icon

Iscare vo FN Martin. Máte niekto skúsenosti?

maja9
28. nov 2009

Ahoj, máte už niekto skúsenosti s novozaloženým centrom v Martinskej FN ?

michellevendero
7. jan 2014

@zuzulik85 zlatíčkoooooo toto bolo 4 iui jj hrdosť atď ide všetko bokom lebo tá túžba mať miminko v brušku musí byť na nezaplatenie 😉 z celého ♥ Ti prajem až sa podaria čím skôr vytúžené //

zuzulik85
8. jan 2014

tak.. od dnes oficialne nezamestnana :( skoda ze ta materska mi nevysla... hadam tento rok...

tinkatinulka
8. jan 2014

kočky ked idete na IUI do Iscare v ktorý den cyklu je 1 kontrolne sono? mam zasebou 5xIVF ale laka ma myslienka skusit IUI..neviem ako to chodí.diky

babatenko77
9. jan 2014

@zuzulik85 Neboj Zuzi, zvládnete to 😉

zuzulik85
9. jan 2014

@tinkatinulka ahoj. tiez uvazujem nad iui.. mam za sebou 2x ivf a 1x ket.... no iui je ovela lacnejsie.. tak rozmyslam nad tym.. pouzívame darcovske spermie, takze podla mna je jedno ci ivf ci iui..

zuzulik85
9. jan 2014

@babatenko77 a ty sa mi ako más?

babatenko77
9. jan 2014

...ujde to. priateľ ide na budúci týždeň na jedno preskúšanie ohľadom práce a mal by ísť robiť niekam do zahraničia. Takže už čakáme len na to a podľa toho sa zariadime kedy pôjdem na IVF

domuska11
9. jan 2014

@tinkatinulka chodi sa medzi 9-11 dc,ja som bola 9,potom 12 a v ten vecer pichli pre.gnyl a za dva dni iui.

tinkatinulka
9. jan 2014

@domuska11 dakujem za info

stella25
9. jan 2014

Baby, neostal vám gonal alebo merional niektorej? Mala by som záujem. Dakujem.

kathy1
9. jan 2014

Kocky, chcem sa spytat po IUI ,IVF sa dava utrogestan a berie sa do 12tt, aku nahradu teraz davaju, kedze utrogestan uz nevyrabaju??? Ja som mala este utros, tak ma to zaujima,chceme druhe mimi.

stella25
9. jan 2014

@kathy1 ahoj, nevyrábajú? Veď som ho minulé este kupovala.

kathy1
10. jan 2014

@stella25 no uz len dopredavaju, som v celom meste zohnala 1 posledne balenie, ja ho mam na upravu cyklu, tak ye ci nedavaju v centre nieco ine, ked uz nebude. Mne ho tam naordinovali, este ked sme chceli babo 🙂

trulinka
11. jan 2014

@kathy1
Ahoj, tak to neviem co druhe davaju. Ja som brala utrog. este teraz do Vianoc a v pohode som ho stale zohnala v lekarni. Iba ak od noveho roka su nejake zmeny.....

zuzulik85
12. jan 2014

@kathy1 utrogestan uz nevyrabaju??? to je mi novinka

zuzulik85
12. jan 2014

@kathy1 ja som po ivf brala lutinus a potom som presla na utrogestan.. takze mozno lutinus.. ale to sa informuj pre istotu u dokyho.. lebo mne po druhom neuspesnom ivf zistili ze lutinus nemozem.

merry1001
14. jan 2014

@michellevendero AHoj, tak ako? Mrcha nedosla? Cakame dnes na vysledok. . . .

merry1001
15. jan 2014

@zuzulik85 Ahoj Zuzi, prosim Ta, uzivala si pred KET Estrimax?

zuzulik85
15. jan 2014

@merry1001 nie. co je to? to ti doky nakazal? ci len nejake vytaminy su to.. uzivala som femibion, ale to som si sama kupila v lekarni, to je kyselina listova. odporuca sa pred otehotnením.

merry1001
15. jan 2014

@zuzulik85 nic si neuzivala pred KET? no su to nejake hormony. . .a docitala som sa, ze aby asi nedoslo k ovulacii. . .2x denne a na 14DC idem na ultrazvuk. . .zvlastne, ze ty si to nemala a ja ano. . .

zuzulik85
15. jan 2014

@merry1001 nie. mne dal len ten utrogestan 2tabl rano a 2tabl vecer.. nic ine. kedy ides na ket?

merry1001
15. jan 2014

@zuzulik85 Utrogestan mam aj doma, ale to sa uziva az neskôr, po kontrole, nie? v pondelok 27meho mam 14ty den a idem na sono. . .na KET neviem. Ty sa na ktory den bola?

zuzulik85
15. jan 2014

@merry1001 ježiš, presne si to už nepamatam na ktory den som bola. no viem ze som neuzivala nic predtym, okrem toho vit.doplnku. a utrogestan sa mi zda ze uz 2dni pred ket som brala a potom cely cas po ket. Akurat mi hovoril ze ja nemozem uzivat lutinus. podla nalezu z hysteroskopie
joj, drzim ti silno palce!!! kolko mas mrazacikov?

merry1001
15. jan 2014

@zuzulik85 Dakujem, no keby to tak vyslo. . .kazde sklamanie je hrozne. . .uz je to skoro 3,5 roka. . .co sa snazime. . .mam len troch mrazacikov. . .ked som sla prvy krat, tak lekar rozhodol, ze jedno. . .teraz rozmyslam, ci sa nespytam o dve. . .aj ked radsej by som chcela jedno. . .ale zasa radsej dve ako ziadne. . . 🙂 A ty ako? Aky mate najblizsi plan?

zuzulik85
15. jan 2014

@merry1001 joj, ja na tvojom mieste si dam 2.. presne ako pises, radsej 2 ako ziadne. a my? no zatial sme zacali s ludovym liecitelstvom. teraz berieme matersku kašičku.. a tiez som pisala jednej pani ohladom biliniek tak skusime aj to... a hadam v lete sa podarí ist na ivf, aj ked uz uvazujem aj nad iui... kedze sme pouzivali darcu. no neviem este co prinesie tento rok.. no musime hlavne nazbierat peniazky na to.. uz sme dali druhe auto na predaj a nejake drobne by sme mali mat aj z predaja steniatok... no uvidime ako to bude, kedze som bez príjmu ci sa nam podarí nasetrit do leta. kiez by zabrali bilinky a materska kasicka a podarilo by sa prirodzene, bol by to zazrak... ale uz som o podobnych zazrakoch pocula 😀 hlavne ta materska kasicka vraj robí zázraky..

merry1001
15. jan 2014

@zuzulik85 Ja na zazraky verim, tak drzim palce. . .ja uz som kdekade tiez pochodila, nacitanu vodu pila, cistec čaj, kyselinu listovu, gynex kvapky. . .odbloky a ine blbosti. . .🙂 ale verim, ze raz to vyjde. . .tu matersku kasicku mas v akej forme? kvapky, prasok, lieky. . . ?

ninica
15. jan 2014

@merry1001
Mne dali Estrimax, ked som mala nizku sliznicu, tak asi na to ti to dal.

merry1001
15. jan 2014

@ninica a otehotnela si po nom?Otehotnela si po et, ci ket?

ninica
16. jan 2014

Ja som otehotnela nakoniec prirodzene s pomocou Gynexu, ale Estrimax mi predpisali pred planovanym stykom. Mala som sliznicu len 6mm.

merry1001
16. jan 2014

@ninica Gynexu? Kolko si ho uzivala? Ten mne nezabral ☹ Po akej dobe si otehotnela?