Iscare vo FN Martin. Máte niekto skúsenosti?
Ahoj, máte už niekto skúsenosti s novozaloženým centrom v Martinskej FN ?
tak.. od dnes oficialne nezamestnana :( skoda ze ta materska mi nevysla... hadam tento rok...
kočky ked idete na IUI do Iscare v ktorý den cyklu je 1 kontrolne sono? mam zasebou 5xIVF ale laka ma myslienka skusit IUI..neviem ako to chodí.diky
@zuzulik85 Neboj Zuzi, zvládnete to 😉
@tinkatinulka ahoj. tiez uvazujem nad iui.. mam za sebou 2x ivf a 1x ket.... no iui je ovela lacnejsie.. tak rozmyslam nad tym.. pouzívame darcovske spermie, takze podla mna je jedno ci ivf ci iui..
@babatenko77 a ty sa mi ako más?
...ujde to. priateľ ide na budúci týždeň na jedno preskúšanie ohľadom práce a mal by ísť robiť niekam do zahraničia. Takže už čakáme len na to a podľa toho sa zariadime kedy pôjdem na IVF
@tinkatinulka chodi sa medzi 9-11 dc,ja som bola 9,potom 12 a v ten vecer pichli pre.gnyl a za dva dni iui.
@domuska11 dakujem za info
Baby, neostal vám gonal alebo merional niektorej? Mala by som záujem. Dakujem.
Kocky, chcem sa spytat po IUI ,IVF sa dava utrogestan a berie sa do 12tt, aku nahradu teraz davaju, kedze utrogestan uz nevyrabaju??? Ja som mala este utros, tak ma to zaujima,chceme druhe mimi.
@michellevendero AHoj, tak ako? Mrcha nedosla? Cakame dnes na vysledok. . . .
@merry1001 ježiš, presne si to už nepamatam na ktory den som bola. no viem ze som neuzivala nic predtym, okrem toho vit.doplnku. a utrogestan sa mi zda ze uz 2dni pred ket som brala a potom cely cas po ket. Akurat mi hovoril ze ja nemozem uzivat lutinus. podla nalezu z hysteroskopie
joj, drzim ti silno palce!!! kolko mas mrazacikov?
@zuzulik85 Dakujem, no keby to tak vyslo. . .kazde sklamanie je hrozne. . .uz je to skoro 3,5 roka. . .co sa snazime. . .mam len troch mrazacikov. . .ked som sla prvy krat, tak lekar rozhodol, ze jedno. . .teraz rozmyslam, ci sa nespytam o dve. . .aj ked radsej by som chcela jedno. . .ale zasa radsej dve ako ziadne. . . 🙂 A ty ako? Aky mate najblizsi plan?
@merry1001 joj, ja na tvojom mieste si dam 2.. presne ako pises, radsej 2 ako ziadne. a my? no zatial sme zacali s ludovym liecitelstvom. teraz berieme matersku kašičku.. a tiez som pisala jednej pani ohladom biliniek tak skusime aj to... a hadam v lete sa podarí ist na ivf, aj ked uz uvazujem aj nad iui... kedze sme pouzivali darcu. no neviem este co prinesie tento rok.. no musime hlavne nazbierat peniazky na to.. uz sme dali druhe auto na predaj a nejake drobne by sme mali mat aj z predaja steniatok... no uvidime ako to bude, kedze som bez príjmu ci sa nam podarí nasetrit do leta. kiez by zabrali bilinky a materska kasicka a podarilo by sa prirodzene, bol by to zazrak... ale uz som o podobnych zazrakoch pocula 😀 hlavne ta materska kasicka vraj robí zázraky..
@zuzulik85 Ja na zazraky verim, tak drzim palce. . .ja uz som kdekade tiez pochodila, nacitanu vodu pila, cistec čaj, kyselinu listovu, gynex kvapky. . .odbloky a ine blbosti. . .🙂 ale verim, ze raz to vyjde. . .tu matersku kasicku mas v akej forme? kvapky, prasok, lieky. . . ?
Ja som otehotnela nakoniec prirodzene s pomocou Gynexu, ale Estrimax mi predpisali pred planovanym stykom. Mala som sliznicu len 6mm.

@zuzulik85 zlatíčkoooooo toto bolo 4 iui jj hrdosť atď ide všetko bokom lebo tá túžba mať miminko v brušku musí byť na nezaplatenie 😉 z celého ♥ Ti prajem až sa podaria čím skôr vytúžené //