IuI a progesterón
Baby myslíte si že keď neberiem progesteron po iui ze vtedy sa mi nemusí podariť ani otehotniet? Lebo dr ka mi povedala ze mi predpise progeso ale ja som odmietla lebo minule mi neskutočne zle bolo z tých liekov.
A pri vaginálnom užívaní nie sú také nežiadúce účinky ako pri užívaní orálne.
@marinecka95 ja som ho vtedy vkladala ale musela som vysadiť lebo mi bolo na vracanie a stále ma hlava bolela tak som volala dr ke a povedala ze nech to vysadim a teraz cez iui neberiem vôbec nič
No mohli ti dať aspoň duphaston alebo čo. Ale ak máš hladiny hormónov v poriadku tak môže sa podariť aj tak 🙂
@marinecka95 no dúfam že sa to podarí, testovať sa nechcem lebo aby som nebola náhodou sklamaná, vydržím do krvi a uvidíme 😊
Ktorý deň po IUI si?
@marinecka95 10 deň
Ja 9 deň 😄 tiež som ešte netestovala
@marinecka95 uz ma ruky svrbia 😄 ale povedala som si ze tento mesiac vydržím lebo zbytočne skoro testovať
Ja detto, minulý cyklus IUI neúspešná tak teraz sa s testovaním neponahlam 🙂
@marinecka95 presne aj ja minulý cyklus nič, to som testovala o sto šesť ale uz nebudem lebo aj škoda peňazí 🙄
Veru, presne ten istý scenár .. cítiš sa inak ako minulý cyklus?
@marinecka95 pred dvomi dňami som mala zvýšenú teplotu, najprv som si myslela ze ide namna nejaká viroza ale trvalo to len jeden deň, vlastne večer a na druhy deň už nič, ale strašne ma bolia prsia ale inak nič iné tak uvidíme a ty ako? 😊
No ja nič špeciálne - pobolieva ma podbruško, kríže a veľmi ma nadúva 🤷♀️
@marinecka95 držím palce aby nám to vyšlo 🤞🤞🤞🍀
No ja dúfam, že tentokrát ano 🙏 nás už čaká len IVF ak nie
Dobrý deň chcela by som sa opýtať tie ktoré ste boli na insiminácii a brali ste progesteron a nepodarilo sa vám otehotneniet prišla vám ovulácia tak ako mala po tých liekoch alebo sa vám posunula?
@leidi21 ahoj, teraz som po druhej neúspešnej IUI. Obaja sme mali covid tak ďalšiu liečbu sme neabsolvovali a vlastne tento cyklus máme prestávku. Neberiem nič. Dnes som 13DC a ovulačnému testu včera chýbal len kúsok čiže si myslím, že ovu mi to naštartovalo lebo v bežnom prirodzenom cykle som mala ovuláciu vždy najskôr 20DC a aj neskôr. A k tomu veľmi krátku lutealnu fázu. Sama som zvedavá 🤷♀️
@marinecka95 Mne ovulácia stále neprišla doktor si myslí že tento cyklus ani nebude môcť robiť insiminaciu v utorok idem na kontrolu :(

Môžeš otehotnieť aj bez progesteronu. No je veľmi dôležitý, brala si ho orálne? V tomto prípade sa progesteron vkladá do pošvy a užíva sa vaginálne.