Iscare vo FN Martin. Máte niekto skúsenosti?
Ahoj, máte už niekto skúsenosti s novozaloženým centrom v Martinskej FN ?
@kuspitka to je čo?
@tanicka137 To je emryo transfer s mrazacikmi 🙂
@amonda aha, to som nevedela 🙂
@tanicka137 bola si v centre?
@kuspitka áno, už mi aj volali, že v krvi nič nieje zvýšené, že môžeš skúsiť ďalší mesiac :( a ty si ako dopadla?
@tanicka137
Tak to ma mrzi, ☹ Ides hned na druhy mesiac skusit?
@tanicka137 ja idem na KET,ale az v pondelok len neviem ci sa mi ešte embrya rozmrazia
@kuspitka jáááj, tak sa držkaj, budem na teba myslieť, až to dobre dopadne 🙂
@trulinka hej ešte posledný krát idem teraz po menzese a potom asi šetriť na IVF
@tanicka137
No kiez by sa ti to zadarilo na treti krat a setrila radsej na vybavicku ako na iVF 😉 Drzkaj sa 🙂
@trulinka no veru, chcem sa vyhnúť IVF, nielen kôli peniazom :( tak uvidíme či sa zadarí do tretice
@tanicka137 dakujem moja.a ty co budes skusat IUI?
@kuspitka ešte pôjdem raz a potom šetriť na IVF, ale dúfam, že sa k nemu nedostanem a IUI bude úspešné do tretice
@tanicka137 moja neboj bude.ake lieky si brala
asi tri roky som brala duphaston a clostilbegyt, teraz namiesto duphastonu mám utrogestan.
Ahojte, dnes som absolvovala prvé ivf v Iscare, vyber vajíčok. 2 x IUI neuspešné, takže toto dufam že výjde na 1x.
@trulinka Ahoj, ďakujem. Brala som Puregon a Cetrotide. No a na 11 deň mi vyberali vajíčka, mala som ich 16,ale len 13 dobrých, zajtra budem múdrejšia mám volať koľko ich úspešne oplodnili. Pri tých konzultáciách ti dopodrobna všetko vysvetlia a presne tak to aj prebieha ako oni povedia.
ahojte baby. tiez som uz po odbere vajíčok a rozmyšlam či si vložiť jedno alebo dve 😒 mam oplodnene len 2vajíčka 😢 tak ostava otazka ci vlozit obe naraz, alebo jedno a druhe zamrazit. Skor sa priklanam k vlozeniu jedneho kedze je to prvy pokus. ak by som mala uz par neuspesnych pokusov tak by som dala asi dve, ale zatial rozmyslam ze jedno. Co myslíte???
@pempusik jej ahoj, uz som tu dlho nebola a som rada ze ta znova vidim 🙂 ...tak pri kontrolach mi hovorili ze to vyzera velmi dobre s vajickami, no zial nakoniec boli vydarene len tri a z toho su oplodnene dve... aj doky bol prekvapeny. hovoril ze cakal ovela viac. uz len dufam ze to obe embrijka zvladnu...

@mominko,ahoj,po dlhšom času som zasa tu,akosi nam to nevyšlo,neujalo sa ani to jedno vajíčko,a ako pokračuješ ty?budú malinké copane? :