IUI 2022
Ahojte, je tu niekto kto má čerstvo po IUI alebo ide teraz v najbližšej dobe? Ja idem zajtra. Poďme sa podporiť trochu. Na nič iné nemyslím a to ešte nechcem vedieť čo budú tie dva týždne po IUI či to vyšlo.
@nikaha aj ja cakam ze ci o tyzden a pol príde ms alebo nie …. (Foto nie je moja 🙂 )
@nikaha ďakujem 😊 aj ja tebe držím palce 🙏
@tamara1233 dakujem. Ale ja som bola iba teraz v nedelu....takze 2 tyzdne cakania mam este pred sebou. A ty daj vediet ako dopadla krv vo stvrtok...budem drzat palce🙏🙏🙏
@andrejkap123 bola si tiez na IUI?
@nikaha si zlata ďakujem pekne ,určite dám vedieť 😍 a dúfam ze aj ty o 2 týždne sem napíšeš len dobre spravy 🍀🍀🍀
@tamara1233 bolo by to super🙏🍀🍀🍀
@nikaha este nie. Ale ak to nevyslo tento mesiac tak ideme na iui prvy krat 🙂
@nikaha
@andrejkap123 dnešný 😊🙏
@tamara1233 oohhh super tesim sa! 😍😍😍
@andrejkap123 ja tomu ani nemôžem veriť ze po tom všetkom čo sme si prešli ze na prvý krát by sa podarilo 😊😊😊😍😍😍
@tamara1233 krasny test....velmi ti to prajem a drzim dnes palce. Napis ako si dopadla ale po tomto teste verim, ze to bude skvele🍀🍀🍀
@tamara1233 a cim ste si presli ak sa smiem opytat. My sa trapime uz min 2.5 roka ani ivf nevyslo....moja psychyka je v koncoch uz. Tiez by som si konecne chcela najst 2 ciarky na teste....
@nikaha napíšem jasne 🥰a ďakujem 😊 no 3 roky sa dokopy snažíme. Po 2 rokoch priateľovi zistili azoospermiu (klinefelterov syndrom) čiže neplodny . Bol potom aj na mikrochirugickom odbere spermi ale nič nenašli. Takže pre nás jedine darcovske spermie .
@tamara1233 takze teraz di bola na iui s darcovskymi spermiami?
@andrejkap123 a vy sa ako dlho snazite?
@nikaha áno
@nikaha my 2 roky asi
@tamara1233 no ako si dnes dopadla na odbere krvi?
@nikaha ešte neviem ,volali mi ze vysledky budú zajtra, že majú nejakú poruchu v laboratórium 🙈
@tamara1233 no ako? Uz vies vysledok?
@nikaha áno , hcg ze je 60 ze mohlo byt aj viac tak idem v utorok na ďalší odber
@tamara1233 gratulujem a drzim palce, nech uz len stupa.....🙏🙏🙏
@nikaha ďakujem, ešte sa ani tešiť nemôžem až keď budem vedieť ze to pekne stúpa 😇
@tamara1233 drzim palce dnes🙏
@nikaha ďakujem 😍
@nikaha Hcg pekne rastie mam teraz 328 ze 23.5 mam ísť na sono a to by už mali vidieť srdiečko 😍😍😍
@tamara1233 tak to je super....gratulujem. ja idem az v utorok na krv a dufam, ze aj ja budem mat takyto krasny testiik🙏🙏🙏
@nikaha ďakujem 🥰 verím ze budeš mat ,potom napíš 😊
@andrejkap123 ahoj. No ako? Ides aj ty na IUI?

@andrejkap123 teraz vidim aj ja...to je super....dufam, ze bude uz len tmavnuut. Drzim ti palce. Sufam, ze aj ja sa takto budem o 2 tyzdne tesit🍀🍀🍀