Iscare vo FN Martin. Máte niekto skúsenosti?
Ahoj, máte už niekto skúsenosti s novozaloženým centrom v Martinskej FN ?
ahojte.ako pozeram je tu kopec novych ludi,snaziliek.tak vam všetkym držkam palčeky nech vam to vide.aj my po lete ideme hopsa do toho.teraz musim najprv vodičak dat.idem pekne postupne 😉 😉 😉 😉
@janka134 ahoj, ja som na tom takisto :( prve ivf+ket neúspešné v GF a teraz sa chystáme tuná. Ty si si dala dosť veľkú prestávku...ja som bola minulý rok v novembri a ket v januari t.r. Nemám moc na čo čakať...čas letí. My už máme žiadosť schválenú, už si idem teraz v stredu pre recepty a idem na to 🙂
@babatenko77 Ahoj, tak ako?Si slubila, ze sa ozves a nic. . .
@merry1001 ahoj, tak máme 6 embrijok, zajtra idem na ET. Len mám hrozne nafuknuté brucho a všetko ma bolí 😒 AAAAAAle teším sa 🙂 Ty ako? všetko ok?
@babatenko77 ako?mala si bolesti?davali ste aj icsi-napichavanie?hadam vam to vide,budeme chodit spolu kocikovat 😉 😉 😉 😉 😉
@sara20 tak bezbolestné to nebolo, ale dalo sa vydržať. skôr teraz mi horšie, všetko ma bolí 🙂 dávali sme si aj icsi aj normálne 🙂 Ja verím že to vyjde, nič iné mi nezostáva 🙂
@babatenko77 aj si pn?
@sara20 nie, pracujem 🙂
caute baby, ja som v strese jak blazon, volala som si vysledky z hematologie a doktorka mi povedala, ze no su tam nejake zmeny, na nejake predispozicie či čo...Ze si mam prist potom pre vysledky. No hotovo, reku to mam byt cely vikend v strese... 😒 Nemate niektora skusenosť ?
@zuzi20 ja ta chapem aj mne vraveli ze to je strasne te malo zeleza delen ako mavystrasili a napokon som nasla na nete ze to je normalne ze hladina klesa a stupa a stale ma len niekmy napchavali a nic ine a aj ze male ma zle vyvinute srdiecka a same sprostosti aby si chlovek len starosti robyl a zbytocne lebo napokon je vsetko ok len pre par desatiniek cisel ked geneti je ok tak to nebude nic vazne neboj vsetko bude ok
@babatenko77 Tak ako?Zmensilo sa brusko?Kolko si si dala vlozit?
@merry1001 bruško už je lepšie 🙂 Dala som si jedno, ty sa máš ako?
@zuzi20
Ahoj ja mam dedicne zvysenu zrazanlivost krvi po ocovi a preto uz pred IVF a poctivo cele tehotenstvo si musim pichat fraxiparine na riedenie krvi...Chodim na kontroly na hematologiu...Mozno mysleli nieco taketo aj u teba. Az by to aj bolo to co mam ja, neboj sa, da sa to pichanie injekcii zvladnut, ved co by sme pre babatko neurobili 🙂 . Drzim palce nech vsetko dobre dopadne....
ziadost vypisane takze uz len cakat nase 1ivf bol dlhy protokol teraz budeme mat kratky ja mam vsetky vysledky ok taka som rada uz sa tesim
@mumlicek7
@trulinka no dievcata, takze aj ja mam to co trulinka, tu trombofiliu, ten faktor MTHFR mam zvyseny, vraj teda mierne. Ale doporucila v pripade gravidity pichat ten fraxik, ze vraj ublizit to neublizi...No budem mat malo tych injekcii, tak este toto...:( Trulinka ty si ktore hodnoty mala zvysene?

@janka134 a mali ste z mrazacika ci ste to podstupovali este raz odbery a to vsetko okolo ja vam drzim vsetky palce aby vam to vyslo a kedy mate vklad