icon

Iscare vo FN Martin. Máte niekto skúsenosti?

maja9
28. nov 2009

Ahoj, máte už niekto skúsenosti s novozaloženým centrom v Martinskej FN ?

ninka.b1
5. máj 2013

@mumlicek7 to si tam nechodila do potvrdenia ze bije srdiecko? Mne dr povedal,ze do vtedy tam musim chodit. No tak nemam sa moc dobre stale mam neake peoblemy krvacanie-spinenie a tak, pomali sa zacinam zmierovat s tym ze to asi nevyslo ☹ zajtra idem zas do centra tak budem mudrejsia hadam!
Ale tesim sa s tebou! Si pre nas taka nadej, ze aj nam sa to raz podari 😉
Daj o sebe sem tam vediet ako sa ti-vam dari 🙂

mumlicek7
6. máj 2013

@ninka.b1 no ja som bola po tom ako mi testi ukazali pozitivne tak som bola len na krvicke a na sone a potom mi napisal spravu a na desiaty den som sla ku svojmu gynekologovi a dala som aj tu spravu a ked sme vydeli byt srdiecko tak mi z centra volali ci je vsetko ok a ako rastie ale už viac som tam nebola iba ten telefonat a to este volali oni a ako si dopadla v centre bola si tam dnes pa

ema263
6. máj 2013

Ahojte baby, tak u nas sa caka na 1. DC a zaciname pripravu na IUI... Držte nám palce!!! 😉

poppy28
7. máj 2013

@rojica ahoj moja ak sa mas vsetko pokracuje v poriadku? som myslela na teba ze ako sa asi mate aj s pempusikom? 🙂

poppy28
7. máj 2013

@pempusik ahoj ako sa mas ? uz ste zdravy konecne? vidim ze vam sem pribudli aj nove kocky drzim vam palce 😉

pempusik
7. máj 2013

@poppy28 aaale kdeze. ja mam vysledky eno-nuno, vsetko negativne, tak sa tesim aspon z toho. no a este cakame na urologa, o dva tyzdne ide drahy na vysetrenie a uvidime.

poppy28
7. máj 2013

@pempusik tak super drzim palce uz nech idete na to 😉

pempusik
7. máj 2013

@poppy28 dakujem 🙂 a tebe sa ako tehulkuje?

poppy28
7. máj 2013

@pempusik uz v pohodicke citim sa vyborne uz mi neni ani zle tak sa vytesujem ten zaciatok bol des mas sa na co tesit 😉

pempusik
7. máj 2013

@poppy28 🙂 no tak sa uz "tesim", som to nedavno prezivala s kamoskou, tiez jej je uz troska lepsie teraz 🙂

rojica
7. máj 2013

@poppy28 ahoj moja máme sa fajn pomaly priberame a tešíme sa z drobca zatiaľ je všetko ok všetky výsledky dopadli dobre a máme doma angelsound tak si občas vypocujeme srdiecko.....🙂 a ty sa my ako maš?

poppy28
7. máj 2013

@rojica tak super ze sa vam dobre dari my sme tiez v poriadku uz sa tesim na tie pohyby uz by to malo prist kazdym tyzdnom tak cakam ako na ihlach 😀 a byva ti zle?mne bolo dost blbo prve tyzdne az ked som sa najedla to preslo uz mam hore 5 kg ak to pojde takto dalej budem ako bublina 🙂

poppy28
7. máj 2013

@pempusik neboj sa inak ten cas leti ako voda tak sa ani nenazdas a budes rodit 🙂

pempusik
7. máj 2013

@poppy28 no tak uz len najst tie // 😀

rojica
7. máj 2013

@poppy28 ja by som už tiež veľmi rada cítila pohyby aspoň by som vedela, že je všetko ok ale musíme si na to ešte počkať.....moja a mne vôbec nebývalo zle ja môžem povedať, že ja som mala ukážkové tehu vôbec neviem čo su to nevoľnosti keby že nemám fotky zo sona tak ani neviem že som tehu.....😀 a zjesť môžem čokoľvek.....

anna155
7. máj 2013

ahojte 🙂 my boli tiez v Martine a akurat dnes som sa zacala cistit,ci ako to napisat ☹ uz mame za sebou dva nepodarene pokusy,tak neviem ci sa to male tam uhniezduje ci ako,Zajtra by som mala dostat menz.ale je my uz nejako cudne dnes,tak velmy si zelame babo.Maly sme 5 zmrazene a kazde druhe sa prebralo.Ked si pomyslym zeby som mala od zvova vsetko praktizovat je my zle,drzim vsetetky babam palce ktore este len tam idu alebo tiez cakaju ako my 😒

sara20
9. máj 2013

ahojte moje tehulky,maminky.ako sa mi mate?babenky ked ste sa dohodli v iscare kedy zacinate,aj vam volala koordinatorka?dohodli sme sa na jun,ale nejdem do toho.mam behacky z malou,zdrav.problemi.tak neviem kedy do toho.az ked bude ona o.k.lebo tehotna snou byt v nemoc.nechcem byt.dufam,ze vam sa lepsie dari.ale dieta je prvorade,preto sa treba venovat jej,byt jej oporou.ona to vrati laskou.len decka laska k matke je najuprimnejsia 🙂 drzkajte sa.

poppy28
9. máj 2013

@rojica tak to ti zavidim ja som to sice nemala az take hrozne ale zle mi bolo teda niekedy poriadne 🙂 ale uz to preslo to je dobre 🙂

poppy28
9. máj 2013

@anna155 moja hlavu hore ja som absolvovala dve IVF komplet s injekciami a poviem ti ak vam to teraz nevyjde pytaj si kratky protokol ten trva do 10 dni takze si pichnes asi iba 6 az 7 injekcii je to omnoho rychlejsie menej ta to psychicky zatazuje a prejde to strasne rychlo ani sa nenazdas a pojdes na odber vajicok vacinou druhe IVF ma vaciu sancu na uspech ako prve aj ked ste mali viacej vajicok, neviem preco je to tak ale je, drzim moc palce aby ste uz nemuseli toto absolvovat 😉

rojica
9. máj 2013

@poppy28 tak to je fajn, že to už prešlo...a už si cítila aj pohyby drobca?...aj viete, že čo budete mať, či sa chcete nechať prekvapiť... 🙂

poppy28
9. máj 2013

@rojica este necitim a zatial nam nevedeli povedat ale hadam na tejto dalsej kontole uz budeme vediet 🙂

rojica
9. máj 2013

@poppy28 teraz ťa aké vyšetrenie čaká? už si mala ten morfologický ultrazvuk?

anna155
9. máj 2013

@poppy28 dakujem.Ja vybrala az 45ijekcii dokopi.Pri odbere sme ich maly 13 a prezilo potom len5.Dnes my to nedalo urobila som si test a vysliel ze niesom tehotna,idem sa zblaznit ☹ ale stale som nedostala,necham to uz tak v pondelok sa uvidi,ked vezmu krv aultrazvuk.Ak by som bola tehotna bude to vidiet na ultra?alebo este nie?Diki za podporu od vas vsetkych aj za rady,Stravujete sa aj niektora nejako inac?Napriklad,nepijete kavu,nejete pecivo,sladkosti ci jete normalne? 😒

poppy28
10. máj 2013

@anna155 ano na sone by to mal vidiet z testu si nic nerob niekedy neukazu pravdu alebo az velmi neskoro ukazu zalezi kedy sa ti uhniezdilo vajicko tak aj test tak ukazuje skus urobit opat o dva dni a kolko mas od vkladu?

poppy28
10. máj 2013

@rojica no mala som v 14 tt ten scrining a teraz bude nieco v 20 tt ale neviem ako sa to vola asi to bude ten morfologicky neviem

rojica
10. máj 2013

@poppy28 mňa to tiež čaká ten morfologický som zvedavá,že čo všetko to obnáša....

poppy28
10. máj 2013

@rojica ja an neregistrujem ako sa tie vysetrenia volaju lebo to je stale len sono a krv tak mne to pride ako bezna kontrola ale tie krvne testy su zakazdym na nieco ine

poppy28
10. máj 2013

@rojica a scrinning si uz mala?

rojica
10. máj 2013

@poppy28 hej moja sccrening som mala chvalabohu je všetko ok....ešte ma čaká triple test to tiež neviem čo všetko to obsahuje aleto je jedno len nech je mimi v poriadku....🙂

poppy28
10. máj 2013

@rojica presne tak ved my mame ine za sebou toto je brnkacka 🙂