icon

IUI a 1% normálna morfológia spermií

domig1
15. aug 2020

Ahojte spolubojovníčky 😊, rada by som zistila koľkým z vás vyšlo IUI pri zlých výsledkoch spermiogramu. Čaká nás konzultácia v centre asistovanej reprodukcie, tak by som rada mala prehľad, aj ako dlho trvalo kým ste podstúpili prvé IUI. Zároveň by som sa chcela spýtať, či sa Vám podarilo výživovými doplnkami zlepšiť morfológiu, ak áno, čo vám pomohlo, pekný deň. 😊

Strana
z2
babo44
31. aug 2021

@hederamonstera takže s našimi 31 milión a 1 percento morfologicky dobrých mame nejakú šancu podľa vás? Ja sa strašne bojím..

hederamonstera
31. aug 2021

@babo44 tak asi lepsiu ako my 🙂 neboj, vyskusajte to a uvidite 🙂 drzim palce

fenakova
12. okt 2021

Dobrý deň môžem sa spýtať vyšlo vam umelé oplodnenie aj s morfologiou 0 a počtom spermií 6.mil..manzel mal zlý spermiogram verím že sa nájde niekto kto si tým prešiel a dá nám nádej že to môže vyjsť.
. budem vďačná od srdiečka ak sa mi niekto ozve

wierocka1
25. júl 2022

@fenakova ahoj, zistila si niečo aj môj mm ma morfológiu 0 a jedno ivf neúspešne keď mal morfológiu 1 tak nechápem z čoho výberu tie spermie dobre keď nie sú ziadne

domig1
autor
26. júl 2022

@fenakova
@wierocka1 aktuálne som 4+4tt s posledným embryom (2ivf, celkovo piaty vklad) a na sone už gestacny vak, takze aj zázraky sa deju, hoci môj manžel ma 0% celkovo morfológiu, pár schopných kúskov tam predsalen embryolog našiel. 0% neznamená nutne, ze 100% objemu je nafigu, len celkovo percentuálne to je 0

domig1
autor
26. júl 2022

@wierocka1 aj my sme mali najprv morfo 1 pri prvom IVF, pri druhom sme mali už 0 a to prekvapivo vyšlo, dúfam, že to dopadne dobre, nič nie je vyhraté

wierocka1
26. júl 2022

@domig1 tak to je super potom, ja som myslela ze všetko je na figu keď je 0. A počet spermi mal manžel akú ak sa smiem opýtať? Verím, ze všetko dobre dopadne keď ste už takto zabojovali

fenakova
31. júl 2022

@wierocka1 áno aj s morfologiou 0 sa to da... vyšlo nám naše prve IVF a malý zázrak je už s nami ♥️ takže nádej vždy je držím všetkým prsty a zo srdiečka prajem nech to vyjde a aj keď je to náročná cesta ten pocit držať malý poklad v náručí za to stojí ♥️

katik22
2. jan 2025

@bibkapipka ahoj, môžem sa opýtať, ako ste pochodili celkovo ? Ďakujem

bibkapipka
2. jan 2025

@katik22 ahoj, podarilo sa nam po pol roku uzivania vitaminov otehotniet prirodzene 🙂

katik22
3. jan 2025

@bibkapipka ďakujem za odpoved 🙂 a tesim sa s vami

snowflakenel
3. jan 2025

@domig1 iui nam pri tomto naleze nevyslo. Pri ivf som tiez potracala cca 8-10 tyzden.( 3 krat)
Neskor,,v druhom kole ivf vysiel druhy vklad. Vyuzili sme.metodu Picsi. Mame.8 rocnu dcerku.
No a Po 7.rokoch sa.nam podarilo necakane aj,druhe dieta.,prirodzene.

Strana
z2