icon

Iscare vo FN Martin. Máte niekto skúsenosti?

maja9
28. nov 2009

Ahoj, máte už niekto skúsenosti s novozaloženým centrom v Martinskej FN ?

ema263
22. apr 2013

Baby prosim, prosim, hodnota AMH 1,18 je, ci nie je ok??? Dnes mi ju prezradila sestricka, no s lekarom som este nekonzultovala...

petuska123
22. apr 2013

@ema263 sa mi zda ze dobra ja saom mala 0,87 a bola nizka a sa mi zuda ze od 1-3 ke ok no niesom si ista

ema263
22. apr 2013

@petuska123 a otehotnela si prirodzene ci za pomoci ivf? Som zvedava, co odpise Galo, no hadam to bude stacit na IUI...

petuska123
22. apr 2013

@ema263 mala som aj iui aj ivf neuspesne a potom sa nam podarilo prirodzene

ema263
22. apr 2013

@petuska123 uzasne 🙂

sara20
24. apr 2013

@rojica ahoj,ako sa mate?rastiete? 😉 😉 😉 😉

rojica
24. apr 2013

@sara20 ahoj moja no máme sa dobre a pomaly rastieme už máme 5,6 cm a srdiečko nám bije o 106....tak zatiaľ je všetko ok... 🙂 z čoho máme veľkú radosť dúfam, že aj naďalej to pôjde hravo a úspešne....a ty sa ako máš? čo máš nového?...

sara20
24. apr 2013

@rojica ja nie moc dobre.teraz mam zapal.hlasiviek a problemi zdrav. z malou.pojdeme lezat do ba.z umelym stojim,kym mala nebude o.k.skor do toho nejdem

sara20
25. apr 2013

dakujeme za srdiecko,kto nam ho poslal.budeme to potrebovat v ba. ☹

rojica
25. apr 2013

@sara20 a čo je s malou?....

sara20
29. apr 2013

@rojica zistili nam,ze asi prekonala slabu decku obrnu.ma slabe nozky,svaliky.teraz piat.ideme na 1 vysetrenie.aj mam obavy 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢

linddi
2. máj 2013

ahojte dievčatá, chcem sa spýtať, na koľký deň cyklu sa chodí do centra... myslím úplne prvý krát... je to jedno? (konzultácia) a ešte: aké máte skúsenosti s Martinom? Odporúčate? Vďaka.

ninka.b1
2. máj 2013

@mumlicek7 ahoj este codis na kontroly do martina? A prosim ta ako casto chodis, kazdy tyzden?(alebo teda ked si chodila)

ninka.b1
2. máj 2013

@mominko ahoj ako pokracujes? 🙂

mominko
2. máj 2013

@ninka.b1 no dnes som začala stimulovať tak snáď to rýchlo ubehne 😉 a ty?

ninka.b1
2. máj 2013

@mominko a neboj tak to utecie ako voda ! 😉 no ja ti ani neviem ako sa mam, som tehu teda test aj krv to potvrdili posledne sono pred tyzdnom ukazal malu gulicku,ale tento tyzden som zacala krvacat a bola som v nemocnici,zajtra ma caka sono tak uvidim co a ako. 😒 no hrozne sa bojim!
A inak sa citis dobre po inekciach?

mominko
2. máj 2013

@ninka.b1 no ešte len beriem proveru a fraxiparín a na budúci týždeň pridávam decapeptyl tak uvidíme... dnes mi je hrozne ale to určite nie je z tabletiek... moja držím palčeky aby to dobre dopadlo!!! a nemala si akurát čas menštruácie?

ninka.b1
2. máj 2013

@mominko ja som take nebrala iba ten fraxiparin,ale znasala som to dobre-nemala som vysoke davky. Vies asi je to moja vina,lebo som mala skusky a aj v martine na kontrole som bola no a to som take tri dni po sebe najazdila kazdy den tak 200km tak mozno preto som zacala krvacat. Ale nemala som na vyber manzel ma nemohol vozit. Tak teraz sa snazim lezat.

mominko
3. máj 2013

@ninka.b1 no ahoj tak ako dopadlo sono?

ninka.b1
3. máj 2013

@mominko ahoj dobre taka som stastna! Drobcek krasne podrastol, piatok zase sono. Je to hrozne ani sa nemam kedy tesot, lebo trpnem od sono do sona! 🙂 Ale musim lezat, preto krvacanie...

mominko
3. máj 2013

@ninka.b1 jeee tak to sa teším 🙂 a nemohol to krvácanie spustiť fraxiparin?

ninka.b1
3. máj 2013

@mominko ja som tiez myslela na fraxiparin, ale dr mi dal ESTRIMAX tak on si asi mysli ze sliznica nieje celkom OK. Aj som mala trosku obavy s toho lieku-nieje pre tehotne 😒 ale kukla som na nete a baby to brali tak musim iba veryt,ze vie co robi 🙂 ja som aj prv mala malo toho horm. co udrziava tehotenstvo tak mozno to (estrogen?)
A ty mas dokedy protokol?a kedy ides na kontrolu?

mominko
3. máj 2013

@ninka.b1 no ja mám dlhý protokol a 16teho by mala prísť mrcha a idem na kontrolu ak všetko dobre pôjde na konci mesiaca by som mohla mať OPU... pýtala som sa mojej gynekologyčky na ten fraxík a povedala že nám môže len pomôcť tak neviem 😒

mumlicek7
5. máj 2013

@ninka.b1 ahojky no ja už nechodim do centraa pred zakrokom sme tam chodili co druhy den a potom len po tych dvanastich dnoch a potom už nie ako sa inac mas co mas noveho

mumlicek7
5. máj 2013

@mominko ahojky no celkom dobre byje srdiecko ako o dusu 🙂

mominko
5. máj 2013

@mumlicek7 tak to je super!!! pichala si si aj decapeptyl?

mumlicek7
5. máj 2013

@mominko nie iba cetrotajn puregin a potom tu poslednu finalnu jednu iniekciu a potom tabledky utrogestan

mominko
5. máj 2013

@mumlicek7 puregon budem mať aj ja, tak hádam pôjdem v tvojich //koľajách 😉

mumlicek7
5. máj 2013

@mominko no ja ti drzim palceky aby sa všetko podarilo drzim vsetky palceky 🙂

mominko
5. máj 2013

@mumlicek7 ďakujem si zlatá 😉