IUI 2022
Ahojte, je tu niekto kto má čerstvo po IUI alebo ide teraz v najbližšej dobe? Ja idem zajtra. Poďme sa podporiť trochu. Na nič iné nemyslím a to ešte nechcem vedieť čo budú tie dva týždne po IUI či to vyšlo.
@sim890 u nás je to trošku komplikovanejšie... ja už 2 detičky mám...len s odstupom času si to prajem ešte raz celé zažiť. Problém s otehotnenim som nemala,len po 2.porode mi robili 2x kyret,keďže ten prvý úplne pokazili...☹️ Preto sme chceli skúsiť aspoň IUI,lebo ďalšej hysteroskopie sa obávam,síce odvtedy som ju už raz podstúpila,ale neúspešne... Takže sme sa s mužom zhodli,že celý ten proces s umelým oplodnenim nie je pre nás a vyskúšam ešte raz tu hysteroskopiu a budem sa modliť, aby mi to nepoškodili ešte viac ako je a dúfať, že sa potom podarí prirodzene 🙏
@sim890 no vidíš! A ty si už hádzala flintu do žita!🤭 zajtra to už budeš mat čierne na bielom, bez špekulácii či loveni duchov ☺️ Ja mám stále sem-tam menštruačné bolesti a prsia veľmi mierne citlivé. Inak mi nieje nič… práveže som viac v pohode ako keď mávam obyc PMS 🫣 ale… teraz človek neviemco je čo, keď mame v sebe rôzne “lieciva”… ty a príznaky ako?☺️
@e_key2021 no stále som ale nejak skeptická, strašne chcem, aby to vyšlo, ale je tam veľký strach, že zasa nič 🤷 už sa musím smiať sama na sebe 😂 no presne ja mám tiež ako keby menštruačné bolesti, ale nie stále a prsia mám pocit, že pár dní dozadu boli oveľa viac citlivejšie ako sú teraz a cca týždeň dozadu sa mi urobilo na tvári dosť vyrážok ale teraz mám úplne čistú tvár 🤷😂a spozorovala som teraz posledné asi 2-3 dní že mi je vždy večer zle (žalúdok a hlava) a dnes mi je už od obeda, ale to môže byť zasa únava, zmena počasia atď. nepripisujem to vôbec nejakým príznakom...
Tebe držím silno palce nech to vyjde🥰😊
@sim890 ďakujem ti veľmi pekne, ale rovnako silno držím palce a myslím na teba aj ja!!!🥰🫶 zajtra daj určite vedieť ako si dopadla. Budem netrpezlivo čakať 🫣 …ja už za ničím nehľadám nič, lebo všetko môže a nemusí byt príznak, takze sa na to kaslem a uvidím… momentálne som so všetkým vysporiadaná, aj keď v kútiku srdca dúfam, že to bude pozitívne, ale úprimne… neverim 😏 krásne sny a zajtra najkrajší deň želám!❤️
@e_key2021 no ja som robila teraz test ešte večer, lebo môj muž mi vkuse opakuje, že ty si určite tehotná 🙄(neviem ako na to prišiel), ale bol samozrejme negatívny, takže úprimne nemám vôbec očakávanie 😐 aj keď ma to bude veľmi mrzieť, lebo už tak skoro sa u mňa nebude dať nič podstúpiť...aj tak čo už...zajtra dám určite vedieť 😊 krásny večer ešte prajem a ďakujem za všetko 🥰😊
@sim890 ahoj, dofrasa! 😔 úprimne ma to mrzí… Vyzeralo to tak nadejne! Nepomohli ani moje myšlienky, ktoré som k tebe intenzívne posielala 🫶 keď nie teraz, raz určite!!! Hoci viem, že cítiš veľké sklamanie a asi aj rezignáciu, ale Idete skúsit ešte další mesiac, či radšej zvolíte oddych?
@e_key2021 no môj už veľmi do toho nechcel ísť, ale ani nebude možné teraz niečo absolvovať, pretože muža odvolali od septembra bude na 7 týždňov v Liptovskom Mikuláši, bude doma iba cez víkend, takže bude pauza a zatiaľ si rozmyslim/e čo ďalej, sama neviem čo robiť, do IVF som.velmi nechcela ísť
Tebe stále posielam pozitívne myšlienky aby ti to vyšlo, daj potom vedieť 😊
@sim890 ďakujem pekne, ale u mna to je asi tiež passe, lebo pocity a bolesti už nemám žiadne, akurát sa mi MS nespustila asi len vďaka progesteronu čo mám brat ešte dva dni… kiežby som sa mýlila, ale neverim… určite dám ale vedieť… ale tiež už teraz viem, že v septembri si dáme pauzu, lebo budem mat v práci masaker a nemá zmysel si ťažké obdobie ešte viac komplikovať, keď ani podmienky na prípadný začiatok tehotenstva nebudem mat ideálne… tak asi to skúsime prirodzene 🤭 toto manažovanie je hrozné… keď si predstavím, že niekto má babo po romantickom večeri a my tu takto bojujeme, tak sa uspokojujem len tým, že asi tam hore kdesi ktosi vie, že nás môže týmto skúškam vystaviť… ☺️ Tak… hore hlavku, nás čas iste príde a verím, že už čoskoro ❤️
@e_key2021 si zlatá, práve tieto slová som potrebovala počuť lebo som dnes asi na 10 minút stratila hlavu a nadávala na celý svet🙈😂,ďakujem ti za tieto slová ♥️ ja tiež budem mať dosť toho v práci,nový školský rok dá vždy zabrať, tak tiež bude pre mňa najlepšie keď dám pauzu...a ono pocity podľa mňa ani nemusíš mať, joj bodaj by ti to vyšlo...inak ja som dostala vždy menzes aj napriek progesterónu (užívala som ho dlhodobo) až na tento raz kedy ju stále nemám, ale vysadila som ho tak už aby prišla a aj rýchlo odišla 😂
@sim890 vôbec nemáš zaco ďakovať, nato sme tu, aby sme sa trosku podržali a fakt, že na tej lodi sme spolu a nie si na to sama, je prosto nemenný ☺️❤️🫶 dnes som si aj ja spravila test a mohli by ho pokojne použiť ako ukážku ultra negatívneho testu 😏 takze zhasla u mna aj ta nainaivnejsia nádej…. Nevadí, ideme ďalej ☺️ Tento mesiac sa sústredím na prácu a potom uvidíme… musím to prepočítať ako to vychádza🤣, lebo leto bolo fajne pokojne obdobie, ale zase sa to septembrom začne komplikovať… ty teda, ak som dobre vyčítala, učíš ☺️ Ja robím vo verejnej správe… takze úspešný začiatok školského roka želám a kedykoľvek budeš chcieť pokecať, som tu ☺️🫶
@sim890
@e_key2021 baby,tak to mi ľúto,že ani vy nemáte pozitívne správy. Ako je to ťažké sa rozhodnúť čo ďalej... Celý ten proces s umelým oplodnenim je psychicky veľmi náročný (a možno aj fyzicky pri tých dávkach hormónov) a hlavne s nejasnym koncom. Dosť aj záleží na prístupe lekára, sestriciek a kliniky ako takej... Ja som z tej mojej sklamaná...na schvál som si vybrala takú menšiu, že však nebudú ťa brať ako číslo, bude to tak kludnejsie,všetko vysvetlia,lekár si ťa bude pamätať... Ale nič z toho som tam nezažila. To isté mam teraz dilemu,že vybrať správnu kliniku na hysteroskopiu.
Prajem vám,nech sa správne rozhodneme a čoskoro nech držíte v náručí svoje dieťa.
@krisk3 oficiálne by som mala ísť na krv v utorok, ale vzhľadom na to, že dnes som bola jasný negatív, tak nedúfam naivne v iný koniec…. Ďakujeme za súcit, je to take smutnejšie, ale musíme ísť ďalej! ☺️ Ja chodím do Heliosu v MT a som spokojná, ako s komunikáciou, prístupom, starostlivosťou… meniť iste nebudem a keby mám ísť cestou IVF, tak volím ich, lebo si získali moju dôveru a verím, že práve oni z nás spravia s manželom rodičmi 🥰 tak nám baby prajem čo najkrajšie prežite dni do toho úplne najnadhernejsieho, keď negatív vystrieda pozitív ☺️❤️🫶
@sim890 ahoj, krv som mala naplánovanú na včera 30.8., čo bol 17-ty deň od IUI. Ale už v piatok mi bolo jasne, že nič z toho a v pondelok som si ešte raz spravila test, či sa má zmysel trepať až do Martina. V utorok ráno som im volala, že mám negativny test, že si dávame s manželom mesiac pauzu a ozvem sa. A ako sme telefonovali, tak som dostala MS 🤣 takze chvalabohu som sa ani netrepala na krv, lebo zatiaľ nie som taká naivná a zúfalá, aby som sa presviedčala, že zo snehobieleho testu by bola zrazu super pozitivna krv ☺️ A predpokladám, že tehotná žena citi, že je tehotná, ja som necítila nič… iba pocit prázdnoty, ale zároveň vyrovnanosti a chuti ísť ďalej… pozdravujem 🫶
@sim890 och, tak aspoň budeš mat v ďalšej veci jasno ☺️ Som nevedela, že aj “v proce” to môžu stopnúť… tak ju absolvujes a opäť budeš bližšie k vytúženému zázraku ☺️ U mna sa nič nezmenilo, mesiac pauza, akurát končím MS, ktorá bola po 22 rokoch nebolestiva, ale zato podstatne silnejšia 😨 takze tie lieky akýmsi spôsobom zasiahli telo, tak teraz ho nechám vydýchnuť. Ty sa máš dobre okrem nečakaného vyšetrenia? ☺️
Ahojte dievčatá. Za pár dní ma čaká IUI. Hľadala som teda nejaké skúsenosti a podobne. Až som sa ocitla v tejto diskusii. Ako ste dopadli ? Boli ste ďalšom IUI, respektíve na IVF ? Podarilo sa niečo z toho ? 😌
@martina357777 3x IUI a bez úspechu, jedno slabucke biochemické tehotenstvo, inak nič. Teraz 1. IVF a tiez bez úspechu lebo sa nám nejako pomaly vyvíjali embryja tak nemali ani čo mraziť…. V lete plánujeme 2. IVF…
@martina357777 mne vyslo prve IUI 🙂 som v 13tt . Drzim palce
@elli333 Super, gratulujem 😍 to ma veľmi potešilo. Dúfam, že aj na nás sa už konečne usmeje šťastie a vyjde to. Ak sa môžem spýtať, aký ste mali problém ? My máme problém iba so spermiogramom.
@e_key2021 to ma mrzí. Snáď to vyjde. Budem držať palce. Určite raz príde rada na každú z nás ☺️
@martina357777 tiez sme mali len so spermiogramom problem, teratozoospermia ,ale aj vek lebo ja mam 38 cize aj kvalita vajicok bola slaba uz. Velmi drzim palce,kedy to mas ? 🍀
@elli333 ďakujem 🥰.. presne tuto “diagnózu” má aj môj manžel. Preto veľmi dúfam, že práve toto by nám mohlo pomôcť, lebo už som zúfalá. V stredu o týždeň idem na folikulometriu. A potom sa uvidí presný dátum. Môžem sa ešte spýtať ? Peogesteron sa berie hneď ododňa zákroku ? Na čo sa vlastne berie ? Este som o tom nedostala žiadne info. Iba tu som sa o tom dočítala ☺️
@martina357777 progesteron ti presne vypocitaju ,ze kedy mas zacat brat. Musi to totiz byt az po ovulacii. Mne napriklad robili IUI ked som este mala folikul neprasknuty a progesteron som zacala vkladat tusim o dva dni ...v stredu bolo IUI a v piatok som zacala vkladat, ale to ti presne vyrataju. Podpori to uhniezdenie oplodneneho vajicka a vcasne tehotenstvo. Je ho beriem este doteraz 😊

@sim890 och, tak to ta čaká veľká zmena😳 ale aspoň si zamestnáš myseľ ☺️ Ja som ešte ani nestihla ísť na dovolenku 🤣 a s prichádzajúcim septembrom to je už asi passe😟 tak teda… príjemný návrat do pracovného kolotoča a piseme si!😎