Iscare vo FN Martin. Máte niekto skúsenosti?
Ahoj, máte už niekto skúsenosti s novozaloženým centrom v Martinskej FN ?
@tanicka137 ahojky no tak to ti budem strasne drzat prsteky aby sa to podarilo to druhe aj ja som brala utrogestan ale tri krat denne do 12 tyzdna ale vsetky prsty aj na nohach drzim 🙂 😉 🙂
ďakujem moc za podporu, veľa to pre mňa znamená a dodáva mi to strašnú nádej 🙂
@tanicka137 a už si skusala nejaky test ci ides poctivo cakat do 12 dna
@maminka142 tak potom nám prispeješ svojou pozitívnou reakciou aj ty. držím palce!! 🙂
@zujka2 Ďakujem, aj Tebe držím palčeky 😉
@mumlicek7 zatiaľ poctivo čakám, chcem to mať isto, keď niektoré tu píšu, že im po týždni ukázalo dve čiarky a nakoniec tehotné neboli a naopak, niektorým to po týždni neukázalo...ale mám sto chutí veľa krát si ho spraviť 😀
@tanicka137 ahoj ty si po iui či ivf?
ahoj som po druhej iui
@mominko ahoj som po druhej iui
@tanicka137 moja tak určite netestuj, najskôr 12 DPO aj to by ti ukázalo max.ducha veď to teraz nemôžeš mať ešte ani uhniezdené...zbytočne sa vystresuješ, aj keď viem, že je to hrozné ja som po ivf a testovala som ako ďábel... 😀
@tanicka137 no ja som ties testovala hned po 4 dnoch a neukaz mi dve ciarky tak sme boli stoho taku sklamany zufali a nestastni tak by si sa len zbytocne stresovala a nakoniec nam ukazalo ze je pozitivny tak ja si myslim radsej pockat a byt milo prekvapeny ako zbytocne predcasne sklamany 😉
@mominko áno? a ako si dopadla? a aké bolo upatie a to všetko? ako to prebieha?
@mumlicek7 tak tak ale to čakanie je hrozné
@tanicka137 no ved ja viem cakanie je nekonecne ja som mala pozitivny test
@tanicka137 8rokov snaženia niekoľko krát plánovaný styk s pregnylom, 2xiui neúspešné, potom vyše roka pauza-psychicky som potrebovala vypnúť a povedala som, že už kašlem na to a v marci ranné prebudenie s tým, že ideme do ivf a určite sa podarí a podarilo sa 😀 v piatok nám to potvrdil aj UTZ aj HCG, ešte na budúci týždeň sono srdiečka-čok...
ahojte ja chodim do Iscaru v Martine pol roka. Robili mi 3 IUI, na vysledok tretieho pokusu prave cakam, to cakanie je hrozne a bojim sa opat toho sklamania ked to nevyjde....
@mominko wáááu 8rokov...mi začíname druhý rok snaženia a už mám psychiku hroznú...gratulujem k bábu, prajem veľa zdravíčka, je povzbudzujúce čítať dobré správy, inak mi sme tiež mali pár krát plánovaný styk s pregnylom a teraz 2x iui, dúfam, že tú ivf už potrebovať nebudem 🙂
@mumlicek7 bože to je super, bodaj by aj na mojom svietili dve čiaročky 🙂
@tanicka137 to som si aj ja hovorila ale je to v pohode dá sa to zvládnuť najmä keď na konci toho boja je malý voňavý uzlíček 😉 je tam oveľa väčšia šanca ako pri iui ale držím ti silno palčeky aby si sa pridala k tehuľkám a našla si vytúžené //
ďakujem ti...ja sa bojím toho ivf, hlavne toho uspatia. neviem, mám s toho riadne obavy..a takisto aj peniaze, som počula, že sa za to vyhodí aj 1000eur a nie je isté, či sa to podarí...ale viem, že je to oveľa vyššia šanca ako pri iui
@tanicka137 uspatia sa neboj je to len chvíľka, peňazí to stojí veľa to je pravda, chce to ešte čas aj ja som sa na to pozerala takto pesimisticky, že vyhodíme peniaze a nikde nie je záruka úspechu...keď budeš mať sama pocit, že kašleš na peniaze lebo teraz je ten správny čas a podarí sa to tak vtedy choď do toho... psychika je 90%úspechu 😉

@kuspitka tak to silno silno držím palce 😉