 😒

sara20
21. mar 2013

@mumlicek7 ajoj,kolko si si dala? 🙂

sara20
22. mar 2013

ahojte bambulky.konecne mam volno,ziadna nervozita.dnesidem na pretetovanie obocka,ak pojdem na ivf,aby som nemala ziadne zasahy na sebe.neni to potom dobre.uz som sa poucila,piat.hodim este farbu a stredu hor sa do iscaru.aj vam brali ked ste boli s koordinatorkou krv obom?co vam este robkali.uvidi co povedia,ci cakame natu stit.alebo nie.uz mam take zmiesane pocity.mojmu som povedala 😀 ak chce babo,nech sito cvaka.ja uz mam. 🙂 nie som svina,ale nahneval ma lebo mal ist z malou cvicit do nemoc.ale radsej isiel z brachom dodavku kupovat.povedala som mu ze dieta nieje tovar,ktorym sa takto manipuluje,ze ma sklamal.vsetko musi ist vzdy bokom,pre su deti. 😉 tie sa nemozu zanedbavat,tak pojdem ja z malou cvicit,pojdeme labzovat 🙂 ako to bambulka vravi.babska jazda.toto bola 2hadka za 3,5roka.

skaredekacatko
22. mar 2013

@sara20 aj mňa tento týždeň môj muž nasral, u nás bola jeden deň tichá domácnosť 😀 Som povedala, že ešte raz tak týždeň bude o suchých rožkoch aj to si ich bude musieť kúpiť 😀 Lebo ja nebudem kupovať nič

mishka27
22. mar 2013

@sara20 mojaaaa ona je hrozne zlataaaa tak ako dalej aj embryologilcka,anesteziologicka.No cely tim je tam uplne super.tesim sa ze uz ste tak postupily..to uz si peavdepodobne zacnes pichat inekcie.ona ta vlastne nauci ako a kam 🙂

sara20
22. mar 2013

@mishka27
len ja som mala 20mat krami a nedostala som.neviem co mi povedia,ale do stredy mozu aj koncit este.

sara20
22. mar 2013

@skaredekacatko typicky chlapi 🙂

poppy28
22. mar 2013

ahojte babule tak ako pokracujete povedzte mi nejake dobre spravicky ze zase to niekomu vyslo hm? drzim vam moc palce 😉

sara20
22. mar 2013

@poppy28 ty sa pochval ako rastiete 😉

poppy28
22. mar 2013

@sara20 jaj no uteka to hrozne rychlo uz to ma rucicky a nozicky v stredu ideme na poradnu tak uvidime ako sme podrastli zatial vsetko fajn ale vam by uz tu trebalo trosku vzrusenia akosi sa tu nic nehybe mam pocit 🙂

sara20
22. mar 2013

@poppy28 veru hej.

sara20
22. mar 2013

babenky plati sa za konzultaciu s koordinatorkou?aj vam brali obom vtedy krv?

poppy28
22. mar 2013

@sara20 neboj sa ja dufam ze sa to tu uz rozbehne a podchvilku budete pisat uz cakatelky na vysledok 😉

pempusik
22. mar 2013

@poppy28 ziadne dobre spravicky, druhe kolo atb :(. takze asi zasa o cyklus odkladame iui.

poppy28
22. mar 2013

@pempusik co je to atb?

pempusik
22. mar 2013

@poppy28 antibiotika :(

sara20
22. mar 2013

dake toto je smutne.malo sa tu pise uz.vsetky su uz asi tehulky,tak sa vyvaluju. 🙂 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

femibion
22. mar 2013

@tatinka ďakujem za info, presne to sa mi nepáči, že to tam beží ako na páse, ja keď vojdem do ordinácie tak od stresu zo všetkého čo som zažila zabudnem čo som sa chcela opýtať 🙂 A ty si chodila ku ktorému doktorovi konkrétne? Tiež si bola v Heliose aj v Iscare? Prečo si bola v oboch, teda ak sa môžem opýtať?

poppy28
22. mar 2013

@pempusik aha tak stale nemas muzicka dolieceneho? aj moj ked mal zapal sa to dlho liecilo skoro pol roka ale nebral hned lieky az neskor najprv skusal iba tie brusnicove tabl. a take veci no tak drzim palce aby sa rychlo vyliecil 😉

sara20
22. mar 2013

babky to uz kazda odychujete? 😒 nikoho tu niet

mominko
22. mar 2013

☹ v pondelok máme pohovor s koordinátorkou a mňa dnes položila choroba do postele ☹ viete mi poradiť či budem musieť odložiť stimuláciu na ivf ak by mi nasadili antibiotiká?

pempusik
22. mar 2013

@poppy28 no on tie prve antibiotika pekne dobral, uz sa citil v poriadku a dnes rano prisiel za mnou, ze sa neciti dobre, ze ide radsej k lekarovi. a ze sa mu zda, ze sa mu to vratilo. tak zbehol rovno aj za urologom. dufam, ze tieto lieky uz zaberu.

tatinka
22. mar 2013

@femibion bola som najskor v heliku u dr gatovej, este tam vtedy bol krajkovic alebo krajcovic neviem uz presne meno , no a gallo tam bol, odisla som preto co som napisala pred tym , gatova bola super a sikovna ale slo to ak na pase, nikto sa cloveku poriadne nevenoval,,,,sla som do iscare, tam bol vtedy dr tomas ale uz tamnerobi, no a dr culbova ta je teraz v heliku,,,v iscare je gallo,,,teraz nechodim nikam lebo davam pauzu ale v budbucnosti zatial planujem ostat v iscare

sara20
23. mar 2013

@mominko to ti odlozia.nemali by taky ucinok te inekcie.ja idem stredu 😀

mominko
23. mar 2013

@sara20 asi by som mala v pondelok ráno zavolať koordinátorke a preložiť to... ☹

sara20
24. mar 2013

@mominko urcite,lebo zbytocne do toho peniazky vrazat a ucinok nebude 100percentny.

skaredekacatko
24. mar 2013

@sara20 ako sa mas?

sara20
Odpoveď bola odstránená
skaredekacatko
24. mar 2013

@sara20 to je veru debil. By som ho vykopla na ulicu 😲