icon

Iscare vo FN Martin. Máte niekto skúsenosti?

maja9
28. nov 2009

Ahoj, máte už niekto skúsenosti s novozaloženým centrom v Martinskej FN ?

stella25
3. sep 2013

@merry1001 Ja som bola 3x v Martine a teraz chodim do Brna. Ja som sa s tym nejak asi vnutorne vyrovnala, takze po neuspechu som sice smutna, ale idem dalej. Kedze chcem aspon jedno dietatko tak musim pre to nieco urobit kym sa da.

sara20
3. sep 2013

@stella25 tak klobuk dole pred tebou.si silna.

trulinka
3. sep 2013

ahojte baby, neviete mi povedat, preco by som mala absolvovat dlhy protokol pred svojim 1 IVF, ked podla vysetreni by som mala byt ok, aj ovulaciu mavam. Pred inseminaciou som 3 x stimulovala len clostilom a stale som mala minim. 4 vajka. Tak nechapem, preco ma chcu napchavat hormonmi tak dlho? 😒 A tie co ste mali dlhy protokol, ako to prebiehalo, kolko ste toho brali a ako dlho? Dakujem velmi pekne....

putna
4. sep 2013

@trulinka Ahoj...ja som mala dlhý protokol...aby som mala ešte viac vajíčok....zo začiatku som brala tabletku...Provera a potom som začala pichať Decapeptyl a Gonal...je to cez 2 menštr.cykly ale zbehne to veľmi rýchlo...neboj sa....budeš mať aspoň väčšiu úrodu...držíííím palce!!! 😉

stella25
4. sep 2013

@sara20 ale ani nie, len inu moznost nemam, viac menej som sa s tym zmierila. Po 2 nespechoch som bola na tom dost zle.

michellevendero
4. sep 2013

Dievčatá napíšte mi do správy ktorá ste bola na iui v Martine v iscare Ďakujem

merry1001
5. sep 2013

@stella25 Prosim Ta, este sa chcem spýtat, zajtra idem do iscare, chcem si podat ziadost, uz zajtra sa dozviem, ci to bude mat ten dlhsi alebo kratsi priebeh? Alebo az ked pride potvrdenie z poistovne?

stella25
5. sep 2013

@merry1001 ahoj, už zajtra, lebo podlaa protokolu máš liečbu a to ti vlastne schvaľujú v poisťovni.

michellevendero
5. sep 2013

@merry1001 a do akého ideš ? Ja zajtra ráno 7-8:30 h ultrazvuk 9 dc v iscare Martin 🙂 a pondelok či utorok iui podľa veľkosti fólikov

merry1001
6. sep 2013

@michellevendero Tiez do iscare Martin, ale az na 12.30, na kolke IUI ides?

michellevendero
6. sep 2013

@merry1001 To naše prvé iui 😀

trulinka
6. sep 2013

@putna
ahoj, tak uz je to jasne, v stredu zacinam stimulovat dlhym protokolom, v stredu ideme este na konzultaciu, manzelovi maju brat krv a neviem ci mne nieco budu robit. Len po telefone sme sa dohadovali. Prosim ta tebe robili nejake vysetrenia pri prvej konzultacii ku IVF?Dakujem , aby som sa vedela pripravit.... 😉

trulinka
6. sep 2013

@putna
A ako si teda dopadla? Kolko si mala vajicok, a doslo aj ku transferu?

putna
9. sep 2013

@trulinka ahoj...ja som mala 14 jednotkových vajíčok...z toho sa oplodnilo 10 čiže 10 krásnych embryí som mala no na genetickom vyšetrení som mala len tri zdravé...žiaľ neujali sa ☹ ....robili vám genetiku? ja sa teraz chystám do Lúčok...takže ešte žiadne hormóny...oddych a relax....držím ti palce...daj mi vedieť potom ako si dopadla... 🙂 😉

putna
9. sep 2013

Je tu niektorá z Liptovského Mikuláša?

trulinka
9. sep 2013

@putna
To ma mrzi, ze vam to nevyslo, tiez sa obavam dalsieho sklamania, po troch neuspesnych IUI by som uz dalsie sklamanie velmi tazko znasala ☹ . A preco ides do Lucok? Zistili ti nieco? Drzim ti palce do dalsieho kola. Ok, potom sa ozvem ako som dopadla.....ahoj

michellevendero
9. sep 2013

Dievčence dnes 12 dc a o 20 hodine som bola cik a na intímke úplne kopa ovu hlienu jj akoby celý bielok z vajíčka 😀 paráda, keďže ráno nás čaká prvé iui v centre iscare Martin juuu hlienik si počká na plavcov 😉

putna
10. sep 2013

@trulinka ty nemysli na to že vám to nevyjde!....za chvíľu budeš tehotná a basta!!! treba naozaj pozitívne myslieť...mne doktor odporúčil ísť do kúpeľ...mám na to nárok a poisťovňa mi to preplatí iba minimálny poplatok budem platiť...treba všetko vyskúšať čo sa dá... 😉 držííííím ti palce....!!!! 🙂

merry1001
10. sep 2013

@putna ak sa môzem spýtat. . .bola si na operacii, alebo ako sa Ti podarilo mat na to narok?

putna
10. sep 2013

@merry1001 nebola som na operácii...doktor mi povedal že mám na to nárok tak to idem skúsiť.... 😉

katika232
10. sep 2013

ahojte dievčatá,chcem sa spýtať aj my ideme na IUI do IS Care v Martine,lebo ak rátam tak rátam a ak pôjde všetko tak ako má tak my to vychádza,že by nám inseminácia vyšla na budúci víkend,oni sú tam aj cez víkend či ako to tam funguje?

putna
10. sep 2013

@katika232 ....ahoj...ak nejaký zákrok vychádza na víkend tak pracujú... 😉

merry1001
10. sep 2013

@katika232 v sobotu pracujú, v nedelu myslim, ze nie. . .

merry1001
10. sep 2013

@putna ved rozmyslam nad tym aj ja. . .ale zatial som rozmyslala len ako samoplatca. . .preto sa pytam, ze na zaklade coho by som mohla mat narok?

putna
10. sep 2013

@merry1001 že nemôžem otehotnieť....

katika232
10. sep 2013

@putna dakujem pekne za odpoved 🙂

putna
10. sep 2013

@katika232 za málo...aj na budúce... 😉

merry1001
10. sep 2013

@putna ako dlho? mas za sebou nejake IUI? kolko mas rokov?

trulinka
10. sep 2013

@putna
Dakujem, si zlata 😉 . Ano, budem sa snazit mysliet pozitivne, ved raz to predsa musi vyjst... Veru, chod do kupelov ked sa da, treba to vyuzit,. Nech sa ti dari 🙂

putna
11. sep 2013

@merry1001 no už 2 roky...mám za sebou 2 neúspešné pokusy umelého oplodnenia čo prepláca poisťovňa z toho neúspešné 2 transfery...tak na tretí pokus sa chcem riadne pripraviť....na rok budem mať 30 rokov.... 🙂