Iscare vo FN Martin. Máte niekto skúsenosti?
Ahoj, máte už niekto skúsenosti s novozaloženým centrom v Martinskej FN ?
Ahojte, viem že to sem nepatri, ale neostal niektorej orgalutran, alebo cetrotide?dik moc. IP
@casperka1980 ahooj, tak gratulujem, ako si na tom dnes? HCG porastlo? Daj vediet 🙂
Ahojte, začali sme chodiť do Iscaru v Martine, zistili mi protilatky a momentalne som 3 mesiace na Prednisone ale nejako nedavam velku nadej - zrejme nas caka umele oplodnenie... vedeli by ste mi povedat kolko asi budeme doplacat ak nam poistovna schvali ziadost? aby sme sa vedeli financne pripravit.. dakujem
@zuzi20 okolo 14:00 budem vedieť výsledky.. dám vedieť neboj..
HCG nad 2.000 a v piatok si idem po tehotenskú knižku... 😀 😀 😀 😀
@casperka1980 supeeer , gratulujeeem! Na kollky krat sa ti podarilo? Mne na druhe IVF.
@dina14 cauko mne ako samoplatkyni nepreplaca poistovna ani odber, za ten som v utorok zaplatila 770.-eru. ja ani neviem ako vnimama zvysnie nakladov, lebo uz si to z roku 2012 velmi nepamatam a neviem to preto porovnat. teraz si cvakam vsetko sama, ale ani to neviem porovnat, lebo predtým som nemala ziadne vajicka, tam mi dali zaplatit iba lieky a 330.-eur tusim za narkozu pri odbere. tak ti asi neporadim. ale zelam ti, aby sa to podarilo🙂)
@zuzi20 toto bolo moje 1 IVF.. i Tebe gratulujem...
ahojte baby.ktora ste mali kratky protokol?to sa zacina pichat v den 1menstrulacie.mam zacat od buduceho tyzdna.som mimo s toho. 😉
baby zacali ste niektora z ivf po chorobe hned?berem antibiotika 3dnove,mam ich do soboty a na buduci tyz.cez vikend mam dostat.mam obavy ci to niejak neovplivni lieky.v mt povedala koordinatorka,ze to nevadi. 😒
ahojte ,picham si ddcapeptyl a fraxiparin 2.den,a povedzte mi na odber krvi a sono na ten 30 az 32.druhy den sa mam objednat....ci ako...
Ahojte babenky...tak ja už od zajtra začínam...vôbec si to neuvedomujem.... 😝

ahojte baby mám HCG 189,80.. 😀