Iscare vo FN Martin. Máte niekto skúsenosti?
Ahoj, máte už niekto skúsenosti s novozaloženým centrom v Martinskej FN ?
@zuzulik85 Zuzi čítam, že máš v piatok vklad, veeľmi Ti držím palce 🙂 nech sa to podarí a potom budem na rade ja 😉
@babatenko77 joj, dakujem krásne.. uz to musí vyjst... a kedy mas ty? 🙂
@zuzulik85 ja ešte nemám presne určený čas, pretože ešte musíme naškriabať nejaké € a potom ideme na to. Pravdepodobne tak vo februári 🙂 Takže držím palce, vyjde to, uvidíš. Iná možnosť nie je 😉
@zuzulik85 poslala som ti <3 pre šťastie 😉
@babatenko77 jej, dakujem ti krasne za srdiecko. si zlata. s tymi euracami to poznam.. aj nam ak toto nevyjde tak mozeme zacat skrabat od znova.. neskutocne kolko penazi to stojí. joj, neviem sa dockat zajtrajsieho telefonatu od embryologicky ze ako sa rozmrazilo.. ach jaj.
@zuzulik85 veru je to dosť peňazí, preto to nejde zo dňa na deň od schválenia žiadosti ☹ Veľmi Ti držím palce, prežívam to s Tebou. Už sa teším na dobrú správu, potrebujeme ju ako soľ 😉
@michellevendero Ahoj, tak ako si vcera dopadla? Tehulka?
@babatenko77
@merry1001 ahojte.. tak dockala som sa dobrej spravy.. embryjko sa rozmrazilo dobre. zajtra idem na vkad.. no a znova 2tyzdne tazkeho cakania.. ach jaj hadam to rychlo zbehne..
@merry1001 Ahoj bola som dnes ráno sliznica 12 mm žlté teliesko v ľavo kde bol 20 mm fólik lenže poobede krv negatívna takže utros vysadiť a čakať ms a schválenie uvf
@michellevendero Tak tomu nerozumiem. . .mala si teliesko a negativnu krv? Co bolo potom to teliesko?
@zuzulik85 super Zuzi, vyjde to, uvidíš 😉 🙂
@michellevendero nevadí moja, ide sa ďalej. Hlavu hore 😉
@merry1001
@babatenko77 embryjko vlozene. bolo 100% takze sa tesim.. no hadam sa tentokrat podari.. mam taky vnutorny pocit ze by to mohlo vyjst. ale nechcem predbiehat.. urcite dam vediet.. no teraz si berem par dni "volno" od internetu.. aspon prve 2 dni .. aj sa tesim ako muzik bude znova obskakovat.. celkom si to uzivam.. milacik vodu, milacik som hladna, milacik podaj mi toto tamto.. 😀 este keby vedel napiect nejaky kolacik tak by to bol moj splneny sen.. no asi nie.. 😉
@merry1001 aj 17.7.2013 som mala teliesko a krv negatívna
@babatenko77 zlatíčko Ďakujem 😉 presne tak ide sa ďalej a budú // so štátnym koncom keďže som si dohodla konzultáciu s docentom Tomášom juhuuuu teším sa najeho nnázor
@michellevendero kde on je teraz? Uz nie je v iscare,ci?
@merry1001 svoju sro má v Martine
kocky ako pozeram kazda zachvilku budete tehu,len my stojime koli financiam.keby su prijatelnejsie ceny na tom tak by nebol problem.
Baby ahojte..my tiež zvažujeme navstivit car do martina, ste spokojné?? A financne to vychádza kolko asi cca prosím vás.ďakujem🙂 a veľa veľa šťastia vám želám, nech vám to vyjde;)
@javorinka2 ja som s iscare v martine veeeelmi spokojna. uzasní ludia tam su, krasne prostredie, ludsky pristup. .. a kolko cca??? no je to rozne.. ale cca 1200€ (+/-300)... zalezi to od veela faktorov.
@merry1001 ahoj.. no odych bol fajn.. muzik obskakoval, ale mal rezervy 😀 no a kedze som dnes na obed nechcela znova prazenicu, tak som sa musela postavit k sporaku 😀 ..inak moje pocity? jemne pobolievanie v stehnach.. to je asi vsetko. ale verim ze je to dobre, kedze pri prvych 2 neuspechoch som nemala ziadne pobolievanie... ako sa mas ty?
@zuzulik85 ďakujem za info;)

Moja hymna pre dnešok...
https://www.youtube.com/watch?v=EVeGmps6GJo