icon

Iscare vo FN Martin. Máte niekto skúsenosti?

maja9
28. nov 2009

Ahoj, máte už niekto skúsenosti s novozaloženým centrom v Martinskej FN ?

trulinka
11. nov 2013

@zuzulik85
Ano, kup si ju, tym nic nepokazis. Ten obojok ma fungovat tak, ze ked pes zasteka a teda pritom sa mu "zavlni" hrtan, to da impulz tej krabicke, co je umiestnena na obojku a ma ju na krku pes a tak krabicka zacne vydavat taky neprijemny pipavy zvuk...Napad by to mohol byt dobry, ale akosi to nefunguje. Aj to kus pipa, ale nie ked nas nufak brese, ale ked na tu krabicku manzel tukal a buchal po nej, cize urcite nestaci len stekat....No ale co sme cakali za vyrobok za 8 Eur. Tak neviem co este skusime, elektrosokom sa urcite chceme vyhnut... 😒

michellevendero
11. nov 2013

Dievčence ráno smer iscare Martin o 7-8 h ultrazvuk na 11 dc ale dnes mám tak brutálne bolesti vaječníkov, že sa obávam či fóliky nepraskli ☹ a to vo štvrtok nás čaká tretie a zároveň posledné iui och myslíte na mňa zlatíčkaaaaaa hneď ráno cca 8:30 h podáme informácie koľko fólikov a aké veľké 😉

merry1001
12. nov 2013

@michellevendero Drzim palce,do tretice to uz musi vyjst.

merry1001
12. nov 2013

Treti den po ET, nenavidim cakanie. . .☹

michellevendero
12. nov 2013

@merry1001 Ďakujem 😉 si zlatíčko 😉 jj takže na 11 dc má sliznica krásnych 9 mm a fóliky v pravom majú 13 mm a 17 mm a v ľavom až 20 mm takže dnes o 21-22 h pichnúť ovitrelle a štvrtok 13 dc o 8:30 h drahý odovzdá plavcov a ja prídem na radu o 10:15 h na tretie a zároveň posledné iui 😉

zuzulik85
12. nov 2013

@michellevendero drzim palce! len oddychuj..

zuzulik85
12. nov 2013

@trulinka no ved to, elektrosoky neuznavam ani ja..
mala by som ist pre vyplatu, ale cakam kuriera UPS.. tak neviem ci stihnem aj robotu. joj, tak sa mi tam nechce ist.. je to take ze ked len zoberiem vyplatu ohovoria ma ze som sa nezastavila na pokec. ale zas ja si s nimi nemam co povedat.. a ked sa aj sem tam prizastavim pri nich.. tak aj tak si nemame co povedat a len sa ma vypytuju ci uz som tehotna a tak.. skoro vsetci su tam madari a ja madarsky neviem.. takze aj neznasam ked som tam a oni sa rozpravaju madarsky.. aj preto sa pri nich radsej nezastavujem.. ono stale ked robi po kope veeeela zien tak ohovaranie je na dennom poriadku. maju potrebu riesit take nezmysli, a ja na to nikdy nemam naladau. a to ti ani nehovorim ze najzaujimavejsia sprava dna ktoru vzdy tie zeny riesia je, ze kto osral hajzel 😀 a to riesia pravidelne kazdy tyzden.. 2 WC pre 20 zien. no co ti poviem.. vacsina medzi 40-60r. no neskutocne ! 😀 ale zas musim ist kupit srouby, kedze muz mi doniesol 10ks za 7e ! ! ! skoro som ho zabila take drahe! no v baumaxe vraj ine nemali. nechce sa mi tomu verit, no co uz.

trulinka
12. nov 2013

@zuzulik85
No to sa ti ani necudujem , ze nerada chodis do tej roboty, a este ked su tie zeny ovela starsie a madarky, dakujem pekne......Ja mam kolegyne celkom ok, ale kvoli veducej sa mi tam nechce chodit, totiz neverim jej zaujem o mna, ona je velmi falosna a ja takychto ludi ozaj nemusim. A ked u vas v robote sa v kuse riesilo kto osral hajzel 😀 , tak u nas v zenskom kolektive zasa by clovek neveril, ako strasne sa moze hresit. Ja niesom nejaka svata, ani nahodou, ale zasa aspon tak strasne nehresim ako tam, to je proste sila, az niekedy rozum zastane, ze tie zeny su niekedy hadam este horsie ako muzi. A veru to ohovaranie, si vies predstavit ako postarky - chodia kazdy den po ludoch, su v centre diania, vsetko vidia a vsetko vedia. No hroza. A na mna tiez veduca, ze co ich nechodim castejsie pozerat a neviem co, a ja som rada, ze som na PN a nemusim tam chodit....Vcera som tam sla, kvoli tomu obojku a mame po dochodok, tak zas mam na nejaky cas pokoj, dufam. ...

trulinka
12. nov 2013

@michellevendero
drzim palce 😉

michellevendero
12. nov 2013

@zuzulik85 Ďakujem 😉 zlatíčko snažím sa úplne vegetit

michellevendero
12. nov 2013

@trulinka Ďakujem zlatíčko 😉 a prajem Ti pohodove tehulkovanie 😉

ninica
12. nov 2013

@michellevendero
Ahoj moja. Držím palce.

michellevendero
12. nov 2013

@ninica Ahoj zlatíčko 😉 Ďakujem 😉 aj Tebe držím silnooooooo päste

babatenko77
12. nov 2013

ahojte babule 🙂 ..už dlho Vás tu čitam, trulinka tebe gratulujem k tehu a držím palce, nech je všetko ok 😉 Ja som začala tiež chodiť do Iscaru, zatiaľ mám podanú žiadosť, tak dúfam, že mi to poisťovňa schváli. Kolko ste čakali na schválenie?

putna
12. nov 2013

@babatenko77
Ahoj...my sme čakali na schválenie 3 mesiace ale na druhý pokus sme nečakali... 😉 držím ti palce....bud silná a statočná....niekedy sa čaká aj menej ako 3 mesiace

sara20
12. nov 2013

@babatenko77 zalezi aku mas poistovnu.

sara20
12. nov 2013

@michellevendero nebojkaj,ver si. 🙂 🙂 🙂

zuzulik85
12. nov 2013

@babatenko77 ja som cakala 2mesiace na schvalenie, mam union

zuzulik85
12. nov 2013

@trulinka no, takze kupila som si tu kyselinu listovu, v lekárni mi dali Femibion. tak som zacala uzivat.. dakujem za radu.
inak sa mordujem so sadrokartonom v buducom satníku. len samej sa to robí na nic. hlavne ked potrebujem dvihnut 2m dlhu tabulu nad hlavu.. no neda sa to. takze zas nemozem vela pokracovat, musim pockat na muzika, ktory pride zrejme az v piatok. ach jaj. uz ho tak velmi chcem mat dokonceny.
bola som aj pre vyplatu, tak som z jednou prehodila par slov a potom som rychlo zduchla 😀 hehe
ale zas som rada ze sefova neskumala co mi je a neotravovala ma ze uz som dlho na PN. len sa spytala kedy asi prídem a ja na to ze v polke decembra cakam posledne vysledky.. no kiez by som sa tam uz nemusela vracat a potiahla by som matersku.. hmm.. tak uvidime.

trulinka
12. nov 2013

@zuzulik85
Nemusis dakovat, myslim, ze ta kyselina je dobra vec. Len tiez to netreba prehnat, len 1 tabletku denne. Velmi by som ti priala aby si uz do tej roboty nemusela viacej ist robit, ja som taka rada, ze nemusim robit postarku. Inak, do nejakej normalnej roboty by som teraz aj sla, nejake kancelarske prace, lebo ten cas sa mi velmi pomaly vlecie a aj peniaze by sa mi zisli. Ale tak som rada, ze mi aspon tato PN-ka ostane, teda dufam az tych 8 mesiacov ako je ochranna lehota.

trulinka
12. nov 2013

@babatenko77
Ahoj, dakujem pekne za prianie. Ja som cakala na schvalenie cca 2 mesiace v Unione, ale to bolo akurat v lete, tak neviem, mozno aj preto sa nejako do toho nehrnuli 😉 . Drzim palce 🙂

michellevendero
12. nov 2013

@sara20 Zlatíčkooo snažím sa veriť 😉 Ďakujem za povzbudenie 😉 silno Vám dievčence držím päste až sú čím skôr // na teste 😉

zuzulik85
12. nov 2013

@trulinka tak pise aj v popise ze 1tab denne. takze si ju davam po obede po jedle. no, blízi sa moj posledny pokus... ale ked tak rozmyslam tak za mesiac a nieco su vianoce! strasne to letí.. tento rok mi zbehol ani neviem ako.. mam pocit ze do iscare chodím len 4-5 mesiacov. a ono je to uz rok! baba s ktorou som zacala pisat tu ked som sla prvy krat na IVF tak uz porodila pred tyzdnom. strasne to letí. neboj, ubehne to aj tebe.. iank aj ja by som prijala inu robotu a PN by mi netrebalo.. no ja zas ani nie kancelariu, skor priamy predaj. predavacku v nejakom dobrom znackovom obchode. milujem predavat, milujem vseliajky tovar. najradsej by som niekde s oblecením alebo topanky. stale novy tovar, novy zakaznici a tak.. ja neznasam stereotyp v kancli.. uz som si skusila robit vselico a ten predaj ma bavil najviac. no tu je len cinan. 😝 strasne

michellevendero
12. nov 2013

Juhuuuuu zlatíčkaaaaa o 22 h som si pichlaaaaa ovitrelle a teraz už len čakať až fóliky prasknuuuu

trulinka
13. nov 2013

@zuzulik85
Veru velmi rychlo to leti. Ja som zacala chodit do Iscare v novembri pred rokom a to som si vtedy naivne myslela, ze zistia co nam je, predpisu nejake vitaminy a bum nam sa to podari prirodzene. 😝 No proste pekna rozpravka, priznam sa ked sme tam isli, na 95% som si myslela, ze nieco zistia mne a nie manzelovi, ktori ma 5 surodencov, deti sa v ich rodine robia a rodia ako na beziacom pase a vidis, nakoniec ina moznost ako IVF nebola....Tak ked pises, ze by si rada robila v predaji, ja som predtym 4 mesiace predavala sln. okuliare v optime v KE a to bola katastrofa, zasa ja na taketo niesom, ale tam bol aj problem v tom, ze to bol len taky stanok a rovno pri vchode do Optimy, cize kopec ludi tam okolo mna chodil, na zblaznenie to bolo 😀 . Predchvilou som volala Galovi do Iscare, lebo ho mam priebezne informovat ako na tom som, som mu vdacna, ze to riesime po telefone a nemusim sa trepat taku dialku do MT. Teraz v tomto obdobi ani nechcem velmi medzi ludi chodit, pomaly aj chripkova sezona zacne 😒 . A ty si mu volala, ze kedy presne KET?

michellevendero
13. nov 2013

Zlatíčkaaaaaaa ja sa tak veľmi teším na zajtra juhuuuuu posledné iui a bude Dr. Galo juj len až plavci nájdu vajka 😀

babatenko77
13. nov 2013

poisťovňu mám Dôveru, tak uvidíme koľko im to bude trvať a či mi to schvália. Dúfam, že áno 🙂 ...len mám stresy v práci, tak neviem ako to potom poriešim, aby sa nám to konečne podarilo. kolegyňu mám starú dievku, ktorá ma vôbec nepodporuje a intriguje proti mne ☹

babatenko77
13. nov 2013

@michellevendero držím palce 😉

michellevendero
13. nov 2013

@babatenko77 Ďakujem zlatíčko 😉 aj ja Ti moc držím päste a všetkým snažilkam 😉

domuska11
13. nov 2013

@babatenko77 ja mam Doveru a schvalili nam ziadost do 10 dni , zevraj im to ide najrychlejsie 🙂