Iscare vo FN Martin. Máte niekto skúsenosti?
Ahoj, máte už niekto skúsenosti s novozaloženým centrom v Martinskej FN ?
@michellevendero aj ja mám IUI v utorok, dnes som bola v ISCARE na sone, ale nekázal mi ísť na kontrolné sono v nedelu, hned si mám pichnúť ovitrel. A kde ideš na sono?
zuzulik85 ako?
@babatenko77
@merry1001
@ninica
@michellevendero
tak baby, stale sa hráme na schovku 😖 ...nic... furt len ta jedna ciara.. asi z neho bude novy David Copperfield abo co.. dnes 14d a stale ziaden naznak.. Tak ja uz neviem.
@michellevendero ja som sex vylucila uz od stimulacie az to teraz.. ja to zvladam v pohode, ale moj muz??? hotova katastrofa! 😀 Tak ti veeeelmi drzim palce. Musí to vyjst. Ja sa stale snazim vyhybat namahavym pracam. ked citim unavu, tak si sadnem pred TV.. ale inak som sa pustila do malovania chodby, ale malujem rada, takze to nieje zataz.
@zuzulik85 ta krv bude najistejšia 😔
@babatenko77 ved hej, do pondelka uz vydrzim.. len dufam ze nebude nejaky problem. ze nebudem tehu a budu mi musiet dat vyvolavacku na kramy.. ale tak hadam nie. aspon keby tam náznak bol.. ked na to dlho čumím tak tam naznak vidim, ale ked zas zmurknem tak je tam zas len jedna ciara 😀 😀 😀 uz take prepínaky
@zuzulik85 také stavy poznám, že raz vidíš 2 čiarky, raz jednu 😀 ..teraz ninica upokojila aj mňa aj Teba 🙂 ...je to tam, určite. V pondelok sa budeme vytešovať 😉
@babatenko77 ked sa zajtra nic neukaze zoberem fixu a druhu tam dočmáram!!!!!!!!!!!! 😀 😀 ej, či bude silná ! 😀
@sisa1984 Ahoj no kontrolné sono mi bude robiť môj gyndo v nemocnici v nedeľu večer aby som zbytočne nepichala ovitrelle ak už rupli jj tak sa možno v utorok stretneme 🙂
@zuzulik85 Ty si riadne číslo, ža maľovanie och máš oddychovať a uvidíš // budú len Ťa troška miminko naťahuje až máš prekvapenie 😉 silno držím päste budú krásnevVianoce uvidíš 😉 nooo môj bude mať problém vydržať do utorka rána keďže už včera po tej informácií, že zákaz knural a dnes sa ráno tulil takže musia mužikovia naši milovaní vydržať 😀
@michellevendero pisem si s jednou babou ktorej ivf vyslo a gyn.jej zakazala sex az do 3mesiaca tehu.. a mojho na to pripravujem, a celkom sa na tom bavím, ten jeho pohlad ked mu hovorim ze "drahý..az za 3mesiace" ved pre neho je to ako cela vecnost.. Tulenie skusa stale, ale musím si ho drzat od tela. babo je prvorade.. a ja uz mam v hlave uplne ine veci ako sex. uplne sa sustredim za strsne chcem to babo. tak hadam to bude v poriadku a ja vam v pondelok oznamim super spravu. hadam to tak bude.
@zuzulik85 Určite to tak v pondelok bude ♥ máš rozkaz v pondelok len dobré správy a šup tehu vírusy 😉 nooo ten pohľad poznám zo včera hehe keď som mu oznámila zákaz a to si zober, že len od včera do utorka 😀 a kde keby 3 mesiace
@ninica
@babatenko77
@michellevendero
@merry1001
tak, podavam dnesné hlásenie. Baby, uz zacinam byt aj nervozna. Stále je tam jedna ciarka. Si neviem predstavit ze by som zacala s testovanim uz na 6ty den.. by som sa zblaznila. uz teraz testujem od utorka a stale ziaden naznak tehu, ani menstruacie. Uz sa trochu obávam. 😒
@sara20 to fakt???? takze nadej tu je? joj, ty si ma ale riadne upokojila. Uz som nevedela co si mam mysliet.. tak akurat mna musi to babo vytrapit???? najprv 2neuspesne pokusy a tredí záhadny do poslednej chvíle. ma uz ide porazit z toho. este ze v pondelok idem na tu krv. hadam ta krv nieco ukaze. je hrozne nevediet na com som.
@zuzulik85 Zlatíčko držím päste až čím skôr // vyskočia 😉
@merry1001 no ved toto toto.. ale aspon keby som hned vedela ci ano ci nie, ako v prvych dvoch pokusoch ked prisli kramy.. takto ani kramy ani pozitivny test. horsia kombinacia uz ani nemohla byt. a dnes. tak stale jedna ciarka.. ale sa mi zda ze som kusok videla aj druhu. ale neviem ci to len presvita, alebo uz škúlim. skusim dnes testnut aj po obede.. ale neviem. zajtra budem mudrejsia. osobne si uz zacinam mysliet ze to nevyslo. no pocity su hrozne zmiesane. ☹
@michellevendero
@ninica
@babatenko77
@sara20 nuz baby, stále jedna jasna ciarka ☹ zajtra uz budem hadam vediet na com som.
@zuzulik85 Zuzi nezufaj ešte. Moja mamina do 3 mesiaca nevedela, že je tehu a mala normálne aj menzes. Už netestuj, zajtra ideš na krv, tak uvidíš. neboooj 😉
@babatenko77 kiez by si mala pravdu. ja potrebujem byt tehu.. ak nebudem v praci davam vypoved a ostavam bez koruny ☹ nemienim prist totalne o zdravie v tej robote.
@zuzulik85 veríím Ti 😒 ale neboj, to že nepríšla mrcha je dobre znamenie 🙂 Mne mimochodom tiež mešká už týždeň 😝
@zuzulik85 Zlatíčko strašne moc moc Ti to prajem z celého ♥ až je zajtra hcg a ste šťastní 😉
@babatenko77 bez ivf??? meska ti?? to znie velmi dobre. to by bolo riadne prekvapenie, ze?
@michellevendero dakujem krasne. nuz zajtra sa to uz dozviem. len uz sa citim ako balon!!!!

@zuzulik85 Zuzi tak ako??