Iscare vo FN Martin. Máte niekto skúsenosti?
Ahoj, máte už niekto skúsenosti s novozaloženým centrom v Martinskej FN ?
@katuskalis tiez mam endo 1 fazy a tiez mi to lekat po laparke odporucil, ale Galo z centra Iscare mi to vyhovoril, ze som mlada a ze je to zasah do organizmu, tak som do toho nesla.
@merry1001 no ved toto... je to silne aj na kona... ja rozmyslam, ze si to uz nedam pichnut..aj jedna kocka mi pisala, ze si dala pichnut iba jednu a to jej stacilo... tak teraz neviem...a ako pokracujes ,,,?? a snazili ste sa o babo ???
@merry1001 a kolko mas rokov ??
@katuskalis snazime sa o babo, uz som bola aj na IVF, no prve vklady neuspesne, este ma caka jeden zaciatkom aprila. . .aj tak sa mi to zdalo silne. . .mam 24 rokov 🙂 Bála som sa tých stavov - vedlajsich ucinkov, ci by som to zvladla. . .ty to zvladas v pohode?
@katuskalis
Dva roky a dva mesiace 🙂.
@merry1001 a ako dlho sa snazite ?? nooo.,mam nervy.návaly potenia... take kade čo.. už aby som to mala za sebou...zajtra idem na tu gyndu..som zvedava co mi povie dokorka... uz aby som to mala za sebou
@ninica juuj..a vidis..gratulujem... 🙂 verim, že sa aj nam podari po tích hormonoch... ☹ 😀
@katuskalis
Budem držať palce, ale na tvojom mieste by som tú liečbu ukončila.
@ninica noo..aj ja by som najradsej ale neviem ci sa to moze ??? vd uvidim co mi povie doktorka...
@babatenko77 silno drzim palce aby sa to tentokrat podarilo.
@zuzulik85 ďakujem Zuzi, veď sa ozvem. Vzhľadom, že neviem čo ma čaká, tak mám také všelijaké pocity, ale teším sa a verím 🙂
@babatenko77 to je presne to. hlavne bud pozitivne naladena 🙂
@zuzulik85 no momentálne som si veľa prečítala o OHSS a nemám z toho dobrý pocit ☹
@babatenko77 a to je čo?
@babatenko77 uf.. tak toto som nevedela.. doky mi hovoril ze mam zvysit prijem tekutin, jest vela bielkovín ale nie bryzdzu ani džus. to som citala aj na tom linku co si mi dala. ze sa dzusy nesmu..
hlavne kuracie prsia trebalo jest, tie maju viac bielkovín.. aj mi galo hovoril po odbere ze keby som mala nejake bolesti v bruchu alebo by mi bolo zle mam mu hned volat. aj o polnoci.. ze nemam utekat do nemocnice, ale mam mu volat. lebo ze jedna pacientka hned sla do nemocnice a operovali ju na vredy aj ked to vredy neboli. .. tak zrejme narazal na tuto chorobu.
@babatenko77 neboj ohss, mala som 41 vajicokma nedostala som ho 😉 tak kedy mas konzultaciu?
@katuskalis tak co Ti povedala lekarka?My sa snazime uz 3,5 roka, vy kolko?
@merry1001 hej? neviem... muz pozeral viacero inzeratov.. ponukany plat je 1600-2500 €
jazdí sa smer taliansko, takmer vsetko okrem smeru na rusko. do ruska som pocula ze nieje bezpecne ist na kamione.. zatial len obzera.. ze ma nejakych znamych co chodia na kamione tak sa ich chce popytat...

@merry1001 ahoj, hej v umelom... 1.2. som mala prvu injekciu a 28 teraz v paitok ma caka druha a potom este jedna... Decapeptyl Depot na 3 mesiace... 😢 a doporučil mi to Krivuš, lekar, čo mi robil laparoskopiu a nasiel mi endo 1 fazy.... a ty ??