IUI a 1% normálna morfológia spermií
Ahojte spolubojovníčky 😊, rada by som zistila koľkým z vás vyšlo IUI pri zlých výsledkoch spermiogramu. Čaká nás konzultácia v centre asistovanej reprodukcie, tak by som rada mala prehľad, aj ako dlho trvalo kým ste podstúpili prvé IUI. Zároveň by som sa chcela spýtať, či sa Vám podarilo výživovými doplnkami zlepšiť morfológiu, ak áno, čo vám pomohlo, pekný deň. 😊
@babo44 tak asi lepsiu ako my 🙂 neboj, vyskusajte to a uvidite 🙂 drzim palce
Dobrý deň môžem sa spýtať vyšlo vam umelé oplodnenie aj s morfologiou 0 a počtom spermií 6.mil..manzel mal zlý spermiogram verím že sa nájde niekto kto si tým prešiel a dá nám nádej že to môže vyjsť.
. budem vďačná od srdiečka ak sa mi niekto ozve
@fenakova
@wierocka1 aktuálne som 4+4tt s posledným embryom (2ivf, celkovo piaty vklad) a na sone už gestacny vak, takze aj zázraky sa deju, hoci môj manžel ma 0% celkovo morfológiu, pár schopných kúskov tam predsalen embryolog našiel. 0% neznamená nutne, ze 100% objemu je nafigu, len celkovo percentuálne to je 0
@bibkapipka ahoj, môžem sa opýtať, ako ste pochodili celkovo ? Ďakujem
@katik22 ahoj, podarilo sa nam po pol roku uzivania vitaminov otehotniet prirodzene 🙂
@bibkapipka ďakujem za odpoved 🙂 a tesim sa s vami
@domig1 iui nam pri tomto naleze nevyslo. Pri ivf som tiez potracala cca 8-10 tyzden.( 3 krat)
Neskor,,v druhom kole ivf vysiel druhy vklad. Vyuzili sme.metodu Picsi. Mame.8 rocnu dcerku.
No a Po 7.rokoch sa.nam podarilo necakane aj,druhe dieta.,prirodzene.

@hederamonstera takže s našimi 31 milión a 1 percento morfologicky dobrých mame nejakú šancu podľa vás? Ja sa strašne bojím..