IUI 2022
Ahojte, je tu niekto kto má čerstvo po IUI alebo ide teraz v najbližšej dobe? Ja idem zajtra. Poďme sa podporiť trochu. Na nič iné nemyslím a to ešte nechcem vedieť čo budú tie dva týždne po IUI či to vyšlo.
@pauli_s @ilovepizza No aj ja som si dnes skusila urobit test a ničové nič 😔
nejak som to aj tusila, ze to tak bude ☹
@no_co_uz mrzi ma to, ale este nie je skoro u teba? tusim si len 10 dni po iui, to je este fakt skoro na test.
ja som dnes neskusala, mozno zajtra skusim.
pls na co sluzi clostyl?
@ilovepizza 11 den po...ale nejak sa necitim byt tehotna 😵
skusim potestovat este tiez zajtra a v pondelok zavolam do CAR, ze co a jak...
Clostyl sa berie 5 dni od tretieho dna menstruacie a vlastne stimuluje aby si mala foliky.
@no_co_uz aha.. tak to ja som nebrala.
ja som myslela, ze si bola v stredu na iui, to by stvrtok sa bral ako prvy den a teda dnes 10 den po. ci bola si v utorok? ale aj tak 11 den je tiez este skoro. ja nerada davam falosne nadeje, ale tu mi pride este skoro robit dake zavery. a to, ze sa necitis tehotna.. a kto sa citi? niekto nemusi mat o tehotenstve tusenie ani prve mesiace 🤷🏼♀️ skus otestovat este o dva dni..
Ahojte nepotrebujete niekto progestanelle 200.? Som s ba.
tak aj dnes test negat.. uz je to teda iste 😏
@ilovepizza ja som tiez skusala aj dnes a nic. uz som s tym nejako zmierena, aj pomalicky asi "citim" prichadzajucu MS...no nic. tak snad dalsi pokus u nas oboch bude uspesnejsi 😉
@pauli_s snad nam aspon ty vylepsis statistiku v skupine a podari sa aspon tebe 😀 🍀
@no_co_uz inak ms pride az po vysadeni prigesteronu, ci ako? no ja som s tym tiez uz zmierena a vlastne som rada, ze som si spravila test, lebo inak by som dufala do poslednej chvile. takto proste viem, aky je vysledok a uz ma to aspon zajtra nezarmuti.
@pauli_s aj ja ti drzim palce, nech to aspon tebe vyjde ❤️
@ilovepizza
@no_co_uz No baby, to ma veľmi mrzí, žiaľ, štatisticky to výjde tak 12 až 15%, včera som si čítala nejaký článok po anglicky a ževraj 50-60% úspešnosť je po 3 až 6 cykloch IUI. Takže uvidíme ako to bude u mňa. Každopádne, mňa včera pichalo pri ľavom vaječníku tak divne večer. Neviem čo to mohlo byť, snažím sa myslieť pozitívne. 😂
@pauli_s ano 12%, ved ja som tomu ani velku nadej nedavala, ale tak zase som dufala, ze ak by bol problem len spg u nas a teda vstrekli do mna tie najvykonnejsie spermie, tak ze sa mohlo podarit. akoze 6 cyklov IUI ani cohokolvek ineho nie som ochotna podstupit. u mna to nie je, ze dieta “aj cez mrtvoly” a vkuse do seba nieco pichat a cpat, to naozaj nie. nepotrebujem dostat kvoli tomu rakovinu o par rokov. proste vyskusam a ak nepojde, tak aspon budem vediet, ze som dala tomu sancu aj touto cestou.. 🤷🏼♀️
@ilovepizza no ja som taká že chcem 2, max. 3x IUI a potom jeden cyklus IVF a vkladať po dve embryá, to je tiež moje maximum, čo som ochotná podstúpiť.
@pauli_s tak nejak asi aj ja, aj ked ivf je u nas take este otazne, ale asi som s tym zmierena, ze to tak bude
ahojte baby. zazrak sa nekonal, krv negativna. momentalne co citim je, ze som uplne znechutena a nechce sa mi ist ani do druheho IUI, ale ako sa poznam, tak po MS ma to prejde a budem hned dohadovat termin 😃
@ilovepizza ahooj...skoda veruze, taky zazrak by sa nam obom hodil...Verim ti, ze si z toho teraz taka, ale neboj, potrva to len par dni. Nechaj si cas to vstrebat a uvidis, ze o tyzden/dva to uz nebudes vidiet tak ciernobielo a urcite budes mat chut do noveho pokusu 🙂 Nevzdavaj sa, bol to este len prvy pokus 🙂
Ja som si dnes este skusila spravit test 13DPO, negativny, takze som volala do CAR, ze na krv uz ani nepridem - a koncom tyzdna sa objednam na konzultaciu, co dalej... Dnes som si pozerala uz aj nejake videa na IVF, aj som si poplakala, ale verim, ze na konci toho vsetkeho to babatko pride 🙂 raz si stastie uz musi sadnut aj na nas
@no_co_uz
@ilovepizza Áno baby raz to príde, určite! Nebojte sa ❤️😭
@no_co_uz takze tu krv nemusi clovek absolvovat? som myslela, ze ano, kvoli 100% potvrdeniu.
no ja som sa uz na konzultaciu objednala na buduci tyzden, tak uvidime.. a ty uz teda ivf pojdes?
ja som si poplakala aj piatok aj vcera, dnes som to uz dako vstrebala, len teda to znechutenie prislo.. ale ano, som na zaciatku, uvidime, ako to bude
@ilovepizza uvidime, ale myslim si, ze ano
A tu krv, nie je to povinne a v podstate, ked uz viem, ze nic z toho tak aspon si usetrim cestu
@ilovepizza Ja som mala včera (4 PO) v noci také pichanie v ľavom vajecniku, dosť výrazne. Inak neviem, necítim sa nijak zvláštne, dnes som zažila navyše veľký stres, môj kocúr spadol z okna, dolámal si nohu, pohádali sme sa s priateľom, tak dúfam, že to celej situácii neublíži. Lebo to bol enormný stres. 😭 Budem sa snažiť to vydržať a netestovať. Mám ísť na test 13.7. čo je streda, možno to skúsim v pondelok 11.7. Už dva dni som mega nervózna, neviem či je to z progesteronu alebo PMS. 😂🙁
@pauli_s och moja.. uplne si viem predstavit, aky stres si musela zazit. 😳. dufam, ze s priatelom ste uz ok a kocur, ze sa z toho cochvila dostane. viem, ze ta cela ta situacia stresuje, ci sa nieco neudialo, ale pokial sa da, skus sa dat do pohody. ja verim, ze takto skoro po IUI ani takyto stres nic nesposobi, nakoko vajicko teraz len plava niekde medzi vajickovodom a maternicou. skus sa dat do pohody a zamestnat si hlavu niecim prijemnym. lebo nevieme zmenit co bolo, iba ovplyvnit, co bude ❤️
a nervozita asi z hormonov. ja som brutal stekala po kolegoch, ale ma aj dost vytacali 🤪
@ilovepizza rozmyslam, ze by som si nechala volne leto, bez stresov. nejak este niesom rozhodnuta
@pauli_s ako sa mas?
@ilovepizza
@no_co_uz No ahojte baby, kocúr je našťastie ok, už začal jesť, piť. Noha síce polámaná a má predpísaný kľudový režim, ale neviem ako to zabezpečiť, keďže je živý dosť 😂 Ja som dnes 7 deň po IUI a necítim sa nijako. Až na to, že mám úplne svoju typickú PMS ublíženú náladu. Prsia ma nebolia. Sem tam ma pichne v ľavom vaječníku. Ale necítim sa nejak tehotne alebo čo. Ale tak je to skoro ešte na nejaké súdy, že ako to dopadlo. Asi ani testovať nebudem. Jednoducho pôjdem na krv a hotovo.
@pauli_s jasne, to je asi najlepsie, aj ked mne celkom dobre padlo, ze som vedela dopredu, ze co a ako.. takze aj po druhom IUI asi budem testovat, nech sa pripravim na vysledok.
podla mna tehotenstvo a PMS maju velmi podobne znaky, takze to clovej naozaj nevie, ze o co sa jedna.
som rada, ze kocur sa ma dobre a drzim ti palce ☺️
@no_co_uz jasne, IVF by som asi tiez teraz nesla, skor jesen/zima sa mi zdaju viac ok..
@ilovepizza
@no_co_uz Baby, dnes 9 deň po IUI, ráno o stvrtej som sa zobudila na zreteľné pichanie v strede podbruška, trvalo to niekoľko minút a bolo to naozaj silné a intenzívne. Včera večer som sa úplne z ničoho nič dva krát po sebe pogrcala. 🙏🏻🫣 mám tamý pocit zrazu že to vyšlo. Asi v pondelok predsa len urobím test. Držte mi palce!

Ahojte mám progestanelle. Ak by náhodou niekto potreboval .som s ba. Napíšte