Iscare vo FN Martin. Máte niekto skúsenosti?
Ahoj, máte už niekto skúsenosti s novozaloženým centrom v Martinskej FN ?
@putna a koľko jednotiek gonalu si budeš pichať? ja 125j a potom mám ešte cetrotide, ale to až neskôr.. mňa to zachvíľu čaká.. cez víkend majú prísť krami a začíname 😒 😉
@babatenko77 tie nutri drinky si idem dnes kúpiť do lekárne.. a pila si len po 1 alebo viacej? sa normálne teším ako budem z tej vody chodiť na WC.. 😉 a to ešte budem chodiť do práce.. ale mám ju hneď pri dome.. 3 min. tak to hádam zvládnem..
@casperka1980 jeden mi uplne stacil...teraz ich nemozem ani vidiet a to mam este zo 3 kupene 😀
Ahojte babenky...v piatok som bola v Martine....dostala som receptíky na Provera,decapeptyl a gonal....už ich mám aj v chladničke... 😉 od júlovej menštr.začínam...odber by mal byť koncom augusta cca...a potom šup na vklad... 🙂
@putna
@babatenko77
práve som si dala 1 dávku... sa mi normálne ruky triasli.. 😀 .. držte palce baby, nech to výjde.. a kedy mám očakávať ohss? až ked si začnem pichať cetrotide? ako tu čítam, tak u každej to je individuálne..
@casperka1980 držím palce a prestaň myslieť na ohss....ked príde, tak pride.... Mysli na mimino 😉
@casperka1980 ...tak sa držkaj...nemysli na nič....iba na tehotenstvo.... 😀
@putna snažím sa nemyslieť na nič iné.. ale nejde to.. mám strach z toho ohss, i v práci mám teraz v júli uzávierky.. tak sa bojím ako to všetko zvládnem... Ja som strašný stresák.. 😖 😀 pijem do 4l vody a jem kopec bielkovín.. zajtra idem na kontrolu do care, tak uvidíme čo povedia.. a ty kedy začínaš?
ahojte baby, prosím vás, koľko je v ISCAR-e lekárov? dočítala som sa, že tam je len MUDr. Galo... 🙂
@casperka1980 ...ja začínam od júlovej menštr...takže od konca júla...odber bude koncom augusta....začiatkom septembra.... 😲
@putna po dnešnej kontrole mi zvýšili dávky gonalu z 125j na 150j, a od zajtra si pichám aj ten cetrotide.. a v piatok ideme na ďalšiu kontrolu.. strašne som nekľudná.. 😢 ... mám strach.... práve som si pichla vitamíny... 😀 ...
@casperka1980 neboj sa...bud kludná....za chvíľu budeš tehotná.... 😉
@putna a v utorok ma čaká opu.. sa strašne skoro unavím po tých hormonoch.. sa mi ťažšie dýcha.. som to i dr. povedala.. je to zlé?
Ahojte Babenky, ja teraz navstevujem tiez tuto kliniku len dr. Gallo, pristup na jednotku , citim sa tam ako doma, ja som v stadiu ked si cca asi o tyzden zacnem pichat injekcie, boli sme tam len raz s priatelom, a hned sme sa rozhodli, mozem len odporucit 🙂
Ahojte. Mne Iscare poradila moja gynekologička. Ja som mala krátky protokol. Pichala som si Gonal,Cetrotide a nakoniec Ovitrelle. Liečbu som zvládla dobre. Pila som 4l vody denne a jedla som potraviny bohaté na bielkoviny. Je to moje 1IVF. Som už po odbere vajíčok. Vhodné na vloženie boli len dve, ktoré sa pekne delili. Teraz som v štádiu čakania,či sa podarilo alebo nie. Vyšetreniami u mňa nič nezistili a manžel má spermie úplne v poriadku.
prosím vás, keď sa zavolá do centra na konzultáciu, za akú dobu dávajú termín, myslím tým aká je doba čakania na konzultáciu?
nam nasli darkynu tak sa tesim 😉 uz len dufat ze to vyjde
@bambinecka ahoj aj sa som od piatku v štádiu čakania.. brala som presne to čo ty.. 😉 koľký si deň po ET? držím palce..
@putna ahoj už mám za sebou transfer... 😉 drž palce..
@casperka1980 Ahoj. Dnes som 8deň po transfére. Cítim sa v pohode. Len ma pobolievajú vaječníky a kríže. Som zvedavá. Ja som si dala vložiť obe vajíčka. Veľmi si prajem dvojičky. Je to také milé. A ty si koľký deň po vklade? Ako sa cítiš? Aj ja ti držím palce! Toto je tvoje prvé IVF?
@bambinecka ja som 3 deň po et.. a testovať sa ešte nechystáš? ja by som už nevydržala.. 😀 . Je to moje 1 ivf.. mala som len 2 vajíčka a z toho mám len 1 bojovníka.. dúfam, že bude bojovať dalej.. 😉 .. strašne moc Ti držím palce..
@casperka1980 dnes 9 deň po et som začala mať špinenie. Bolia ma vaječníky a kríže. Ja dúfam,že je všetko OK. Uvidím ako sa všetko vyvrbí zajtra. Ak špinenie prejde urobím si test asi v utorok. Myslím si, že robiť test dnes a zajtra nemá význam. Podľa mňa by nič neukázal. Ozaj a na koľký deň ti robili vklad? Koľko bunkové bolo? Mne na tretí 8 bunkové. Aj ja ti držím palce nech sa to podarí a nemusíme absolvovať všetko nanovo. Podľa mňa je to dosť náročné na psychiku. A čo máš na vklad? Ja Lutinus.

@casperka1980 ahoj...ja budem mať gonal a decapeptyl....aspoň si myslím...a dlhý protokol mám preto aby som mala čo najviac vajíčok kedže mám zlú genetiku...robertsonova translokacia...držím ti palce... 😉