icon

Iscare vo FN Martin. Máte niekto skúsenosti?

maja9
28. nov 2009

Ahoj, máte už niekto skúsenosti s novozaloženým centrom v Martinskej FN ?

putna
11. jún 2014

@casperka1980 ahoj...ja budem mať gonal a decapeptyl....aspoň si myslím...a dlhý protokol mám preto aby som mala čo najviac vajíčok kedže mám zlú genetiku...robertsonova translokacia...držím ti palce... 😉

casperka1980
11. jún 2014

@putna a koľko jednotiek gonalu si budeš pichať? ja 125j a potom mám ešte cetrotide, ale to až neskôr.. mňa to zachvíľu čaká.. cez víkend majú prísť krami a začíname 😒 😉

casperka1980
13. jún 2014

@babatenko77 tie nutri drinky si idem dnes kúpiť do lekárne.. a pila si len po 1 alebo viacej? sa normálne teším ako budem z tej vody chodiť na WC.. 😉 a to ešte budem chodiť do práce.. ale mám ju hneď pri dome.. 3 min. tak to hádam zvládnem..

babatenko77
13. jún 2014

@casperka1980 jeden mi uplne stacil...teraz ich nemozem ani vidiet a to mam este zo 3 kupene 😀

putna
16. jún 2014

Ahojte babenky...v piatok som bola v Martine....dostala som receptíky na Provera,decapeptyl a gonal....už ich mám aj v chladničke... 😉 od júlovej menštr.začínam...odber by mal byť koncom augusta cca...a potom šup na vklad... 🙂

casperka1980
20. jún 2014

@putna
@babatenko77
práve som si dala 1 dávku... sa mi normálne ruky triasli.. 😀 .. držte palce baby, nech to výjde.. a kedy mám očakávať ohss? až ked si začnem pichať cetrotide? ako tu čítam, tak u každej to je individuálne..

babatenko77
20. jún 2014

@casperka1980 držím palce a prestaň myslieť na ohss....ked príde, tak pride.... Mysli na mimino 😉

putna
23. jún 2014

@casperka1980 ...tak sa držkaj...nemysli na nič....iba na tehotenstvo.... 😀

casperka1980
23. jún 2014

@putna snažím sa nemyslieť na nič iné.. ale nejde to.. mám strach z toho ohss, i v práci mám teraz v júli uzávierky.. tak sa bojím ako to všetko zvládnem... Ja som strašný stresák.. 😖 😀 pijem do 4l vody a jem kopec bielkovín.. zajtra idem na kontrolu do care, tak uvidíme čo povedia.. a ty kedy začínaš?

maryah
23. jún 2014

ahojte baby, prosím vás, koľko je v ISCAR-e lekárov? dočítala som sa, že tam je len MUDr. Galo... 🙂

nika80
23. jún 2014

@maryah vraj je tam aj doktorka, ale nás zatiaľ vždy riešil Galo.

putna
24. jún 2014

@casperka1980 ...ja začínam od júlovej menštr...takže od konca júla...odber bude koncom augusta....začiatkom septembra.... 😲

casperka1980
24. jún 2014

@putna po dnešnej kontrole mi zvýšili dávky gonalu z 125j na 150j, a od zajtra si pichám aj ten cetrotide.. a v piatok ideme na ďalšiu kontrolu.. strašne som nekľudná.. 😢 ... mám strach.... práve som si pichla vitamíny... 😀 ...

putna
25. jún 2014

@casperka1980 neboj sa...bud kludná....za chvíľu budeš tehotná.... 😉

casperka1980
27. jún 2014

@putna a v utorok ma čaká opu.. sa strašne skoro unavím po tých hormonoch.. sa mi ťažšie dýcha.. som to i dr. povedala.. je to zlé?

evita1310
29. jún 2014

Ahojte Babenky, ja teraz navstevujem tiez tuto kliniku len dr. Gallo, pristup na jednotku , citim sa tam ako doma, ja som v stadiu ked si cca asi o tyzden zacnem pichat injekcie, boli sme tam len raz s priatelom, a hned sme sa rozhodli, mozem len odporucit 🙂

bambinecka
30. jún 2014

Ahojte. Mne Iscare poradila moja gynekologička. Ja som mala krátky protokol. Pichala som si Gonal,Cetrotide a nakoniec Ovitrelle. Liečbu som zvládla dobre. Pila som 4l vody denne a jedla som potraviny bohaté na bielkoviny. Je to moje 1IVF. Som už po odbere vajíčok. Vhodné na vloženie boli len dve, ktoré sa pekne delili. Teraz som v štádiu čakania,či sa podarilo alebo nie. Vyšetreniami u mňa nič nezistili a manžel má spermie úplne v poriadku.

maryah
1. júl 2014

prosím vás, keď sa zavolá do centra na konzultáciu, za akú dobu dávajú termín, myslím tým aká je doba čakania na konzultáciu?

dina14
1. júl 2014

@maryah zalezi, kolko maju objednanych klientiek.. ja som cakala rozne - cca 3-4 dni, alebo aj dva tyzdne, raz ma vsunuli okamzite..

maryah
1. júl 2014

@dina14 to nie je zlé... ja som myslela, že tak minimálne mesiac.

dina14
1. júl 2014

@maryah nie, vobec nie.. snazia sa zaradit co najskor.. ak ides prvykrat, poziadaj o konzultaciu.. tie byvaju poobede, sedis a debatis s lekarom sama.. drzim palcek 🙂

maryah
1. júl 2014

@dina14 a ide aj partner? čo si tam mám zobrať? zdravotnú kartu od môjho gynekológa? už sme boli v inom centre a mám aj nejakú dokumentáciu od tadiaľ...

dina14
2. júl 2014

@maryah ano, aj partner, zdravotnu dokumentaciu si radsej zober.. inak netreba nic ine.. vela stastia!

santeema
2. júl 2014

@maryah mna vacsinou tiez objednali aj na druhy den, najneskôr za 5 dni...velmi som tam spokojna🙂

misaelka
5. júl 2014

nam nasli darkynu tak sa tesim 😉 uz len dufat ze to vyjde

casperka1980
5. júl 2014

@bambinecka ahoj aj sa som od piatku v štádiu čakania.. brala som presne to čo ty.. 😉 koľký si deň po ET? držím palce..

casperka1980
5. júl 2014

@putna ahoj už mám za sebou transfer... 😉 drž palce..

bambinecka
5. júl 2014

@casperka1980 Ahoj. Dnes som 8deň po transfére. Cítim sa v pohode. Len ma pobolievajú vaječníky a kríže. Som zvedavá. Ja som si dala vložiť obe vajíčka. Veľmi si prajem dvojičky. Je to také milé. A ty si koľký deň po vklade? Ako sa cítiš? Aj ja ti držím palce! Toto je tvoje prvé IVF?

casperka1980
6. júl 2014

@bambinecka ja som 3 deň po et.. a testovať sa ešte nechystáš? ja by som už nevydržala.. 😀 . Je to moje 1 ivf.. mala som len 2 vajíčka a z toho mám len 1 bojovníka.. dúfam, že bude bojovať dalej.. 😉 .. strašne moc Ti držím palce..

bambinecka
6. júl 2014

@casperka1980 dnes 9 deň po et som začala mať špinenie. Bolia ma vaječníky a kríže. Ja dúfam,že je všetko OK. Uvidím ako sa všetko vyvrbí zajtra. Ak špinenie prejde urobím si test asi v utorok. Myslím si, že robiť test dnes a zajtra nemá význam. Podľa mňa by nič neukázal. Ozaj a na koľký deň ti robili vklad? Koľko bunkové bolo? Mne na tretí 8 bunkové. Aj ja ti držím palce nech sa to podarí a nemusíme absolvovať všetko nanovo. Podľa mňa je to dosť náročné na psychiku. A čo máš na vklad? Ja Lutinus.