Iscare vo FN Martin. Máte niekto skúsenosti?
Ahoj, máte už niekto skúsenosti s novozaloženým centrom v Martinskej FN ?
@zuzi20 No teeeda, vidis ako rychlo to ubehlo 😉 Ja som mala OPU na 13ty den. Bud v pohodke, vajka su peknucke...vikend ubehne ako voda a zase budes o krocik dalej...jupiii, tesim saaa🙂
Ano, aj ja som mala tuto poslednu injekciu a picha sa tiez do brucha. Kedy ju mas pichnut, zajtra?
Ja som pti prvom IVFku v centre v BA tiez mala antibiotika...ale vidis, prezila som to aj bez nich. 😀
Zdravim vsetky snazilky,som 9 den po ET,zo zaciatku som mala dost bolesti prs,no dnes uz skoro ziadne,je to znamenie,ze sa nemam tesit na uspech??? ☹ 😒
@eviku252 Ahoj, ja som este len 5ty den po ET, tak neviem...mna prsia zatial bolia a mam na nich aj dost vystupene zily a vlastne pocelom hrudniku. Ja by som to urcite nebrala ako znamenie neuspechu...pisem s jednou kockou a tu prsia nebolia vobec hned od zaciatku....kazda sme ina, drzim palceky, neboj...bude to OK.😉 Ja inak mam zase take divne stavy, ze hned v prvu noc po ET som mala zimnicu a velmi som sa potila...potom nic a tuto noc sa to zopakovalo opat...Ty si nemala nieco podobne?
@babatenko77 tak čítam že sa ti to podarilo!!!! gratulujem z celého srdiečka! a prajem krásne tehotenstvo a uži si to! teším sa 😉
baby, predám 2 balenia menopur ak by niekto chcel. Neotvorené. 110€. ak by niekto chcel napíšte mi poštu.
@zuzi20 no, neverím tomu že na jeseň sa k tomu dostanem.. a už aj začínam uvažovať, či chcem ☹ tak preto... ono, začínam si zrovnávať v hlave nejaké veci.. a skúsenosť s tými depresiami minulý rok, z neúspechov.. nejako ma to posunulo. A nedávno sme sa s mužom pohádali. a vo mne sa niečo zmenilo. Možno je to chvíľkové... neviem.. ale ak sa veci zlepšia.. a my budeme v pohode a budú na to peniaze tak možno to skúsime. ale nechcem už kvôli tomu ochraňovať v chladničke ten menopur a stresovať sa či sa na jeseň k tomu dostaneme. Momentále mám v hlave, že v tejto situácii dieťa nechcem... ☹ takže asi tak :(
a ty sa máš ako? čo nového?
@putna ahoj aj ja mám poisťovňu dôveru, a už včera sa nám ozvali z centra, že máme prísť v pondelok po injekcie.. tiež sme boli začiatkom mája podpisovať žiadosť a nečakala som, že to bude tak rýchlo.. 🙂
@casperka1980 fíííha....tak super....možno sa aj my dočkáme...hhehe....držííím palce....🙂
@putna a doma už máme injekcie.. 🙂 neviem, či sa mám radovať či strachovať.. okolo 15.6 mám dostať krami a začíname.. daj vedieť ked Vám schvália žiadosť..
Ahojte, mam DECAPEPTYL 10ks Exp. 09/2014 ak by ste niektora potrebovala

@shanis no ja som prave prisla uz do prace...kontrola dopadla hadam dobre, doktor nic take nepovedal,len ze v poriadku. Aj ty si mala rozne velkosti tych folikov? Ja ze 15,12, 17,19, na kazdej strane ich mam asi 5. Neviem vlastne ako najdu cas, kedy sa mozu naraz prasknut, ked maju rozne veľkosti...Mna bolia tiez prsia neskutocne, ja ich mam vzdy take citlive. Ale vacsie ze by boli, to sa povedat neda, furt tam nist nemam 😀 😀 No ty uz budes vediet vysledok, kym ja este len budem cakat...ja som taka pozadu.. 🙂