icon

Iscare vo FN Martin. Máte niekto skúsenosti?

maja9
28. nov 2009

Ahoj, máte už niekto skúsenosti s novozaloženým centrom v Martinskej FN ?

zuzi20
5. mar 2014

@katika31 su aj nejake dalsie poplatky, okrem ICSI, predlzenej kult. atd, co ja viem len za to ze ti beru krv, robia sono atd.? Lebo v GF to bolo spoplatnene. A prosim ta, co stoji icsi 1-3 oocytov? dakujem

katika31
5. mar 2014

@zuzi20 konzultacia u koordinatorky 10eur..u embryologicky 10eur..za krv a ine vysetrenia sa neplati.
Icsi 1-3 ...236.50eur
4-10...346.50eur
11-15....495eur
16 a viac ...550eur
PK ...165eur.
Mrazenie...165eur
Uskladnenie na rok 84eur

KET ... 165eur

zuzi20
5. mar 2014

@katika31 no ked tak pozeram, je to skoro to iste ako v GF. Pekne... Tie 10 E poplatky myslis ze su jednorazove alebo zakazdym, ked budeme mat nejaky rozhovor... ?

zuzi20
5. mar 2014

@katika31 a ty teraz stimulujes? Kolke mas ivf?

shanis
5. mar 2014

@katika31 Ahoj, tak my sme boli v pondelok na uvodnej konzultacii a hned sme tam nechali 47 Eur. Bolo mi to divne, ked som to porovnavala s cennikom na ich stranke 😒 ...jedine som vedela presne, ze odber krvi na vysetrenie stoji 12 Eur, na to ma lekar aj upozornil a pytal sa, ci suhlasim. Potom teda uvodna konzultacia 15 Eur a hned aj vypisoval ziadost, tak to je tych 20 Eur...tak to by aj sedelo. Ale inak spokojnost s pristupom. 🙂 Uz len cakat na schvalenie poistovnou....a ide sa na to!🙂

katika31
5. mar 2014

@zuzi20 jednorazovy...

katika31
5. mar 2014

@zuzi20 ano stimulujem...dnes 10den, toto je moje prve ivf a uz teraz mam z toho hlavu v smutku

zuzi20
5. mar 2014

@shanis ahoj, tak to budeme spolu čakať 🙂 a šup sa do toho!

katika31
5. mar 2014

@shanis nechapem preco to tak zdrazeli..ved ja som este minuly rok neplatila za nic...ani za uvodne...ani za ziadost ani za krv..aku mas poistovnu? Ja som si podavala pred vianocami a vyjadrenie mi prislo cca do mesiaca..
Drzim palce...

zuzi20
5. mar 2014

@katika31 a preco mas hlavu v smutku? Kvoli tomu pomyleniu tych dni? Aj si im to povedala? A co mas dlhy protokol? Ja budem mat dlhy.

katika31
5. mar 2014

@zuzi20 kvoli tomu..aj inemu...ako sa im to vobec mohlo stat. Ved 2 dni pri stimulacii je dost dlha doba..potom mi samozrejme aj zvysili davky..Mam malo folikulov..a na 10den si myslim,ze aj dost male...
Ano dlhy protokol mam...
Hrozne ma bolieva hlava z tych injekcii...na nic sa nedokazem sustredit..zurim na kazdeho..najviac si to odnasa moje chudatko ... manzel...trpezlivo to so mnou znasa..

shanis
5. mar 2014

@katika31 Dakujem🙂...ja mam vseobecnu, tak neviem....udajne pockaju na vysledky krvi a potom to poslu do poistovne. Sestrika co mi brala krv povedala, ze vysledky budu tak za 2-3 tyzdne, tak ratam, ze to bude scgvalenie ziadosti bude trvat o nieco dlhsie asi..Aaaale co uz s peniazmi, zaplatime co treba, len nech sa podari. 😉

shanis
5. mar 2014

@zuzi20 no mozno sa aj stretneme 😉 Ja este neviem aky protokol budem mat ja...asi podla tych hormonov v krvi, vsak?

shanis
5. mar 2014

@katika31 inak to mas pravdu, to by sa im stat nemalo...ani mne to nejde do hlavy. Ako sa k tomu postavili? Aj ti to nejako vysvetlili? Neznervoznuj sa, urcite to bude OK a to zvysenie davok zaberie. Drzim palce.:-*

katika31
5. mar 2014

@shanis no nevysvetlili...
V pondelok ked mi volala koordinatorka po vysetreni...tak som jej povedala, ze sa sekli, lebo ked som tam rano bola na krv a potom na ultrazvuk...tak doktorovi diktovala 6ty den ...a mne to hned nedoslo o com hovoria..az neskor...a dnes sa k tomu vyjadrili akoby islo len o nedorozumenie...neviem nakolko to ovplyvnuje moju stimulaciu...len dufam, ze sa to napravi...mam zatial len asi 5 folikulov a velkosti od 8 do 13mm...zda sa mi to malo ...mozno sa mylim. Mozno to s tym ani nesuvisi...nejdem nikoho sudit..aj oni su len ludia a mozu byt omylni..Neviem...dufam,ze vedia co robia,dufam,ze som zbytocne neprisla o jeden pokus a o zhruba 500eur..

zuzi20
5. mar 2014

@katika31 a co si pichas? Lebo ja som v GF pichala diphereline a potom menopur+puregon, a Galo tvrdil, ze nebudeme kombinovat az 3, ze by dal len diphereline a menopur. Len aby potom bolo dost vajicok. Ja by som bola rada, keby som nemusela tolko pichat, ale aby to nebolo na ukor tych vajicok. No ja som na 10 den mala tusim viac follkov, ale nejde o kvantitu ale o kvalitu. Ta velkost je podla mna ok. Neboj to dorastie 🙂

zuzi20
5. mar 2014

@shanis no mne tiez zobrali krv, ze ked mam 1 DC. Ja som sice dnes zacala uz trochu krvacat, ale ako 1 den to este neberiem, lebo je take slabe (ja to tak mavam). Povedala som to sestricke, a ona ze vsak v pohode, ze hadam je to ok. To tie vysledky trvaju tolko dlho? To uz je pomaly jak genetika. Ja este cakam na vysledky z hematologie - 6 tyzdnov.. Tak potom ozaj az za 2 mesiace sa k tomu dostaneme. To uz budeme pomaly muškáty sadiť!

sisa1984
6. mar 2014

@katika31 Myslim že to nebude mať vplyv, ved hadam robia aj vyšetrenie hormónov...a to je dôležité ako stupaju alebo klesaju.

katika31
7. mar 2014

@zuzi20 ahoj..dnes mam 12 den stimulky..uz mam asi 4 take 17mm..plus dalsie asi 3 o cosi mensie...uz mi predpisali aj ovitrelle...kriste 25eur...tak asi v pondelok uz pojdem na odber..

katika31
7. mar 2014

Takze az v utorok mam termin...

zuzi20
7. mar 2014

@katika31 no super, do utorka este bude uroda. Mne potom v sprave po punkcii napisali neviem kolko no vela folikov, som sa cudovala, ale nakoniec som mala 13 vajicok. Asi bolo vela len drobnych. A co si si pichala/ci pichas? Ovitrelle je co? To je nieco ako pregnyl?

katika31
7. mar 2014

@zuzi20 picham si decapeptyl a menopur..
Ano ovitrelle je nieco ako pregnyl..ma zaskocila ta cena...
Ale pozitivne na tom je,ze si to mozem pichnut sama..je to pero

zuzi20
7. mar 2014

@katika31 hm tak ozaj kombinujes len dvojo injekcii...ja som mala k tomu este puregon. Ktovie ci aj tym nie je viac vajicok...Ale sak hadam vedia co robia. No tie lieky to su zaberak. Pichnes to raz a tolko penazi...Neviem, ci je pregnyl lacnejsi veru, ja som to vyberala vtedy, ked som vyberala lieky na stimulaciu.

katika31
7. mar 2014

@zuzi20 Mne raz doc.Valky v ba pichol pregnyl a platila som 5eur.
Ja by som aj kaslala na tie peniaze,keby to vyslo...
Ale ak sa to nepodari, bude ma to mrziet...clovek vyhodi 1200eur uplne zbytocne.
A naco je ten puregon?preco ti kombinovali tolko injekcii?

zuzi20
7. mar 2014

@katika31 no v GF kombinuju az troje injekcie. Najprv difereline (ty decapeptyl) a potom k tomu pridavam menopur a puregon. My sme tam tiez nechali 1500 eur a nic z toho...:( A ty si chodila aj do Blavy do iscare?

katika31
7. mar 2014

@zuzi20 ano aj tam ..na zaciatku...vtedy sme byvali pri bratislave....v lete sme prisli spat do ziliny..tak preto chodime do martina teraz.

zuzi20
7. mar 2014

@katika31 a toto je tvoje druhe ivf? kde sa ti viac pacilo?

katika31
7. mar 2014

@zuzi20 nie...moje prve...tam mi akurat stihli urobit laparku a uz sme sa stahovali... ked mi na zaciatku robil len vsakovake vysetrenia, chcel zistit preco sa nam nedari a vtedy mi aj sledoval cyklus a pichol mi pregnyl, ked mi dozrel folikul...a pacilo sa mi tam asi tak rovnako ako aj tu...az na to,ze doc.Valky mi prisiel omnoho skusenejsi a vzdelanejsi...co teda aj urcite je...a velky odbornik...ale aj Galo je v pohode.

zuzi20
7. mar 2014

@katika31 hej ved on je myslim aj zakladatel iscare v BA. Galo sa mi zda taky easy going 🙂 Niektore vysetrenia nam zamietol, ze to netreba, ze je to len zrut penazi. Aspon bol uprimny. Povedal nam, ze by nas to malo vyjst do 800 E.

katika31
7. mar 2014

@zuzi20 no mne povedal do 500eur..a uz len za lieky som a ine konzultacie som dala 500eur...tajze mam pocit,ze mierne odrbkava..