Iscare vo FN Martin. Máte niekto skúsenosti?
Ahoj, máte už niekto skúsenosti s novozaloženým centrom v Martinskej FN ?
@poppy28 12dni od vkladu stale sa cistim,stale mam pocit ze dostanem a mam len hnedy vytok 😒 uz som ako hypochonder ci ako sa to povie meska my len3 dni ale ja nikdy nemala presne az teraz posledne dva razy.Uz sa zmierujem ze zasa nic lebo aj predtym som tak to sa cistila a nic z toho nebolo.Ale uvidim ako to cele dopadne uz,prehovaram manzela aby sme potom to vyskusaly tak ako si napisala.Keby ze mame sladkych 20 je to ok ale...... 😒 nikdy by my nenapadlo ze budeme toto riesit ja som zo siedmych deti..Pekny den
ahojte, prosim vas brala ste niektora popri dlhom protokole aj inofolic, smie sa to? dakujem
@anika142 my tu len preberame co je nove som chcela vediet ci niekto pokrocil dalej 🙂
@anna155 ahoj no mozes aj spinit a moze sa to napriek tomu udrzat kedy ides na krv? skusala si ten dasi test? neboj sa ak to nevyjde teraz tak raz sa to urcite podari nesmies sa vzdavat su baby co boli aj 5 az 6 x a vyslo to az ptom tak nadej je stale hlavu hore 😉 drzim ti moc palce viem ze ten cas uteka strasne rychlo ale musis verit ze to vyjde skor ci neskor 🙂
@mtb22 a kolko ho beries? daj si urcite dva sacky. ja som ho brala skusobne jeden cyklus a zabral perfektne a ukazkovo, aj som sa chvalila mojmu dokimu, aby vedel, lebo on s nim nemal velke skusenosti.
my si davame pauzu urcite, najprv bola taka nechcena, chcela som hned dalsie iui, ale kedze drahy ochorel, tak sme to nemohli riesit. teraz ide leto, tak to asi nechame tak, mozno na prirodu a v septembri sa uvidi.
@sara20 ahoj, neboj raz aj na teba sadne stastena, das sa s dcerkou doporiadku a hor sa na vec. A neskor s pozitivnym testikom a potom krvickou a taaaaak to poleti ako mne teraz.
Ja sa blizim k polovicke tehu a ani neviem ako. Ved len teraz som stresovala ci sa to konecne podari alebo nie.
@sara20 to poznam, tie rany pod pas. Mne sa to stavalo par rokov az kym sa to neobratilo naopak. Teraz vidim na mojom tehu, ze to co som si vytrpela tak sa mi to v dobrom vracia. Povedala som si, ze ked som take noci preplakala za neuspechmi tak si uz v tehu vobec nezasluzim trpiet.
A v podstate je zatial tehu bezproblemove. Ziadne vracanie, to ani nepoznam. Sem tam ma sice naplo ale to sa dalo vpohode zvladnut. Akurat posledny mesiac ma strasne bolia rebra ale aj to je normalne, ale ked len to tak to vpohode vytrpim. Len aby bol drobec v poriadku.
V tehu sa zvyknu skor kazit zuby. Aj ked ja ich mam ok ale za to krvacanie z dasien dostatocne. Ale to je vsetko normalne.
Viem ake je to tazke, no zvladnes to, v to verim. A dockas sa dalsieho pokladika. Ja to viem. Vedela som to aj pri @rojica. A pozri, tiez je z nej tehulka. A verim ze s uspesnym koncom.
Ahojte.Tak vcera sa potvrdilo.Niesom tehotna.Dnes tam zavolam aby som sa obj.na dalsi pohovor,a uvidime co nam povedia ☹ skoda tak som sa tesila ze sa to podary,ked povedaly ze ako krasne sa vyvyja-Pekny den 😒
zacina tento tyzden niekto s proverou???
Ahojte. Dnes sme dostali termin v Iscare v Martine na 5.6. Mame doniest prepustacie spravy z nemocnic, ak som mala nejaku operaciu z gynekol. oblasti....... okrem toho nic ine nespominali, ale aj tak som sa mohla opytat, ci nemam mat doporucenie od dr, vysledky muzovho spg, pripadne moje vysledky z HP a pod. Mam si tam este zavolat? alebo mi viete povedat aj vy, ci ste to potrebovali? Ako ste boli spokojne v tomto centre? 🙂 Mozte mi nieco blizsie k tomu napisat? Dakujem vam velmi pekne 🙂
@moni1007 ahoj chodíme tiež do iscare v Martine, zatiaľ sme spokojný akurát máme pred prvým ivf, zajtra asi posledná kontrola... vyšetrenia si robia všetky svoje ale ak už nejaké máš tak je dobré ich doniesť aspoň na porovnanie...keď budeš mať akékoľvek otázky kľudne im volaj s radosťou pomôžu 😉 držím palce

@rojica
@poppy28
ahojte, co tu v teme noveho? pozeram ze nove mena pribudli. Jaaj davno som tu nebola.