Iscare vo FN Martin. Máte niekto skúsenosti?
Ahoj, máte už niekto skúsenosti s novozaloženým centrom v Martinskej FN ?
@sara20
Hmm, mne tiez momentalne meska, ale este nie vela. Vcera boli 2 tyzdne od mojho tretieho IUI, robila som si dnes test, negativny. Uz mi dosiel aj utrogestan a kramy stale nic, tiez neviem co sa deje. Tehtona urcite nie som, vobec sa tak necitim.....Ty uz mas teraz zacat stimulovat na IVF?
@sara20
Urcite by sme dali vlozit dve, ale to je este daleko. Este sa len tak nejako vnutorne vyrovnavam s tym, ze to budeme musiet podstupit. Verila som, ze z troch IUI sa predsa nejake musi vydarit...No co uz, ked tu citam co vsetko si uz niektore baby prezili, vratane teba, sklanam sa pred nimi a radsej sa velmi nestazujem 😉 .
@trulinka my sme pevne,zvladneme vela.deti zato stoja.opetuju potom lasku.neni nic krajsie,ked dieta povie ze si najlepsia maminka na svete 🙂 🙂 🙂 🙂 .vydis ja tiez naberam odvahu,setrim,aj ked sato moc neda pri malej.splnim jej sen,nech sa neciti byt sama.ja tu vecne nebudem,nech ma oporu
@trulinka boze to ma mrzí, ja som bola vo štvrtok na krv a volali mi, že mám prísť ešte zajtra v pondelok, lebo som mala tie hodnoty rovno na hranici a nevedia, či to klesá alebo stúpa, ale dnes som robila test, a zas negatívny....tak nečakám zázrak
@tanicka137 never testom.mne pri malej test zaznamenal,az konec 3mes.dotedy vzdy 1ciarka
@sara20 bože keby si mala pravdu, ja už sa neviem dočkať, až zajtra budem počuť výsledok 🙂
@tanicka137 mysli pozitivne.neboj hcg vstupa 😉 😉 😉 😉
@sara20 veľmi dúúúúfam :D
@tanicka137 držím silno palce,kolko si mala HCG?
@kuspitka ďakujem, neviem, to mi nepovedali, len mi povedala, že ju mám presne na hranici, tak nevedia, či ide hore, alebo dolu, dúfam, že to bude bábo 🙂
@tanicka137 neboj bude dobre,kde chodís do centra?
@kuspitka do IS CARE v Martine
@tanicka137 tak zajtra sa tam uvidime
@kuspitka aj ty ideš? a čo tiež si po IUI?
@tanicka137 nie na KET

@sara20
Co si nedostala? Menzes?