Iscare vo FN Martin. Máte niekto skúsenosti?
Ahoj, máte už niekto skúsenosti s novozaloženým centrom v Martinskej FN ?
ahojte baby, neviete mi povedat, preco by som mala absolvovat dlhy protokol pred svojim 1 IVF, ked podla vysetreni by som mala byt ok, aj ovulaciu mavam. Pred inseminaciou som 3 x stimulovala len clostilom a stale som mala minim. 4 vajka. Tak nechapem, preco ma chcu napchavat hormonmi tak dlho? 😒 A tie co ste mali dlhy protokol, ako to prebiehalo, kolko ste toho brali a ako dlho? Dakujem velmi pekne....
@trulinka Ahoj...ja som mala dlhý protokol...aby som mala ešte viac vajíčok....zo začiatku som brala tabletku...Provera a potom som začala pichať Decapeptyl a Gonal...je to cez 2 menštr.cykly ale zbehne to veľmi rýchlo...neboj sa....budeš mať aspoň väčšiu úrodu...držíííím palce!!! 😉
Dievčatá napíšte mi do správy ktorá ste bola na iui v Martine v iscare Ďakujem
@merry1001 a do akého ideš ? Ja zajtra ráno 7-8:30 h ultrazvuk 9 dc v iscare Martin 🙂 a pondelok či utorok iui podľa veľkosti fólikov
@michellevendero Tiez do iscare Martin, ale az na 12.30, na kolke IUI ides?
@merry1001 To naše prvé iui 😀
@putna
ahoj, tak uz je to jasne, v stredu zacinam stimulovat dlhym protokolom, v stredu ideme este na konzultaciu, manzelovi maju brat krv a neviem ci mne nieco budu robit. Len po telefone sme sa dohadovali. Prosim ta tebe robili nejake vysetrenia pri prvej konzultacii ku IVF?Dakujem , aby som sa vedela pripravit.... 😉
@trulinka ahoj...ja som mala 14 jednotkových vajíčok...z toho sa oplodnilo 10 čiže 10 krásnych embryí som mala no na genetickom vyšetrení som mala len tri zdravé...žiaľ neujali sa ☹ ....robili vám genetiku? ja sa teraz chystám do Lúčok...takže ešte žiadne hormóny...oddych a relax....držím ti palce...daj mi vedieť potom ako si dopadla... 🙂 😉
Je tu niektorá z Liptovského Mikuláša?
Dievčence dnes 12 dc a o 20 hodine som bola cik a na intímke úplne kopa ovu hlienu jj akoby celý bielok z vajíčka 😀 paráda, keďže ráno nás čaká prvé iui v centre iscare Martin juuu hlienik si počká na plavcov 😉
@trulinka ty nemysli na to že vám to nevyjde!....za chvíľu budeš tehotná a basta!!! treba naozaj pozitívne myslieť...mne doktor odporúčil ísť do kúpeľ...mám na to nárok a poisťovňa mi to preplatí iba minimálny poplatok budem platiť...treba všetko vyskúšať čo sa dá... 😉 držííííím ti palce....!!!! 🙂
ahojte dievčatá,chcem sa spýtať aj my ideme na IUI do IS Care v Martine,lebo ak rátam tak rátam a ak pôjde všetko tak ako má tak my to vychádza,že by nám inseminácia vyšla na budúci víkend,oni sú tam aj cez víkend či ako to tam funguje?

@merry1001 Ja som bola 3x v Martine a teraz chodim do Brna. Ja som sa s tym nejak asi vnutorne vyrovnala, takze po neuspechu som sice smutna, ale idem dalej. Kedze chcem aspon jedno dietatko tak musim pre to nieco urobit kym sa da.