Iscare vo FN Martin. Máte niekto skúsenosti?
Ahoj, máte už niekto skúsenosti s novozaloženým centrom v Martinskej FN ?
Baby aké máte skúsenosti s krátkym protokolom? Čakáme na schválenie žiadosti a od 2. DC začíname 🙂
@johanna ja mám len tie najlepšie.. 😀 a čo konkrétne budeš brať? ja som mala gonal, cetrotide, fraxiparin a ovitrelle..
@casperka1980 Ešte neviem, čakáme na schválenie a ide sa na to. Pri tom krátkom protokole sú aj nižšie dávky? Ako si to znášala? Pozerám že sa podarilo, gratulujem 🙂
@johanna strašne som sa bála ohss syndrómu.. kontrolovala som si tekutiny do 3,5-4l, k tomu nutri drinky, a mliečne výrobky.. teraz ich nemusím... 🙂 , mala som gonal 125j, po kontrole mi zvýšili na 150j. Mala som 5 folikulov z toho 2 vajíčka. A oplodnilo sa len 1.. neviem či sú nižšie dávky..
@casperka1980 No som ja zvedavá, len ma mrzí, že Iscare mi vyše dvoch týždňov drží žiadosť. ☹ V poisťovni teda o nej ešte nevedia. Ale tak už toľko počkám 🙂 Ďakujem no som zvedavá koľko dajú mne.
@casperka1980 ake su to nutri drinky?
baby, neviem, ci viete o tom, ze dovera preplaca 100 eur za lieky ... chvalabohu aspon nieco, no nie ;) ... ja som si cez elektronicke prihlasenie poziadala v sobotu a v utorok som mala prasule na ucte
@domuska11 ked som sa prihlasila, okrem ineho je tam napravo aj tabulka Doplatky za lieky, kde kliknes na preplatit, treba tam samorejme zadat cislo uctu, kde maju peniaze poslat. Ide o obdobie od 1.6.2014, takze ak si odvtedy nejake lieky doplacala automaticky vyhodnoti sumu, ktoru preplatia, musi byt minimalne 3€ a maximalne tych 100. Urcite sa to da aj priamo na pobocke, ale ja som to robila takto... Netrebalo mi ziadne blocky. Plati to aj pre deti do 18 rokov tiez 100 €
@johanna a akú máš poisťovňu? ja dôveru.. podľa nich sa čaká najdlhšie a do 3 týždňoch nám žiadosť schválili..
@sara20 daj si cez google.. a nájdeš.. 😉 majú vysoký obsah bielkovín..
@casperka1980 Union u nich je do dvoch týždňou, ale volala som tam a ešte nič nedostali z centra takže tam je chyba ☹ čo už. Tak čakááááme 🙂
@casperka1980 a je to treba pit?ja jem mliecne vyrobky.

@putna u nas druhe, tiez posledne ;) frzim palce