Iscare vo FN Martin. Máte niekto skúsenosti?
Ahoj, máte už niekto skúsenosti s novozaloženým centrom v Martinskej FN ?
ahojte, opäť sa ozyvam, pretoze to moje tehu skončilo :( v 9tt. pretoze som mala prazdny vak-cize som tehotna, ale bez bábätka, no hroza, takze dnes som musela podstupit kyretáž, a zase uvidime, co bude...drzim pršteky všetkým, ktorý to ptrebujú!
@tajas1 jaj tak toto nie ☹ neboj bude lepsie.nam uz sprislo schvalenie.Verim ze zajtra budu volat z Martina uz teraz sa tesim a dufam volam male k sebe ze sa to podary,teraz by sme maly ist na tu skratenu kultivaciu ale nevie vsak napisem.Svadba nic moc ale my sa vyblaznili 🙂 drzim palce do dalsieho pokusu 🙂 🙂 🙂
@anna155 ahojky, tak skratena kultivacia? daj vediet potom, ako to prebieha, my sme tiez pri 2.IUI podali žaidost, takze tiež čakame na schvalenie IVF, ale teraz skor cakame, kym to preboli a mozeme sa pustit do snaženia, tak sa drzte a hadam sa tu stretneme, ked uz budeme vsetci, ktorí o to stoja, tu - tehu!!! 😵
ahojte babenky.ako pokracujete?
tak ja po ms a v pondelok 15 den cyklu kontrolne sono pre ket
@tajas1 23.8 mame volat do Spisskej o geneticke testy,tie posleme do Martina a podla toho sa uvidi co a ako.Dufam ze to bude ok,i ked nam uz tam lekar povedal ze on nevidi proble aby sme nemohly mat aj normalne,uz sa snazime 4 roky dnes dalsia kamoska odysla na matersku,ma sice 42 rokou ale velmy im drzim palce.Ja som o tom pocula ze sa inj.pichaju len 7 az desta dni potom je odber a ide sa na to,pocula som aj o nejakom lepidle ci co.Co som bola prvy krat so msi napichala 45,tak to by ma potesilo keby ich bolo teraz menej.Ak genetika potvrdi ze nemozeme mat my dva dieta tak to len potom bude pohroma pre moju dusu,ale veri v kutiku ze to bude ok.Drzte sa.od12.8 do 26.8 mame dov.co uz sa nam ziada v kuse len makame 😎 😎 😎 😎
@mumlicek7 no už je to dobré...prvé tri mesiace mi bolo stále zle ale už je to v norme 😉 áno budeme mať dvojičky pomaly už aj nakupujem vecičky aby som toho nemala potom naraz veľa... pozerám tvoj termín to budete mať krásny darček pod stromčekom 😉 a už viete či je v brušku chlapček alebo dievčatko?
Ahojte babuľky snažilky...my bojujeme o bábo 2 roky...predtým som otehotnela prirodzene ale som potratila...máme za sebou dva pokusy, no neúspešne....dali sme si rok pokoj,našetrili peniažky a v septembri alebo v oktobri ideme na tretí pokus...🙂 držím vám všetkým palce....a zapamätajte si jedno...Pevná vôľa všetko zdolá!!!!
ahojte kocky, chcela by som sa vas spytat, ze ako to chodi v iscare, ke ds aobjednate, za ako dostanete prvu konzultaciu? ja som chodila predtym do heliosu. a je pravda, ze tam pracuje aj dr. gatova?

Dievcata, Dr. Galo je v utorky mimo iscare?