Iscare vo FN Martin. Máte niekto skúsenosti?
Ahoj, máte už niekto skúsenosti s novozaloženým centrom v Martinskej FN ?
@sara20 ja som hneď na začiatku liečby pila 2x nutri drinky.. a potom už len po 1..
@casperka1980 myslis,ze to niejak ovplivnilo?v iscare nic nevraveli
ahojte, prosim vas mate skusenosti s pichanim injekcii ( s GONALOM ) dnes som zacala pichat, snad som si to dobre pichla ale ma strasne stipe v bruchu..ma to tak byt? Dakujem moc za info
Ahojte, chcela by som prejst z Heliosu do Iscaru v MT...mate niektora skusenosti s tym ze ste presli z jedneho sanatoria do druheho, musim sa odhlasit z Heliosu....Iscare je podstatne lacnejsi...neviem co mam robit ci zostat v Heliose alebo
..? Prosim podelte sa so svojimi skusenostami
..
@sobik nemusis sa odhlasovat iba donesies vsetky papiere do Iscare..určite pozitívna zmena..
Dakujem, bojim sa aby som neurobila zle, v Iscare som este nebola,nemam sajnu ako to funguje u nich...ale tuzba po babatku je stale vacsia...len preco tie hlupe peniaze zohravaju aj tu dolezitu ulohu.
@sobik tiez som chodila do Heliosu a prešla som do ISCARE-u...nelutujem ani sekundu a vyplatilo sa to na milion %...uz len dotiahnut do uspesneho konca ;) a ja som im tam nechala komplet celu dokumentaciu a v ISCARE-i mi zalozili novu kartu...personal, lekari, pristup vsetko hodnotim na 1*, takze neobanujes ;)
drzim vsetkym kockam palce
@sobik ahoj ja som tiez presla a nelutujem. v iscare je to fain, fakt su vsetci mili a prijemni a lacnejsi. a dakedy ti daju lieky aj zadara, co zostali po pacienkach, ktore ich uz nepotrebovali. ja som samoplatca, tak to viem porovnat. a este aj bonus od iscare mt moje babo🙂. ja som mala velky problem, aby sa mi vytvorili nejake vajicka a lekar mi dal sice maximum hormonov, ale zabralo to. v centre predtým sa nad tym ani nezamyslali a brali to, ze ked nebolo tak nebolo. preto ich mam rada a inde nepojdem, ani po moje druhe babo🙂.
Kočky aj idete niekdo zajtra do mt?
Ked vas tu babky citam,tak si musim zaspominat ako sme sa s mojim drahym rozhodli,ze tiez pojdeme do tohto vsetkeho,pre nasho vytuzeneho drobceka.Presne pred rokom som zacala brat lieky a injekcie,potom vyberanie vajicok a na 5 den vklad jedineho vajka.Poviem vam najhorsie nie su ani tie injekcie ako to cakanie ci to vsetko vyslo.V mojom pripade to nastastie vyslo a tak som mohla prezivat tehotenske obdobie a tesit sa na prichod naseho maleho cloviecika.Maly drobcek sa nam ohlasil na svet 19 maja tohto roku.A podakovat mozeme dr.Galovi ze sen sa nam stal skutocnostou.Preto vam to pisem aby ste sa babky nevzdavali a bojovali aj ked pridu tazsie chvile ,ale stoji to za to.Za ten krasny okamih ked sa na vas ten maly drobcek usmeje.Vsetkym vam babky drzim palceky a hlavne sa nestresujte 🙂
Ahojte baby...užívala som Proveru a teraz pichám decapeptyl...včera som mala dostať menštr. ale zatiaľ nič....môže mi meškať kvôli Provere? dakujem za odpoved
Ahojte.kocky kolky dern po vklade Vam uz test ukazal 2kolajnicky? 😉
ahojte kdp bol dnes v centre 😀
Sedela som pod telkou...červený sveter som mala.....
Baby ahojte.ani neviete ako ste ma tu všetky potešili;) zvažujem opäť podstúpiť celý kolotoč.V heliose nám robili iui.Treti pokus vyšiel avšak nastal MA v 8tt;( chcem začať chodiť do iscare..možno najviac kvoli peniazom..vraj je lacnejší a hlavne to že v heliku nás za každým riešil iný dr.;( Viete mi niektore napísať koľko tam vyjde IVF???
@tinkatinulka
@domuska11 babusky poradite?? Radšej som vás označila;)
@javorinka2 mna to vyslo spolu s liekmi okolo 1100 eur.viem,ze helios mi dal omnoho drahsi cennik.urcite odporucam iscare,su ludskejsi,citim sa tam lepsie ako v heliose..doktor je uzasny,naozaj sa snazi pomoct a aj hladat dovody neuspechu! Ja som akurat po odbere a v sobotu ideme na vklad drobcov 🙂 drzim silno,silno palce 🙂
@domuska11 veľmi pekne ďakujem za názor...Veľmi ti držím palce až je všetko ako má byť;) skúsim tam zajtra zavolať ;)

@alisita ja to tam vobec nevidim :( po 1.6 som kupovala lieky na ivf