Iscare vo FN Martin. Máte niekto skúsenosti?
Ahoj, máte už niekto skúsenosti s novozaloženým centrom v Martinskej FN ?
@domuska11 fakt? no ja už ju mám podanú skoro mesiac 😒
@babatenko77 ide tu aj o to aku mate diagnozu...Ide tam ako posudkovy lekar podpise lieky a pod. ja som si zavolala na infolinku Dovery, najdes ju na nete a tam mi hned povedali, ze to mam schvalene a uz aj lieky a v centre o tom este ani len netusili 🙂 skus si tam zavolat, za to nic nedas 🙂
@domuska11 mám endometriozu a PCO, doktor mi povedal, že mne to schvália bez zaváhania, tak neviem. Ale ďakujem. ty si na tom ako? myslím s bábom 🙂
@babatenko77 skus tam zavolat a povedia ti v akom je to stave 🙂 my dobre..buduci tyzden ideme na IUI 🙂 tak snad sa coskoro zadari 🙂 len my sme mali velmi zly spg. ja som uplne ok 🙂
@domuska11 tak ti držím veľmi palce, nech sa podarí hneď na prvý krát 😉 Ja ešte chvílku počkám a potom tam zavolám, ak sa mi neozvú z CARu 🙂 Aj tak chcem ísť na IVF až tak na jar. Potrebujem si doriešť veci v robote, pretože s týmito stresmi čo mám každý deň sa mi bábo nepodarí.
@babatenko77 aj ja Vam drzim palce, vsetkym snazilkam 🙂
@trulinka no ked som mu volala tak povedal nech sa objednam na 14DC ked mi pride MS. tak dnes som volala na recepciu a objednana som na 25teho na ultrazvuk a tam mi povie kedy ket. pocitam ze to bude v tom tyzdni. inak verim ti ze sa teraz ludom stranis. prave toto ze ta chripkova sezona je strasna.. ja sa tiez snazim kazdemu vyhybat.. najhorsie su tie muzove tyzdnovky. momentalne su u sefa v Presove a kedze tento tyzden nemaju tolko roboty tak im nakazal aby mu narubali drevo! tak to jaka haluz. tiez by som brala takych zamestnancov ktorym by som do popisu prace nakazala rubat drevo. tak dufam ze nedonesie domov dajaky virus. uz vidim jak sa spoti v tej zime vonku.
inak ten stanok v optime ti verim ze nic moc.. ja som doteraz pradavala hlavne v predajniach s nabytkom. V kosiciach pri kruhovom objazde je Tempo Kondela predtym v inom nabytku, aj v predajni s talianskym textilom.. a to bolo super. super kolegyne, dobra parta a celkom kludna robota.. take by som brala hned. strasne mi to chyba, taka praca a super kolektív.. no tu v tomto kraji maju ludia iny humor. je pravda co sa hovori o vychodniaroch, ze su "šaľeny" 😀 .. tu je kazdy taky vazny, akoby unudeny
Jj takže 25 miliónov plavcov pustenych v maternici snáď o 14 dní budú // plná optimizmu povzbudena milými slovami Dr. Gala Ďakujem za držanie pästiiii ste moje zlatíčkaaaa 😉
@michellevendero super, drzim paste 🙂 ja idem zajtra na sono, bojim sa ako cert :(((( a este mi asi zacina aj hrabat na hlavu, placem ako mala :((
@domuska11 Miláčik môj a čo tak plač ??? Uvidíš všetko bude ok zlatíčko o koľkej ideš až Ti vieme držať päste 😉
@michellevendero idem zajtra medzi 7-8.00, tak som zvedava co bude, ale uz riadne citim vajecniky...je mi to nejak vsetko luto :(( taky neopisatelny pocit mam :(((
@zuzulik85
Jej, tak taka robota by sa aj mne pacila, ako si mala ty. Predavat nabytok, topanky, alebo aj hracky by som brala. V optime som sa vzdy musela zastavit v hrackarstve pokochat sa 😀 ....Ale ja akosi nemam stastie na dobru pracu, od skoncenia skoly som robila len same neznesitelne roboty, velmi by som si chcela najst robotu kde by som aspon rada chodila 😉 . No dnes som sa konecne kus prebudila a zacala aj nieco robit, lebo mam pocit, ze som neskutocne zlenivela. Aspon som isla na nakup a navarila som....Este sa musim cez vikend dokopat, aby som okna umyla 😀 . No a co hovoris o vychodnaroch, poznam, ja som si vzala vychodnara a tie svadby co sa u nich robia, su najlepsie na svete, tam sa viem neskutocne vysaliet. 😎 U nas su ludia taki kus konzervativni a nevedia sa tak odviazat ako na vychode 😉 . Len ja som doma ako z divych vajec, velmi rada sa zabavam, teraz uz samozrejme nie, uz sa setrim..... 😉
@trulinka presne. vychodniarske svadby su divoke 😀 ja som mala svadbu tu ☹ takze taky stred. ani taka ta prava vychodniarska zabava, ale zas ani nuda.. je pravda ze velku zabavu robil prave parik z vychodu (moja svedkyna s priatelom) .. inak to az tak super nebolo. keby som sa vydava v ke bolo by to isto ine.. ale tak byvam teraz tu tak tu sa robila svadba. a navyse lacnejsie vyslo ubytovanie mojej rodiny tu vo VK ako keby sme mali ubytovat muzovu rodinu v KE.. za ubytovanie tam su viac ako dvojnasobne ceny.. Strasne mi kosice chybaju.. vzdy hovorim ze som "srdcom vychodniar" zijuci na juhu stredneho slovenska 😀 vychodniari su strasne hrdí na svoj kraj.. tu su ludia uplne iny. to som zbadala hned ako som sa nastahovala.
a ze si zlenivela z toho si nic nerob.. ja som uplne to iste. nic sa mi nechce.. niekdy sa stane ze cely den len prelezim pred tv.. ani neviem ako a vonku je tma..
inak v predajni hraciek by som tiez chcela rovbit.. vlaste chcem bud v hrackarstve, alebo obuvi.. tam som este nerobila. inak je super ked clovek robí co ho baví.. tu ma to len ubíja.. je tu nuda, pracu mam strasnu, kamaratov ziadnych.. raz sa vratim do KE.. ci z muzom ci bez neho.. ale dlhodobo tu nevydzim.. odkedy som sa prestahovala pred 3rokmi pribrala som 30kg ! lebo tu nemam kam vyjst. strasne.
Baby neviete ako sa volá tá porucha, čo si ju na krvných testoch priplácame? Znelo to ako Valeriana alebo niečo také. Vraj z toho mám anovulačné cykly a chýba mi progesterón a to vraj mohlo spôsobiť potrat ktorý som mala v 6tt, plod sa nevyvíjal. dík
@domuska11 ona robí utorky a robila mi prvé aj druhé iui v utorky a až teraz mi 13 dc padol na tretie posledné iui k Dr. Galoviiiii
@domuska11 jj budem na Teba myslieť a moc držať päste až máš ráno na sone krásnu sliznicu aj fóliky veľké 😉 uvidíš zajtra dobré správy, tak sa nálada zlepší 😉
@babatenko77 kasli nanu,staru dievku.nevie o co prisla.o to najcenejsie,co moze zenu v zivote stretnut.nosit svoje dieta pod srdieckom.vytuzene 9mes.byt prepojeny s pokladikom v brusku.je to ten najuzasnejsi pocit.ziadny vztah,robota,kariera toto nenahradia.
@sara20 presne tak. ešte keď som jej povedala, že idem na umelé, tak celá nasratá, že aby som si zháňala náhradu, lebo to pôjdem hneď marodiť 😠 No ani ma nehne, nech si zháňa, čo mňa potom??
@michellevendero tak na 9 DC iba jeden folikul, 12 mm, sliznica 6 mm, pravdepodebne v stredu IUI..sklama som velmi zo seba, cakala som viac vajicok a tam iba jedno...:(
Babule včera mi volali z ISCARE, žiadosť schválenááááá 🙂
@babatenko77 Ahoj ja idem zajtra na vlozenie embria do maternice.Chodime do iscare Martine.Zostalo my jedno balenie memopuru,to je hormon na stimulaciu vajicok.Ak by ti to predpisali tak by som ti to predala.Ak by si mala zaujem.Stalo to jedno balenie 71 eur ja by som ti ho dala za 50eur.Ja by som ti to aj doniesla ked pojdem do MT.
@domuska11 Zlatíčko to mi je ľúto ☹ a máš clostil ráno večer od 3 dc alebo čím stimuláciu máš ? Ja ráno večer inofolic a alchemilku denne 800 ml v termoske a celý deň po duškoch cuckam k tomu červený grep 100 % a ešte tinkturu propolisovu 20 kvapiek ráno a 20 večer skús aspoň dva cykly takto od 1 dc po ovu
6.ty den po et, skusila som test a len jedna /. ☹
@kikoakika ahojky. Ďakujem, si strašne zlatá, ale ja ešte pár mesiacov musím počkať. Potrebujem si doriešiť prácu a našetriť ešte nejaké korunky 🙂 Držím Ti palce, potom sa s nami podeľ o tú radosť 😉
@merry1001 ešte nezúfaj a nebuď netrpezlivá 😉
@michellevendero jo Clostil od 3dc-7dc, uvidim co bude v pondelok...ak sa toto nepodari, pojdem hned na dalsie a ak nie tak IVF..co uz :(
@domuska11 jj podarí sa uvidíš 😉 ivf nebude treba riešiť
@babatenko77 Ok ved to ma zaruk az do augusta 2015.Ak ho nepream tak sa ma opitaj ak budes chciet.No ja uz mam jednu radost mam 14roc yna.To mam z prveho manzelstva.moj druhy muz nemoze mat deti tak som sa na to dala.Uz sa tesim na zajtra ked my vlozia embrio.

@michellevendero Ahoj, drzim palce zajtra 🙂 len som si myslela, ze Galo robi svojim pacientkam vzdy zakrok- akykolvek, zastupuje ho aj dr. Gatova???