icon

Iscare vo FN Martin. Máte niekto skúsenosti?

maja9
28. nov 2009

Ahoj, máte už niekto skúsenosti s novozaloženým centrom v Martinskej FN ?

mumlicek7
10. apr 2014

@janka134 a mali ste z mrazacika ci ste to podstupovali este raz odbery a to vsetko okolo ja vam drzim vsetky palce aby vam to vyslo a kedy mate vklad

janka134
10. apr 2014

@mumlicek7 joj my sme este len na samom zaciatku v pondelok vypiseme ziadost

sara20
10. apr 2014

ahojte.ako pozeram je tu kopec novych ludi,snaziliek.tak vam všetkym držkam palčeky nech vam to vide.aj my po lete ideme hopsa do toho.teraz musim najprv vodičak dat.idem pekne postupne 😉 😉 😉 😉

mumlicek7
10. apr 2014

@janka134 aha ja som si myslela ze už jedno ivf mate zasebou tak vypisat ziadost a sup do toho

janka134
10. apr 2014

@mumlicek7 ano 1uz mame zasebou to bolo pred 4r,a az teraz som sa odhodlala bojovat dalej

mumlicek7
10. apr 2014

@janka134 a tak to mate jedno dietatko mam tak tomu chapat

janka134
10. apr 2014

@mumlicek7 nase 1ivf bolo neuspesne

alisita
10. apr 2014

@zuzi20 my cakame na schvalenie ziadosti, v centre sme boli 2.4., ale ci ju hned odoslali do poistovne, neviem ... ale planujeme na jun/jul ... a dnes mi volali, ze vysledky z odberov su vsetky ok, len tiez menej vitaminu D .... tak mam brat vigantol

zuzi20
10. apr 2014

@janka134 ahoj, ja som na tom takisto :( prve ivf+ket neúspešné v GF a teraz sa chystáme tuná. Ty si si dala dosť veľkú prestávku...ja som bola minulý rok v novembri a ket v januari t.r. Nemám moc na čo čakať...čas letí. My už máme žiadosť schválenú, už si idem teraz v stredu pre recepty a idem na to 🙂

zuzi20
10. apr 2014

@alisita no teda, to asi bude veľa ľuďom chýbať ten vitamín D po zime! 🙂 Ja na to neberiem nič. Veď hadam vyjde slnko, tak sa budem trochu vyhrievať... 🙂

mumlicek7
10. apr 2014

@janka134 jaj no to ma mrzi ale to dost velky odstup ste mali ze 4 roky ale dufam ze vam to tento krat vyjde strasne vam drzim palce

merry1001
10. apr 2014

@babatenko77 Ahoj, tak ako?Si slubila, ze sa ozves a nic. . .

babatenko77
11. apr 2014

@merry1001 ahoj, tak máme 6 embrijok, zajtra idem na ET. Len mám hrozne nafuknuté brucho a všetko ma bolí 😒 AAAAAAle teším sa 🙂 Ty ako? všetko ok?

sara20
11. apr 2014

@babatenko77 ako?mala si bolesti?davali ste aj icsi-napichavanie?hadam vam to vide,budeme chodit spolu kocikovat 😉 😉 😉 😉 😉

babatenko77
11. apr 2014

@sara20 tak bezbolestné to nebolo, ale dalo sa vydržať. skôr teraz mi horšie, všetko ma bolí 🙂 dávali sme si aj icsi aj normálne 🙂 Ja verím že to vyjde, nič iné mi nezostáva 🙂

sara20
11. apr 2014

@babatenko77 aj si pn?

babatenko77
11. apr 2014

@sara20 nie, pracujem 🙂

zuzi20
11. apr 2014

caute baby, ja som v strese jak blazon, volala som si vysledky z hematologie a doktorka mi povedala, ze no su tam nejake zmeny, na nejake predispozicie či čo...Ze si mam prist potom pre vysledky. No hotovo, reku to mam byt cely vikend v strese... 😒 Nemate niektora skusenosť ?

mumlicek7
11. apr 2014

@zuzi20 no ja som chodila na hematologiu iba ked som cakala maleho a mala som malo zeleza a stale si myslili ze som chudokrvna a ze mam neaky zapal v sebe a to som mala drobceka v sebe jedine

zuzi20
11. apr 2014

@mumlicek7 tieto vysledky som mala ok, toto som si volala po 6 tyzdnoch na nejake geneticke, koagulačné vyšetrenia či čo. Pritom na genetike ked som bola, vsetko som mala ok. Tak ja uz neviem. Clovek si mysli, ze je prelustrovany od vrchu az po spodok, a furt sa cosi najde...:(

mumlicek7
11. apr 2014

@zuzi20 ja ta chapem aj mne vraveli ze to je strasne te malo zeleza delen ako mavystrasili a napokon som nasla na nete ze to je normalne ze hladina klesa a stupa a stale ma len niekmy napchavali a nic ine a aj ze male ma zle vyvinute srdiecka a same sprostosti aby si chlovek len starosti robyl a zbytocne lebo napokon je vsetko ok len pre par desatiniek cisel ked geneti je ok tak to nebude nic vazne neboj vsetko bude ok

zuzi20
11. apr 2014

@mumlicek7 no doktori vedia pekne postrašiť 😒 dakujem za povzbudenie 🙂 len clovek to má furt kdesi vzadu v hlave...snad prežijem do pondelka, kým mi to dr vysvetlí...

mumlicek7
12. apr 2014

@zuzi20 drzim palce aby bolo vsetko v poriatku 🙂

zuzi20
13. apr 2014

@mumlicek7 dakujem 🙂

merry1001
13. apr 2014

@babatenko77 Tak ako?Zmensilo sa brusko?Kolko si si dala vlozit?

babatenko77
14. apr 2014

@merry1001 bruško už je lepšie 🙂 Dala som si jedno, ty sa máš ako?

mumlicek7
14. apr 2014

@zuzi20 ahoj no ako to dopadlo bolo vsetko v poriatku vysvetlili ti lekari co to bolo?

trulinka
14. apr 2014

@zuzi20
Ahoj ja mam dedicne zvysenu zrazanlivost krvi po ocovi a preto uz pred IVF a poctivo cele tehotenstvo si musim pichat fraxiparine na riedenie krvi...Chodim na kontroly na hematologiu...Mozno mysleli nieco taketo aj u teba. Az by to aj bolo to co mam ja, neboj sa, da sa to pichanie injekcii zvladnut, ved co by sme pre babatko neurobili 🙂 . Drzim palce nech vsetko dobre dopadne....

janka134
14. apr 2014

ziadost vypisane takze uz len cakat nase 1ivf bol dlhy protokol teraz budeme mat kratky ja mam vsetky vysledky ok taka som rada uz sa tesim

zuzi20
14. apr 2014

@mumlicek7
@trulinka no dievcata, takze aj ja mam to co trulinka, tu trombofiliu, ten faktor MTHFR mam zvyseny, vraj teda mierne. Ale doporucila v pripade gravidity pichat ten fraxik, ze vraj ublizit to neublizi...No budem mat malo tych injekcii, tak este toto...:( Trulinka ty si ktore hodnoty mala zvysene?