Iscare vo FN Martin. Máte niekto skúsenosti?
Ahoj, máte už niekto skúsenosti s novozaloženým centrom v Martinskej FN ?
baby a ste spokojne s Iscare? co nieco nasla na MK tak ze pristup je zly...
Ja som bola velmi spokojna aj sestricky boli velmi mile hned ked sme tam prisli som mala dobry pocit a odchadzala som s pocitom ze sa nam to podari na prvy krat🙂.
@smoulinka13 od lekara potrebujes popis a vymenny listok,zober si vsetky vysetrenia..obj.ma asi tak do mesiaca.
@domuska11 dakujem 🙂
@lilinka43 a podarilo sa? 🙂 my chodime do heliosu ale rozmyslame ze 2.IVF dame niekde inde...robia v Isacare podrobnejsie vysetrenia? uz som mala 3 vklady a nepodarilo sa :(
@smoulinka13 podarilo sa🙂z trinastich vajicok zostala jedna jedina blastocysta🙂.a rozdvojila sa ale v 7tt jedno nevydrzalo ale zato mame doma malu levicu bojovnicku🙂.drzim palce nech sa vam to podari oplati sa bojovat 🙂
@lilinka43 tak super 🙂 jasne ze sa oplati bojovat...bojujem az do vitazneho ciela 🙂 ja som mala 23 vajok..z toho nakoiec ostalo 5 embryjok...
@zuzulik85 ahoj napises mi konkretne ake cajiky si pila?
@ingrid0105 momentálne som tu len na skok, ale neskôr ti odpíšem aké konkrétne pijem
@ingrid0105 takže, túto tinktúru http://www.jukl.sk/drmek-obycajny-d3-drmek/d-70...
a tento čaj http://www.jukl.sk/caj-podla-lmojzisove/d-70700/
vieš si tu vybrať čaj na všetko http://www.jukl.sk/bylinne-zmesi/c-1264/
@zuzulik85 dakujem ti velmi pekne, a ako dlho by som ho mala pit aby ucinkoval?
@ingrid0105 ono podľa mňa už po mesiaci by mohli nastať účinky. Ale zas netreba sa na to spoliehať. Sú to čaje a bylinky.. Tie pomáhajú, ale výsledok nezaručujú. Ja mám v pláne tretie ivf na jeseň, tak dúfam, že nejaký výsledok to prinesie. Od veľa ľudí som počula, že im čaje pomohli, a tinktúry tiež
@zuzulik85 vsak viem ze ich pitie sa nerovna tehotenstvu na 100 percent ale sanca je vzdy 🙂
@ingrid0105 to určite. Moja švagrina po pití čaju do pol roka otehotnela.. veď aj tabletky sa robia z výťažkov z byliniek.. A liečivosť čajíkov poznali už naše staré mamy a je to povedala by som najlacnejšia a najlepšia možnosť ako niečo robiť počas čakacieho obdobia pred ivf
Baby, čo mám urobiť aby mi lekár v CAR konečne vypísal žiadosť o IVF. Zistilo sa len, že mám anovulačné cykly, muž je úplne OK, ale ja už nechcem žiadne IUI chceme rovno IVF. S mužom sme spolu 17 rokov, ani raz som nebrala antiku a dva roky túžime po dieťatku emoticon Čo mám povedať lekárovi, aby sme vypísali už konečne žiadosť. Dík
Ahojte aj ja sa podelim o moju skusenost s iscare v martine a som sklamana kedze som ma 1ivf chodila do heliosu tak je to rozdiel o dost velky!!!v iscare nemate ani len prezliekaciu kabinku ale len zaluzie kde hned caka doktor..ale to je nic ale mam pco a vyssi sklon k ohss ale aj napriek tomu na poslednej kontrole som mala 18vajicok s tym ze aj napriek tomu mi zvysili davku menopuru zo 150 na 225 jednotiek a od pondelka som nebola na sone a v piatok bola punkcia s tym ze som sa zobudila a embriologicka mi povedala ze mam uhadnut kolko som mala vajicok?!vysledok bol ze 35!!!hned mi dali injeciu proti ohss ale aj tak som bola v noci v nemocnici. Na infuzke..a teraz sama neviem ako tp skonci ci budw ET alebo nie ale jedno viem zw v heliose sa mi toto nestalo....som znechutena a znicena :(
@annastasia22 fuu tak to si mala riadne vela ze 35 vajicok.ja som mala 13 a aj tak som mala ohss ale mne sa to rozbehlo az po vklade ked sa embryjko ujalo tak som skoncila v nemocnici ☹.a mozem sa spytat ked si bola v heliose preco si isla do iscaru?
@merry1001 mne vtety galo hovoril že to ešte len rieši aby sa to robilo aj na SR.. ale že môžem ísť do CZ kde to robia. No ja som mu povedala, že keďže na ďalšie ivf niesú peniaze, počkám pol roka a potom pôjdem. No som rada, že sa mu podarilo vybaviť tú nitru, že sa nebude treba trepať do CZ. Teraz chcem počkať ešte 2 mesiace kým sa trošku otrasieme z tej finančnej krízy a potom mu zavolam aby ma tam objednal. Po druhom neúspešnom ivf mi to galo navrhol. Keďže som úplne zdravá a aj tak sa embryjko neujalo.
@zuzulik85 To sa objednávas sama, nie Galo, ja som tam teraz volala, tak sú tam len utorky, som objednaná na 17.6 o 8.30, vstupné vysetrenie stoji 50 € a je potrebné aby sme obaja mali odporucenie od lekára. . .tak som velmi zvedavá. . .tiez sa chystám na IVF na jeden, asi niekedy v septembri. . .teraz som dostala ms na 25ty den 🙂 aspon som usetrila na testoch 🙂 inak tiez vsetko po starom. . .hladam nejaku odreagujucu dovolenku na koniec júna. . .mu uz dostal prvu výplatu? Lepsie?
@lilinka43 lebo mi to odporucila moja gynekologicka kt.tam obcas zaskakuje..takze mozem cakat ak sa ujme embrio tak sa to zhorsi?to je hroza uz teraz mi dali lieky od bolesti 3x denne🙂
@annastasia22 vraj ked sa embryo ujme ze sa to rozbehne ale kazde telo je ine.ja som zase bolesti az take nemala ja som s curanim ma problem ja som si myslels ze mam zapal mocovych ciest co je umna uplne normalne tak som iska do nemocnice nech mi nieco daju a rovno si ma tam nechali vajecniky som mala ak lopty a vela vody:-/.ale prezila som 🙂.co neurobime koli tym krpcekom🙂
Ahojte baby, dnes kontrolné sono po IVF. 7tt+2 srdiečko bije ako zvon 🙂

@domuska11 ahoj prosim ta kolko sa caka na objednanie na imunulogiu? a potrebujes tam aj odporucanie? dakujem...