icon

Iscare vo FN Martin. Máte niekto skúsenosti?

maja9
28. nov 2009

Ahoj, máte už niekto skúsenosti s novozaloženým centrom v Martinskej FN ?

ciaaa
25. jún 2013

@tanicka137 ahoooj.. tak ty ides na krv az vo stvrtok? ja som bola dnes a prave mi volali, ze to vyslo 🙂 drzim palce, nech to vyjde aj tebe 😉

mominko
25. jún 2013

@tanicka137 ty si po iui a to ešte na teste nemusí byť nič vidieť, niektoré kočky po ivf nemajú dve čiarky alebo iba ducha...hlavu hore veď sa ti špunt mohol zahniezdiť len teraz pred dňom a to ešte nemáš také vysoké hcg...hlavu hore 😉 vo štvrtok idem aj ja...budem ti držať palce!!!

mominko
25. jún 2013

@ciaaa gratulujeeeem 😉 aké si mala hcg?

ciaaa
25. jún 2013

@mominko dakujeeem.. no to neviem, ked mi povedali, ze test je pozitivny, tak som sa od radosti rozplakala, ze som sa nezmohla skoro ani na slovo 🙂

mominko
25. jún 2013

@ciaaa moja to sú úžasné správy...ja sa z toho ešte stále neviem spamätať ale snáď vo štvrtok budem vidieť srdiečko-čka tak už uverím 😀

ciaaa
25. jún 2013

@mominko ani mi nevrav.. som uplne mimo 😀 a kedy uz vidiet srdiecko?

mominko
25. jún 2013

@ciaaa ja som dnes začala 7týždeň tak asi od siedmeho, keď ma objednali teraz...a ešte som zvedavá či je jedno alebo dve 😀 moja a čím ďalej tým viac si to budeš uvedomovať a tešiť sa...

ciaaa
25. jún 2013

@mominko moja ty si po IVF? a to zistia tiez uz teraz ci jedno alebo dve? jaaaj.. stale tomu nemozem uverit 😀 len nech je vsetko ok 🙂

tanicka137
25. jún 2013

@ciaaa jéééj tak gratulujem 🙂 a tebe vyšiel aj test pozitívny?

tanicka137
25. jún 2013

@mominko myslíš, že spermie vydržia v tele dva týždne? budem ti držať palčeky, nech je tam bábätiek akýkolvek počet 🙂

ciaaa
25. jún 2013

@tanicka137 dakujeeem 🙂 no testla som sa v nedelu, bola tam slabucka druha ciarka.. potom som sa testla v pondelok a druha ciarka mi prisla slabsia ako ta v nedelu.. tak som tomu nerozumela..

tanicka137
25. jún 2013

@ciaaa mne ani ducha neukázalo :(

ciaaa
25. jún 2013

@tanicka137 mozno mas len mensie hcg.. 🙂 drzim palce 😉

mominko
25. jún 2013

@tanicka137 nie spermie určite nevydržia dva týždne, ale kým sa vajko oplodní a prejde do maternice je cca 5dní minimálne, potom ešte pláva po maternici kým sa začne zahniezďovať čo nastáva u každej ženy inak ale môže to trvať aj 10dní...a až potom začne produkovať hormón hcg...

mominko
25. jún 2013

@ciaaa áno som po ivf, keď som bola na krvičku tak mi aj robil utz a povedal, že jedno určite a možno aj druhé ale to mi potvrdí až podľa srdiečok...už sa neviem dočkať kedy uvidím srdiečko-čka a potom už môžem spokojne tehuľkovať aj keď mi je hrooozne zle...

sara20
25. jún 2013

ahojte snazilky,maminky.ako pozeram je tu kopec novych,podaktore uz len odratavaju kolko zbyva do ciela.aj my sme dnes preberali kedy ist do toho.drahypovedal maby v lete sa narodilo,tak to uz sa musim pomali nato chystat.skoda,ze uz sa neda normalne,ako pri malej.stale cuvam pred inekciami.bojim sa,zdravotnictvo ma sklamalo.teraz mi tiez tyz.meskaju a mam strach urobit test.aby nahodou nebolo zas zle ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹

mominko
25. jún 2013

@sara20 zlatko vždy si povedz, že všetko zlé je na niečo dobré...raz sa to musí podariť 😉 a hlavne nemaj strach ale ver tomu!!!

sara20
25. jún 2013

@mominko umna bolo uz vela zla.ale psychicky sa chystam.potom este porod prezit a mam zatym. 😉 😉 😉 😉 😉 😉

mumlicek7
25. jún 2013

@sara20 neboj vsetko bude dobre s pred injekciami necuvaj prva je strasna ale po druhej je to okmani sa nenazdas a už nebudes mat ani jednu ale jednu bodku budes mat ako ja 🙂

sara20
25. jún 2013

mne to bude moj pichat.ujal sa toho.a ty ako?

mominko
25. jún 2013

@sara20 moja tak pôrod ma ani nenapadol a to som ten prvý mala ako fakt že katastrofa...ale ten malý uzlíček za to stojíííí

sara20
25. jún 2013

@mominko to prezijem,aj ked som vravela ze kontrakcie,nechcem uz zazit 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉

mominko
25. jún 2013

@sara20 prežijeme všetko 😉

moniatko13
25. jún 2013

@ciaaa gratulujem..teším sa s tebou 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂
@mominko vieš ako ta bude hriať srdiečko,keď budeš vo štvrtok počuť,ten krásny zvuk srdiečka 🙂 🙂 🙂

moniatko13
25. jún 2013

@sara20 držím palce,nech ti to dobre dopadne a posielam vyrusiky,tak krásne papkajte TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT 🙂 😉 🙂

mominko
25. jún 2013

@moniatko13 jaaaj moja už sa neviem dočkať... 😉

ciaaa
25. jún 2013

@moniatko13 moc, moc. moc dakujeeeem 🙂 🙂 🙂

ciaaa
25. jún 2013

@mominko tesim sa s tebou.. potom daj vediet, co a ako vo stvrtok 🙂

mumlicek7
25. jún 2013

@sara20 no hej aj mne prvu pichal moj a potom som sa toho ujala ja lebo som bola v praci ked to musi byt v jednu a tu istu hodinu ale dalo sa to vydrzat

trulinka
25. jún 2013

@tanicka137
Ahoj, to ma mrzi, u mna to tiez nevyzera dobre, dnes som 11 den po IUI a nevydrzala som ten tlak a urobila som si test a ako som predpokladala, ukazala sa len 1 ciarka. ☹ Posledne dni mam bolesti v podbrusku a krizoch presne ako pred menzesom, takze som poriadne na nervy...... 😒